|
| Author |
Message |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#21 Posted: 25 Jan 2012 04:20 pm Post subject: |
|
|
oni daza do tego by uzaleznic ludzi od rzadu, ktory rzuca im ochlapy chca przejsc na model rosyjski oligarchia vs plebs to jest tzw. kapitalizm komandytowy _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 12160 Gold: 0.00 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 15
|
#22 Posted: 25 Jan 2012 04:24 pm Post subject: |
|
|
| Jebać socjalistów. |
|
| Back to top |
|
 |
kozakpl
Group: Members Joined: 03 Aug 2010 Posts: 4814 Gold: 7.70
Status: Warn:  Reputation: 10
|
#23 Posted: 25 Jan 2012 04:26 pm Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | oni daza do tego by uzaleznic ludzi od rzadu, ktory rzuca im ochlapy chca przejsc na model rosyjski oligarchia vs plebs to jest tzw. kapitalizm komandytowy |
ja pierdole nastepny, mamy nagly przyplyw intelektualistow na forum.
wyszlo to mniej wiecej tak jak michaldowi |
|
| Back to top |
|
 |
trutka na myszy
Group: Members Joined: 29 Oct 2011 Posts: 2316 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 11
|
#24 Posted: 25 Jan 2012 04:29 pm Post subject: |
|
|
| jest to tzw. niezla beka |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 25
|
#25 Posted: 25 Jan 2012 04:29 pm Post subject: |
|
|
| kozakpl wrote: | | Ne)V(eR wrote: | | oni daza do tego by uzaleznic ludzi od rzadu, ktory rzuca im ochlapy chca przejsc na model rosyjski oligarchia vs plebs to jest tzw. kapitalizm komandytowy |
skurwiaj tępaku _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
nie ma pracy kombinuj, gdy robisz ruchy się pilnuj
http://www.lastfm.pl/user/DramBejz |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#26 Posted: 25 Jan 2012 04:48 pm Post subject: |
|
|
| kozakpl wrote: | | Ne)V(eR wrote: | | oni daza do tego by uzaleznic ludzi od rzadu, ktory rzuca im ochlapy chca przejsc na model rosyjski oligarchia vs plebs to jest tzw. kapitalizm komandytowy |
trudnego slowa uzylem i twoj musk rozjebany plebie _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
XXXsellah_PL
Group: Banned Joined: 09 Jan 2012 Posts: 266 Gold: 0.50

Status: Warn: Banned Reputation: 0

|
#27 Posted: 25 Jan 2012 04:49 pm Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | Ne)V(eR wrote: | | michald przestan pierdolic najpierw ACTA a potem kolejne decyzje ograniczajace wolnosc patrz lub czytaj zmiany dot. "Ustawy o stanie wojennym" i "Ustawa o zgromadzeniach" |
Chuj mnie boli jakieś acta, jak połowa kraju żyje na skraju nędzy bo mamy polskie zarobki, a unijne ceny. Niech tym się zajmą skurwysyny jebane. |
dzieki bogu tobie to nie grozi bo w porownaniu do MEDIANY zarobkow w polsce zarabiasz kokosy na literaturze
;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD(...)DDD _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 25
|
#28 Posted: 25 Jan 2012 05:03 pm Post subject: |
|
|
| XXXsellah_PL wrote: | | Michald13 wrote: | | Ne)V(eR wrote: | | michald przestan pierdolic najpierw ACTA a potem kolejne decyzje ograniczajace wolnosc patrz lub czytaj zmiany dot. "Ustawy o stanie wojennym" i "Ustawa o zgromadzeniach" |
Chuj mnie boli jakieś acta, jak połowa kraju żyje na skraju nędzy bo mamy polskie zarobki, a unijne ceny. Niech tym się zajmą skurwysyny jebane. |
dzieki bogu tobie to nie grozi bo w porownaniu do MEDIANY zarobkow w polsce zarabiasz kokosy na literaturze
;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD(...)DDD |
cytując Pawła: "trudnego słowa użyłem i twój mózg rozjebany plebie" _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
nie ma pracy kombinuj, gdy robisz ruchy się pilnuj
http://www.lastfm.pl/user/DramBejz |
|
| Back to top |
|
 |
|