|
| Author |
Message |
czerstwyroman
 Group: Members Joined: 19 Jan 2011 Posts: 714 Gold: Locked

Status: Warn:  Reputation: 4
|
#1 Posted: 26 Jan 2012 02:28 pm Post subject: Nic się nie dzieje na tym jebanym forum |
|
|
Właśnie przeglądałem stare wątki z d2jsp i taka refleksja mnie napadła że na tym forum chujem wieje. Zero dramy, jechanie po matkach to już chyba czołem wychodzi, bo bokiem to za mało powiedziane. Zero bezsensownych tematów tylko sam hejt ;C _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
czerstwyroman

|
#2 Posted: 26 Jan 2012 02:29 pm Post subject: |
|
|
Pamiętam te emocja jak z wypiekami na twarzy czekalo się na reakcję "dupeczek" na posty Gołębia albo akcja z Betiną  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
SKILL
 Group: Members Joined: 22 Sep 2010 Posts: 5135 Gold: 19.80 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 5
|
#3 Posted: 26 Jan 2012 02:30 pm Post subject: |
|
|
Chuj kogo obchodzi twoje zdanie, gruby parchu. _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote] |
|
| Back to top |
|
 |
czerstwyroman

|
#4 Posted: 26 Jan 2012 02:31 pm Post subject: |
|
|
| SKILL wrote: | | Chuj kogo obchodzi twoje zdanie, gruby parchu. |
o tym właśnie mówię ;C i co? lepiej ci? _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
olabogagfdsg
 Group: Members Joined: 31 Dec 2010 Posts: 2314 Gold: 40.00 Clan: E-Drama

|
#5 Posted: 26 Jan 2012 02:34 pm Post subject: |
|
|
to wypierdalaj, nikt cie tu nie trzyma _____________________ NIEWIDZIALNA RĘKA RYNKU, SKURWEWYSYNY |
|
| Back to top |
|
 |
SKILL

|
#6 Posted: 26 Jan 2012 02:35 pm Post subject: |
|
|
Oczywiscie, ze tak. _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 25
|
#7 Posted: 26 Jan 2012 02:35 pm Post subject: |
|
|
Podziękuj spierdolinom typu hastner Patrzenie na jego upośledzenie skutecznie zniechęca do jakiejkolwiek aktywności na tym forum. _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
nie ma pracy kombinuj, gdy robisz ruchy się pilnuj
http://www.lastfm.pl/user/DramBejz |
|
| Back to top |
|
 |
czerstwyroman

|
#8 Posted: 26 Jan 2012 02:37 pm Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | Podziękuj spierdolinom typu hastner Patrzenie na jego upośledzenie skutecznie zniechęca do jakiejkolwiek aktywności na tym forum. |
;C _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Mexter
 Group: Members Joined: 07 Jul 2010 Posts: 1526 Gold: 13.37 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 7
|
#9 Posted: 26 Jan 2012 02:42 pm Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | Podziękuj spierdolinom typu hastner Patrzenie na jego upośledzenie skutecznie zniechęca do jakiejkolwiek aktywności na tym forum. |
Miej na uwadze , że poza ludźmi którzy mają przerwę w gimbazjum (czerstwyroman) większość tu to ludzie obarczeni większymi obowiązkami niż siedzeniem na religii, więc nie zawsze mają czas na udzielanie się, no ale trudno nie zaprzeczyć, gdy kilkanaście dni temu robiło się fajnie momentalnie wpierdolił się jebany troll z drugim i "normalni" udali się na inne znane im fora, Mieliby tu siedzieć i dyskutować z botem? _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
SKILL

|
#10 Posted: 26 Jan 2012 02:48 pm Post subject: |
|
|
co ty pierdolisz : DDDDDDDDDDDDDDDDD _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
|
| Back to top |
|
 |
czerstwyroman

|
#11 Posted: 26 Jan 2012 02:48 pm Post subject: |
|
|
| Mexter wrote: | | Michald13 wrote: | Podziękuj spierdolinom typu hastner Patrzenie na jego upośledzenie skutecznie zniechęca do jakiejkolwiek aktywności na tym forum. |
Miej na uwadze , że poza ludźmi którzy mają przerwę w gimbazjum (czerstwyroman) większość tu to ludzie obarczeni większymi obowiązkami niż siedzeniem na religii, więc nie zawsze mają czas na udzielanie się, no ale trudno nie zaprzeczyć, gdy kilkanaście dni temu robiło się fajnie momentalnie wpierdolił się jebany troll z drugim i "normalni" udali się na inne znane im fora, Mieliby tu siedzieć i dyskutować z botem? |
Coś w tym jest. Tak jakby śmietanka razem z klimatem gdzieś wyparowała. Zostały tylko relikty dawnej potęgi. Na d2 ofc dalej króluje rogal. Szkoda bo zaczęło mi tego brakować (d2jsp, a potem d3jsp) a teraz zobaczyłem że nie mam dokąd wracać ;C
osz kurwa ale wiadro żalu wylałem... _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Mexter

