#1Posted: 12 Feb 2012 02:56 pm Post subject: Saleta zaskoczony jest zwinnością Roberta Burneiki. Ten ś
Saleta zaskoczony jest zwinnością Roberta Burneiki. Ten świetnie zbudowany kulturysta zaimponował naszemu bokserowi. - Widziałem w internecie jakieś show w Nowym Jorku, podczas którego robi on przewrót na plecy, staje na rękach w idealnej stójce, a na koniec robi fiflaka i salto do tyłu! Aż przysiadłem z wrażenia. Nigdy nie spodziewałbym się po kimś takim takiej dynamiki - stwierdził wywiadzie dla serwisu _____________________
fiflak i salto nie wymaga nie wiadomo jakich umiejetnosci, ale juz polaczenia tych elementow sprawiaja trudnosc _________________ This user's signature has been disabled
Jak wchodze do sali, to kurczaki czmychają do szatni bokiem, żebym ich przypadkiem nie pofilował i się nie zdenerwował.Poza tym biegam, pływam, strzelam z procy STONFO i jeżdże na hulajnodze Trikke T12 Roadster .Generalnie robie to, bo kręca mnie kobiety, ktore sie na mnie gapią w centrach handlowych. Marny Adamaek będzie jedną ręką zbierał zęby bo drugą będzie miał urwaną. _____________________
to ja robie rundak rundak salto do fliflaka i rundak do rundaka na sciezce 5.0 jak wyglada twoja sciezka?
ty....
nie zdales matury, wiec mozesz spierdalac co ja ci bede tlumaczyl czym jest zaliczenie z przedmiotu na studiach _________________ This user's signature has been disabled
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum