|
| Author |
Message |
Monia89 NAJPIEKNIEJSZA SEKSOWNA KRULEWNA
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14933 Gold: 6.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#21 Posted: 24 Jan 2012 09:56 am Post subject: |
|
|
wielu nie spierdolilo, predzej ja spierdolilam przez wasze zjebane zachowanie po czasie kazdy wraca z podkulonym ogonem przeprasza i zaluje pewnych zachowan..
Skill o co pytasz? nie wiem po co te Twoje zlosliwosci, piszac o nim nie zboczylam z tematu, tlumaczylam srubokretowi, ze nie spotka mnie to o czym pisal... |
|
| Back to top |
|
 |
SKILL
 Group: Members Joined: 22 Sep 2010 Posts: 5135 Gold: 19.80 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 5
|
#22 Posted: 24 Jan 2012 10:32 am Post subject: |
|
|
Chryste, Ty Monia wszystko odbierasz jak OFENS. Nie pytam o nic, postawilem tylko takie pytanie, by podkreslic to co zauwazam. W kazdym poscie, ktory ostatnio czytam piszesz, ze masz faceta, dobrze ci z nim czy cos tam innego :~) _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote] |
|
| Back to top |
|
 |
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14933 Gold: 6.00 Clan: Piękni i Bogaci

|
#23 Posted: 24 Jan 2012 10:46 am Post subject: |
|
|
zazdroscisz?
Nie w kazdy, widze ze masz bol na tym punkcie.. Tak, jestem szczesliwa. |
|
| Back to top |
|
 |
SKILL

|
#24 Posted: 24 Jan 2012 12:09 pm Post subject: |
|
|
Nom. Moj ostatni chlopak mnie zostawil dla innego.
Kurwa, nie zazdroszcze. Mam swoje zycie, zwyczajnie mnie ciekawi jednak fakt, ze masz podobno wyjebane na to forum tak bardzo, a na kazdym kroku chcesz pokazac wszystkim, ze "Tak, jestem szczęśliwa". _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
|
| Back to top |
|
 |

|
#25 Posted: 24 Jan 2012 12:29 pm Post subject: |
|
|
ahahah beka
Tak, JESTEM szczesciem trza sie dzielic;) |
|
| Back to top |
|
 |
SKILL

|
#26 Posted: 24 Jan 2012 12:48 pm Post subject: |
|
|
ehe _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
|
| Back to top |
|
 |
Mysz15
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 2327 Gold: 1.75 Clan: Piękni i Bogaci
Status: Warn:  Reputation: 4
|
#27 Posted: 24 Jan 2012 04:11 pm Post subject: |
|
|
| SKILL wrote: | | Chryste, Ty Monia wszystko odbierasz jak OFENS. Nie pytam o nic, postawilem tylko takie pytanie, by podkreslic to co zauwazam. W kazdym poscie, ktory ostatnio czytam piszesz, ze masz faceta, dobrze ci z nim czy cos tam innego :~) |
podpisuje sie pod to rekami i nogami!
z ta typiara nie da sie normalnie gadac bo kurwa non stop rzuca sie na ciebie z pazurami jak tylko powiesz cos nie tak (albo wychodzi w zimną noc na -15 z fochem i idzie na przystanek autobusowyz ,ktorego odjezdzaja nocne w przeciwnym kierunku do jej domu )
Last edited by Mysz15 on 24 Jan 2012 04:26 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
guwniarz
 Group: Members Joined: 01 Jan 2011 Posts: 2946 Gold: Locked

