#1Posted: 19 Jan 2012 09:45 pm Post subject: zamkneli megavideo/megaupload
czy ich kurwa nie pojebalo?
kurwy _____________________
Ne)V(eR wrote:
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
kurwa co z tym megavideo, jebane smiecie z ameryki zamykaja moje serwisy
kurwy _____________________
Ne)V(eR wrote:
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
JAK WIDZICIE POLACZKI, MY AMERYKANIE, MOZEMY DOSLOWNIE KURWA WSZYSTKO. TAKZE NA KOLANA PRZED BOGATYM PANICZEM Z AMERYKI, BO ZAZNACIE JANKESOWEGO GNIEWU. _____________________
Scream wrote:
Teraz napierdalam swoją własną 20min superserię i efekty są dla ciebie nieosiągalne.
rotto wrote:
jebie mnie to wszak jestem sportowcem, umiem się podciągnąć 50 razy, bo systematycznie i sukcesywnie ćwiczyłem, zdychaj kurwa
JAK WIDZICIE POLACZKI, MY AMERYKANIE, MOZEMY DOSLOWNIE KURWA WSZYSTKO. TAKZE NA KOLANA PRZED BOGATYM PANICZEM Z AMERYKI, BO ZAZNACIE JANKESOWEGO GNIEWU.
BYCIE AMERYKANSKIM SMIECIEM OPANOWALES DO PERFEKCJI.
PLACZ, KURWO. _____________________
nie żadne 'wy', tylko paru naprawdę bogatych ludzi, stojących za dużymi korporacjami i trzymających w ręku socjalistów z amerykańskiego rządu, którzy lubią ruchać w tyłek własnych obywateli. także, życzę miłego wystawinia dupska. _____________________ NIEWIDZIALNA RĘKA RYNKU, SKURWEWYSYNY
JAK WIDZICIE POLACZKI, MY AMERYKANIE, MOZEMY DOSLOWNIE KURWA WSZYSTKO. TAKZE NA KOLANA PRZED BOGATYM PANICZEM Z AMERYKI, BO ZAZNACIE JANKESOWEGO GNIEWU.
jak kurwa przesiadywanie na zmywaku 24/7h jest dla ciebie bycie AMERYKANINĘ to ok, zgodze sie
hehe, niech ich napierdalają _____________________
Ne)V(eR wrote:
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum