|
| Author |
Message |
Mexter
 Group: Members Joined: 07 Jul 2010 Posts: 1526 Gold: 13.37 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 7
|
#1 Posted: 25 Jan 2012 11:54 am Post subject: Ma ktoś w multimedia internet pierdolony? |
|
|
Co za kurwy jebane zabrały mi łącze i nie mogę słuchać metalicznej muzyki na youtubie bo mam przerwę na sranie co 10sekund. Zadzwoniłem do nich to kurwy mi z automatu nadają, ja pierdolę. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
czerstwyroman
 Group: Members Joined: 19 Jan 2011 Posts: 714 Gold: Locked

Status: Warn:  Reputation: 4
|
#2 Posted: 25 Jan 2012 05:12 pm Post subject: |
|
|
kup oryginane nagrania a nie pirackiego youtube słuchasz  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
grzejnik
 Group: Members Joined: 17 Oct 2008 Posts: 2121 Gold: 0.01 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 2
|
#3 Posted: 25 Jan 2012 05:16 pm Post subject: Re: Ma ktoś w multimedia internet pierdolony? |
|
|
| Mexter wrote: | | Co za kurwy jebane zabrały mi łącze i nie mogę słuchać metalicznej muzyki na youtubie bo mam przerwę na sranie co 10sekund. Zadzwoniłem do nich to kurwy mi z automatu nadają, ja pierdolę. |
ahahahaha, jebany biedaku. Niech cie wysoka woda zaleje kurwo. _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
Mexter
 Group: Members Joined: 07 Jul 2010 Posts: 1526 Gold: 13.37 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 7
|
#4 Posted: 25 Jan 2012 05:29 pm Post subject: Re: Ma ktoś w multimedia internet pierdolony? |
|
|
| grzejnik wrote: | | Mexter wrote: | | Co za kurwy jebane zabrały mi łącze i nie mogę słuchać metalicznej muzyki na youtubie bo mam przerwę na sranie co 10sekund. Zadzwoniłem do nich to kurwy mi z automatu nadają, ja pierdolę. |
ahahahaha, jebany biedaku. Niech cie wysoka woda zaleje kurwo. |
Jak ją jebałem gdy była z Tobą w ciąży to odeszły jej wody płodowe i mnie zalało, kurwa prawie się utopiłem , a ty dusiłeś się w jej rozjebanym od nigerskich kutasów łożysku. Potem wysrała Cię razem z kawałkiem gówna w mordzie i zrosło się razem z twoją pękniętą klepką w głowie. Poczuwam się do zaszczytu aby nadać Ci tytuł człowieka guwniaka, ale słyszałem że Mysz jednak ma większe zasoby guwna , bo jego matka z pokolenia na pokolenie kurwa, kurwy itd. wykształciła ewolucyjnie dwa odbyty i srała doń z dwóch stron jak na myjni. Chętnie bym na ciebie nasrał, ale właśnie spuściłem kloca więc jak będziesz głodny to pm jutro po śniadaniu. Chętnie oddam ciekłokrystaliczną ciecz wprost w twą guwnojapę. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
grzejnik
 Group: Members Joined: 17 Oct 2008 Posts: 2121 Gold: 0.01 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 2
|
#5 Posted: 25 Jan 2012 06:13 pm Post subject: Re: Ma ktoś w multimedia internet pierdolony? |
|
|
| Mexter wrote: | | grzejnik wrote: | | Mexter wrote: | | Co za kurwy jebane zabrały mi łącze i nie mogę słuchać metalicznej muzyki na youtubie bo mam przerwę na sranie co 10sekund. Zadzwoniłem do nich to kurwy mi z automatu nadają, ja pierdolę. |
Jak ją jebałem gdy była z Tobą w ciąży to odeszły jej wody płodowe i mnie zalało, kurwa prawie się utopiłem , a ty dusiłeś się w jej rozjebanym od nigerskich kutasów łożysku. Potem wysrała Cię razem z kawałkiem gówna w mordzie i zrosło się razem z twoją pękniętą klepką w głowie. Poczuwam się do zaszczytu aby nadać Ci tytuł człowieka guwniaka, ale słyszałem że Mysz jednak ma większe zasoby guwna , bo jego matka z pokolenia na pokolenie kurwa, kurwy itd. wykształciła ewolucyjnie dwa odbyty i srała doń z dwóch stron jak na myjni. Chętnie bym na ciebie nasrał, ale właśnie spuściłem kloca więc jak będziesz głodny to pm jutro po śniadaniu. Chętnie oddam ciekłokrystaliczną ciecz wprost w twą guwnojapę. |
tl; dr
|
 |
czerstwyroman
 Group: Members Joined: 19 Jan 2011 Posts: 714 Gold: Locked

Status: Warn:  Reputation: 4
|
#6 Posted: 25 Jan 2012 06:18 pm Post subject: Re: Ma ktoś w multimedia internet pierdolony? |
|
|
| grzejnik wrote: | | Mexter wrote: | | grzejnik wrote: | | Mexter wrote: | | Co za kurwy jebane zabrały mi łącze i nie mogę słuchać metalicznej muzyki na youtubie bo mam przerwę na sranie co 10sekund. Zadzwoniłem do nich to kurwy mi z automatu nadają, ja pierdolę. |
Jak ją jebałem gdy była z Tobą w ciąży to odeszły jej wody płodowe i mnie zalało, kurwa prawie się utopiłem , a ty dusiłeś się w jej rozjebanym od nigerskich kutasów łożysku. Potem wysrała Cię razem z kawałkiem gówna w mordzie i zrosło się razem z twoją pękniętą klepką w głowie. Poczuwam się do zaszczytu aby nadać Ci tytuł człowieka guwniaka, ale słyszałem że Mysz jednak ma większe zasoby guwna , bo jego matka z pokolenia na pokolenie kurwa, kurwy itd. wykształciła ewolucyjnie dwa odbyty i srała doń z dwóch stron jak na myjni. Chętnie bym na ciebie nasrał, ale właśnie spuściłem kloca więc jak będziesz głodny to pm jutro po śniadaniu. Chętnie oddam ciekłokrystaliczną ciecz wprost w twą guwnojapę. |
tl; dr
 |
P.S. Grzejnik - zajebista sygna z W.E.  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|