|
| Author |
Message |
czerstwyroman
 Group: Members Joined: 19 Jan 2011 Posts: 714 Gold: Locked

Status: Warn:  Reputation: 4
|
#61 Posted: 28 Jan 2012 07:56 pm Post subject: |
|
|
| Mysz15 wrote: | | Azure wrote: | | Mysz15 wrote: | | rogal_prawnik wrote: | poki co azur nie jebnal mi warna na ponad rok wiec jest spoko
+ ciska tobie wiec jest juz prawie genialnie. |
bo tak naprawde nie moze przypierdolic warna za nic innego jak postowanie pronow i edytowanie personal pics wiec w chuj ciezko jest dostac warna;) ja nie moglem sie powstrzymac przed zedytowaniem foty mudzina, ale ze mam zapas warnow to mialem wyjebane;)
nie cisnie po mnie, tylko probuje;) z marnym skutkiem... |
po co mam cisnac po jakichs randomach z internetu?
juz cie zycie dostatecznie pokrzywdzilo dorzucajac bonusowe kilka cm2 skory na chuju |
robisz to non stop.
growing dick przez kozaczenie w internecie do typow ktorzy w rl maja cie na werbalnego, intelektualnego i fizycznego strzała to normalka wsrod takich zakompleksionych karłów
jestem przyzwyczajony ze faceci mnie nie lubia bo swoją aparycja, intelektem i charakterem wzbuydzam w nich zazdrosc i zalacza im sie wojowniczy tryb o przywodztwo ktorego i tak nigdy mi nie odbiorą  |
wypierdalac z tym offtopełe. fakt ze piszecie na takim forum i tak swiadczy o waszym zjebaniu. elo. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Myzs15
Group: Banned Joined: 27 Jan 2012 Posts: 116 Gold: 1.75
Status: Warn: Banned Reputation: 1

|
#62 Posted: 28 Jan 2012 08:00 pm Post subject: |
|
|
| Azur pokazal pazur wrote: | po co mam cisnac po jakichs randomach z internetu?
juz cie zycie dostatecznie pokrzywdzilo dorzucajac bonusowe kilka cm2 skory na chuju |
stary ale o co ci chodzi kurwa nie wiem jak wyglada twoj kutas i mnie to pierdoli ale jesli masz stuleje i podlug tego oceniasz moje przyrodzenie jako chore to cie ladnie pojebalo
jezeli to jest kurwa stulejka:
to cie ladnie pojebalo i tyle ci powiem
Last edited by Azure on 28 Jan 2012 08:36 pm; edited 1 time in total _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
czerstwyroman

|
#63 Posted: 28 Jan 2012 08:03 pm Post subject: |
|
|
mam rozumiec ze to zdjecie robione z ręki w twojej łazience?
Last edited by czerstwyroman on 28 Jan 2012 08:04 pm; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#64 Posted: 28 Jan 2012 09:39 pm Post subject: |
|
|
;DDDDDDDDDDDDDDDDDD
ten popierdolony skurwysyn dostal warna co za latwe guwno, juz przestalem czytac ten belkot myszy, pierdolony idiota tworca kosmicznych teorii spierdolenia spolecznego _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
MERCEDRES
 Group: Members Joined: 14 Dec 2008 Posts: 2298 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#65 Posted: 28 Jan 2012 11:23 pm Post subject: |
|
|
| Mysz15 wrote: | | Fatality wrote: | | ajronmen wrote: | | ale guwno, nie bardzo wiem z czego mam sie smiac | dokladnie mam to samo odczucie co do tych komiksow z jebanym puchatkiem, jedynie przy 'żoli garsą' nieco sie usmiechnalem |
bo jestes kurwa tepym chujem
to jest pewien absurdalny rodzaj humoru, ktory poprostu trzeba czuc, ktory objawia sie w osobliwej konstrukcji wypowiedzi czy tez obrazka, a niekoniecznie w samej tresci. Trzeba miec bardzo otwarty umysl i umiejetnosc zrozumienia intencji autora, a w tym pomaga bujna wyobraznia. Generalnie jesli nie rozumiesz tego albo cie to wogole nie bawi to mozna cie uznac jedynie za osobe plytką i prawdopodobnie kuresko nudną.
pozdro |
w sumie dobrze powiedziane, co nie zmienai faktu, ze jestes jebanym gownem. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Mexter
 Group: Members Joined: 07 Jul 2010 Posts: 1526 Gold: 13.37 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 7
|
#66 Posted: 30 Jan 2012 06:06 pm Post subject: |
|
|
|
 |
czerstwyroman

|
#67 Posted: 06 Feb 2012 07:12 am Post subject: |
|
|
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#68 Posted: 06 Feb 2012 03:36 pm Post subject: |
|
|
| czerstwyroman wrote: |  |
o kurwa ale smieszne boki zrywac _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
czerstwyroman

|
#69 Posted: 09 Feb 2012 01:43 pm Post subject: |
|
|
|