Status: Warn:  Reputation: 13
|
#28 Posted: 24 Jan 2012 04:19 pm Post subject: |
|
|
| Mysz15 wrote: | | SKILL wrote: | | Chryste, Ty Monia wszystko odbierasz jak OFENS. Nie pytam o nic, postawilem tylko takie pytanie, by podkreslic to co zauwazam. W kazdym poscie, ktory ostatnio czytam piszesz, ze masz faceta, dobrze ci z nim czy cos tam innego :~) |
z ta typiara nie da sie normalnie gadac bo kurwa non stop rzuca sie na ciebie z pazurami jak tylko powiesz cos nie tak (albo wychodzi w zimną noc na -15 z fochem i idzie na przystanek autobusowyz ,ktorego odjezdrzaja nocne w przeciwnym kierunku do jej domu ) |
odjerzdzamy |
|
| Back to top |
|
 |
Mysz15
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 2327 Gold: 1.75 Clan: Piękni i Bogaci
Status: Warn:  Reputation: 4
|
#29 Posted: 24 Jan 2012 04:26 pm Post subject: |
|
|
| guwniarz wrote: | | Mysz15 wrote: | | SKILL wrote: | | Chryste, Ty Monia wszystko odbierasz jak OFENS. Nie pytam o nic, postawilem tylko takie pytanie, by podkreslic to co zauwazam. W kazdym poscie, ktory ostatnio czytam piszesz, ze masz faceta, dobrze ci z nim czy cos tam innego :~) |
z ta typiara nie da sie normalnie gadac bo kurwa non stop rzuca sie na ciebie z pazurami jak tylko powiesz cos nie tak (albo wychodzi w zimną noc na -15 z fochem i idzie na przystanek autobusowyz ,ktorego odjezdrzaja nocne w przeciwnym kierunku do jej domu ) |
odjerzdzamy |
dziekuje za poprawienie przyjacielU:* |
|
| Back to top |
|
 |
XXXsellah_PL
Group: Banned Joined: 09 Jan 2012 Posts: 266 Gold: 0.50

Status: Warn: Banned Reputation: 0

|
#30 Posted: 24 Jan 2012 04:50 pm Post subject: |
|
|
odjerzdrzacie?
odjerzdrzamy
Last edited by XXXsellah_PL on 24 Jan 2012 04:51 pm; edited 2 times in total _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#31 Posted: 24 Jan 2012 05:45 pm Post subject: |
|
|
| Mysz15 wrote: | | SKILL wrote: | | Chryste, Ty Monia wszystko odbierasz jak OFENS. Nie pytam o nic, postawilem tylko takie pytanie, by podkreslic to co zauwazam. W kazdym poscie, ktory ostatnio czytam piszesz, ze masz faceta, dobrze ci z nim czy cos tam innego :~) |
z ta typiara nie da sie normalnie gadac bo kurwa non stop rzuca sie na ciebie z pazurami jak tylko powiesz cos nie tak (albo wychodzi w zimną noc na -15 z fochem i idzie na przystanek autobusowyz ,ktorego odjezdzaja nocne w przeciwnym kierunku do jej domu ) |
a na forum zgrywaliscie takie znajomych o ja pierdole, monika jestes jebana tepa kurwa i tak pozostanie, wracaj na wies bo zanizasz IQ spolecznosci warszawskiej
Last edited by Ne)V(eR on 24 Jan 2012 05:45 pm; edited 1 time in total _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |

|
#32 Posted: 24 Jan 2012 06:42 pm Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | Mysz15 wrote: | | SKILL wrote: | | Chryste, Ty Monia wszystko odbierasz jak OFENS. Nie pytam o nic, postawilem tylko takie pytanie, by podkreslic to co zauwazam. W kazdym poscie, ktory ostatnio czytam piszesz, ze masz faceta, dobrze ci z nim czy cos tam innego :~) |
z ta typiara nie da sie normalnie gadac bo kurwa non stop rzuca sie na ciebie z pazurami jak tylko powiesz cos nie tak (albo wychodzi w zimną noc na -15 z fochem i idzie na przystanek autobusowyz ,ktorego odjezdzaja nocne w przeciwnym kierunku do jej domu ) |
a na forum zgrywaliscie takie znajomych o ja pierdole, monika jestes jebana tepa kurwa i tak pozostanie, wracaj na wies bo zanizasz IQ spolecznosci warszawskiej |
tak i sadzisz, ze pisal to powaznie i w 100% zgodne z prawda? Gdyby tak bylo widzial by sie ze mna tylko raz, a zapewniam Cie, ze widzielismy sie wiecej razy:)
Maxiu pragne przypomniec, ze tej pamietnej nocy ktorej opuscilam Twoj dom bylam jeszcze wolna... i opuscilam go z pewnego powodu czyms mnie wkurwiales, nie dyskutowalismy wtedy intensywnie wymieniając swoje jakze doskonale poglady.. |
|
| Back to top |
|
 |
|