2 dni mnie nie bylo po studniowce w domu, matka juz chciala dzwonic na policje, ze zaginalem gdzies w trybie alkoholowym. Dopijalismy wodke, ktora zostala "odebrana" na studniowce _________________ This user's signature has been disabled
Pamietam tylko, ze sie niezle nakurwilem, w sumie chyba przez ta goraczke. _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote]
no, 20 minut temu wstałem : P.
nigdy nie chodze jak jestem zapierdolony odrazu spać, bo i tak brało na żygi, a gdybym dorzucił helikoptery to by było całkiem chujowo i pewnie bym żygał.
tak to pooglądałem sobie boks, serial, zjadłem, zajebany poszedłem na spacer z psami ( w garniturze samym a było z -20) wróciłem, wmusiłem w siebie półtora litra wody, i poszedłem spać dopiero ;p.
ps. nie pamiętam kto mnie do domu odwoził xd _____________________
ja na studniowce bralem numery od dupeczek, ktore przyszly z moimi kolegami, taki jestem chuj
Wielkie mi co kurwa ja przerżnąłem matkę nastoletniej dziewczynki, która chodziła do mnie na zajęcia czterdziesci parę lat sucza w małżeństwie, to jest kurwa coś. _____________________
ja na studniowce bralem numery od dupeczek, ktore przyszly z moimi kolegami, taki jestem chuj
Wielkie mi co kurwa ja przerżnąłem matkę nastoletniej dziewczynki, która chodziła do mnie na zajęcia czterdziesci parę lat sucza w małżeństwie, to jest kurwa coś.
Wielkie mi co kurwa ja przerżnąłem matkę nastoletniej dziewczynki, która chodziła do mnie na zajęcia czterdziesci parę lat sucza w małżeństwie, to jest kurwa coś.
nice, fajna suka?
Śliczny milf w spódniczce tenisowej. Była ładna z ciała, ale jej twarz też niczego sobie, taka idealna do lizania chuja, ale potem po paru zajęciach jej córka zmieniła trenera, więc rozjebałem jej trochę muzg. _____________________
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum