|
| Author |
Message |
Studnia06
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7385 Gold: 15.07 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#21 Posted: 15 Jan 2012 09:15 am Post subject: |
|
|
a tam jak sie gazem po mordzie dostanie to jest co wspominać poźniej . Odciagalem ostatnio typa od kumpla bo juz w pizde dostawal, to 3 z nas idiota zamiast tamtych psikać po oczach to wszyscy dostali i sie zakonczyły szarpaniny  |
|
| Back to top |
|
 |
chaos_n
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 4456 Gold: 0.00 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 10
|
#22 Posted: 15 Jan 2012 09:17 am Post subject: |
|
|
| NoCze wrote: | | chaos_n wrote: | | Studnia06 wrote: | | chaos_n wrote: | | Akurat tym razem nie trafił na nikogo z kosą lub gazem, no ale gdyby trafił, to raczej nie byłoby tego filmiku. |
1 na 200 chodzi z gazem, a gdzie jeszcze takie lamusy . |
Ja zostałem w tej kwestii uświadomiony przez znajomego "po przejsciach" i sam staram się uświadamiać jak najwięcej osób, koszt znikomy a może naprawdę uratować dupę, szczęśliwie nigdy nie mialem sytuacji, w której byłbym zmuszony do użycia tego. |
Gdzie można dostać gaz? |
Wpisz sobie w google gaz pieprzowy. Ja akurat mam opcję na policyjny gaz od ziomka policjanta, który jest w chuj lepszy od tych dostępnych dla cywilów, ale i ten zwykły daje radę. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
NoCze Mały skurwysyn
 Group: Members Joined: 24 Nov 2010 Posts: 10326 Gold: -0.10

Status: Warn:  Reputation: 23
|
#23 Posted: 15 Jan 2012 09:19 am Post subject: |
|
|
| chaos_n wrote: | | NoCze wrote: | | chaos_n wrote: | | Studnia06 wrote: | | chaos_n wrote: | | Akurat tym razem nie trafił na nikogo z kosą lub gazem, no ale gdyby trafił, to raczej nie byłoby tego filmiku. |
Ja zostałem w tej kwestii uświadomiony przez znajomego "po przejsciach" i sam staram się uświadamiać jak najwięcej osób, koszt znikomy a może naprawdę uratować dupę, szczęśliwie nigdy nie mialem sytuacji, w której byłbym zmuszony do użycia tego. |
Wpisz sobie w google gaz pieprzowy. Ja akurat mam opcję na policyjny gaz od ziomka policjanta, który jest w chuj lepszy od tych dostępnych dla cywilów, ale i ten zwykły daje radę. |
Nigdy się w to w sumie nie bawiłem, ale chyba warto, tym bardziej, że ostatnio zacząłem się ruszać z domu wieczorami. Dzięki. |
|
| Back to top |
|
 |
Studnia06
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7385 Gold: 15.07 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#24 Posted: 15 Jan 2012 09:20 am Post subject: |
|
|
nie kupuj, kto kurwa mać midgeta będzie bił, bez przesady  |
|
| Back to top |
|
 |
Barre00
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 5363 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 10
|
#25 Posted: 15 Jan 2012 09:24 am Post subject: |
|
|
Bombel przeciez to trzeba do twarzy dosiegnac  _____________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
NoCze Mały skurwysyn
 Group: Members Joined: 24 Nov 2010 Posts: 10326 Gold: -0.10

Status: Warn:  Reputation: 23
|
#26 Posted: 15 Jan 2012 09:24 am Post subject: |
|
|
| Studnia06 wrote: | nie kupuj, kto kurwa mać midgeta będzie bił, bez przesady  |
Jakby jeden wyszedł to nie problem, poradzę sobie, ale często chodzą pijane dresy czy inne tępe śmiecie i tylko szukają zaczepki. Jest u mnie chyba jeden sklep z czymś takim, przejdę się i zobaczę. |
|
| Back to top |
|
 |
Azure The Psychonaut
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7296 Gold: 0.10 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 16
|
#27 Posted: 15 Jan 2012 10:43 am Post subject: |
|
|
| chaos_n wrote: | | NoCze wrote: | | chaos_n wrote: | | Studnia06 wrote: | | chaos_n wrote: | | Akurat tym razem nie trafił na nikogo z kosą lub gazem, no ale gdyby trafił, to raczej nie byłoby tego filmiku. |
Wpisz sobie w google gaz pieprzowy. Ja akurat mam opcję na policyjny gaz od ziomka policjanta, który jest w chuj lepszy od tych dostępnych dla cywilów, ale i ten zwykły daje radę. |
Kiedys przez wakacje robilem sobie w ochronie na obstawianiu wiejskich festynow to nam dawali gasnice na gaz. Jeden strzal i szesciu typa lezy  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
trutka na myszy
Group: Members Joined: 29 Oct 2011 Posts: 2316 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 11
|
#28 Posted: 15 Jan 2012 10:49 am Post subject: |
|
|