|
#12 Posted: 26 Jan 2012 02:49 pm Post subject: |
|
|
| SKILL wrote: | | co ty pierdolisz : DDDDDDDDDDDDDDDDD |
Last edited by Mexter on 26 Jan 2012 02:49 pm; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 25
|
#13 Posted: 26 Jan 2012 02:50 pm Post subject: |
|
|
| Mexter wrote: | | Michald13 wrote: | Podziękuj spierdolinom typu hastner Patrzenie na jego upośledzenie skutecznie zniechęca do jakiejkolwiek aktywności na tym forum. |
Miej na uwadze , że poza ludźmi którzy mają przerwę w gimbazjum (czerstwyroman) większość tu to ludzie obarczeni większymi obowiązkami niż siedzeniem na religii, więc nie zawsze mają czas na udzielanie się, no ale trudno nie zaprzeczyć, gdy kilkanaście dni temu robiło się fajnie momentalnie wpierdolił się jebany troll z drugim i "normalni" udali się na inne znane im fora, Mieliby tu siedzieć i dyskutować z botem? |
I o to chodzi, bo nawet jak mam na to czas, to nie bardzo jest tu z kim i o czym dyskutować. _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
nie ma pracy kombinuj, gdy robisz ruchy się pilnuj
http://www.lastfm.pl/user/DramBejz |
|
| Back to top |
|
 |
XXXsellah_PL
Group: Banned Joined: 09 Jan 2012 Posts: 266 Gold: 0.50

Status: Warn: Banned Reputation: 0

|
#14 Posted: 26 Jan 2012 02:50 pm Post subject: |
|
|
kurwa, jak widac niewystarczajaco skutecznie
| Michald13 wrote: | | Mexter wrote: | | Michald13 wrote: | Podziękuj spierdolinom typu hastner Patrzenie na jego upośledzenie skutecznie zniechęca do jakiejkolwiek aktywności na tym forum. |
I o to chodzi, bo nawet jak mam na to czas, to nie bardzo jest tu z kim i o czym dyskutować. |
PRZYNAJMNIEJ DOBRYCH DYSPUTANTOW O PAPIEZU JANIE PEDALE II MAMY
Last edited by XXXsellah_PL on 26 Jan 2012 02:52 pm; edited 1 time in total _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
czerstwyroman

|
#15 Posted: 26 Jan 2012 02:52 pm Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | Mexter wrote: | | Michald13 wrote: | Podziękuj spierdolinom typu hastner Patrzenie na jego upośledzenie skutecznie zniechęca do jakiejkolwiek aktywności na tym forum. |
I o to chodzi, bo nawet jak mam na to czas, to nie bardzo jest tu z kim i o czym dyskutować. |
ja jestem ;D _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Deathray
 Group: Members Joined: 14 Oct 2008 Posts: 8470 Gold: 1.30 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 11
|
#16 Posted: 26 Jan 2012 02:52 pm Post subject: |
|
|
| SKILL wrote: | | Chuj kogo obchodzi twoje zdanie, gruby parchu. |
|
 |
MERCEDRES
 Group: Members Joined: 14 Dec 2008 Posts: 2298 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#17 Posted: 26 Jan 2012 02:56 pm Post subject: |
|
|
Czy wyjebać Ci bułę? _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Deathray
 Group: Members Joined: 14 Oct 2008 Posts: 8470 Gold: 1.30 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 11
|
#18 Posted: 26 Jan 2012 02:56 pm Post subject: |
|
|
| MERCEDRES wrote: | | Czy wyjebać Ci bułę? |
wyjeb. co taki opasły potwur pasibrzuch moze wiedziec o rzyciu _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Mexter

|
#19 Posted: 26 Jan 2012 02:58 pm Post subject: |
|
|
| Deathray wrote: | | MERCEDRES wrote: | | Czy wyjebać Ci bułę? |
wyjeb. co taki opasły potwur pasibrzuch moze wiedziec o rzyciu |
|
 |
czerstwyroman

|
#20 Posted: 26 Jan 2012 03:01 pm Post subject: |
|
|
| Mexter wrote: | | Deathray wrote: | | MERCEDRES wrote: | | Czy wyjebać Ci bułę? |
wyjeb. co taki opasły potwur pasibrzuch moze wiedziec o rzyciu |
 |
nie mogę cuz jestę gróby  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|