JA PIERDOLE, ogarnijcie się. Przestańcie oceniać ludzi po wyglądzie, bo to co najmniej żałosne. Głos i talent się nie liczy, bo facet ma pomalowane oczy, paznokcie i nosi buty na obcasie. Więc jest 'pedałem', prawda? Tak samo jest z Tokio Hotel i wieloma innymi. Założę się, że oceniając Billa, nawet nie przesłuchaliście przynajmniej 3 piosenek, a tymbardziej nie przejrzeliście tekstu, bo i po co? Polska jest cholernie nietolerancyjnym krajem.
I TAK, SPIEPRZYŁ TĄ PIOSENKĘ, NIE ZAPRZECZAM.
W TYM OPISIE MAM NA MYŚLI TYLKO I WYŁĄCZNIE STEREOTYPY I WYGLĄD ZA KTÓRY 90% WAS GO JEDZIE.
A jeśli chodzi o sam głos.. nie każdemu musi się podobać. Mówię ogólnie, nie o tej piosence, bo nie jest jedyna. Posłuchajcie 'Szczęśliwej drogi już czas', wtedy możecie dyskutować czy ma talent czy też nie. Oczywiście, znajdą się ludzie, którzy mimo obejrzenia dalej będą stać przy swoim, bo większość z nich nie zmieni swojego zdania przez zachowanie, a przede wszystkim wygląd Michała. TO SĄ WŁAŚNIE TE STEREOTYPY.
I nie chce mi się odpowiadać na wszystkie komentarze, bo uważam to za marnowanie czasu. A jeśli tobie nie podoba się to co on robi, to w takim razie pytam: PO CO OGLĄDASZ?
ostry super wykon;))
Michał jestes najlepszy!!!
szaraki z Polski do woraaaa!!1!!!!!
uszanujcie to chociaz ze mimo wypadku zamiast zejsc ze sceny to dalej spiewal!!!!!!!!!!!!!
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum