jestes zjebany i nie roznisz sie niczym od tej bandy zjebow.
Chyba jasno zargumentowalam swoje prośbę.. ? nie dosc, ze prawie nie pomogles, to sie dokladasz
good job
BUAHAHAHAHAHAHAHA Pani karci pieska;DDDDDDDDDDDDDDDDD
jak sobie wyobraze teraz skulonego i skamlącego azura to beka mnie nie opószcza az do smierci i ślubuje mi wierność w doli i niedoli ;DDDD
Nie zesraj sie ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ZIOMEG MAM BUTY CAUE F KALE I NIE PRZEJMUJE SIE FCALE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
myslales ze pod nieobecnosc pani nabroisz w domu?;D
nie ma! dostales opierdol jak gowniarz od starej;DDDDDDDDDDDDDDDDd
ja jebie ile tu łatwości ości ości;DDDDD
we zmien dilera ;D
ee mysz, chcesz prace za 16/h?
jak sie ogarne to moge Cie wkrecic bede miala za to hajs jak podpisza z Toba umowe,a potem ja przedluza a wiec nie robie nic bezinteresownie
jestes zjebany i nie roznisz sie niczym od tej bandy zjebow.
Chyba jasno zargumentowalam swoje prośbę.. ? nie dosc, ze prawie nie pomogles, to sie dokladasz
good job
BUAHAHAHAHAHAHAHA Pani karci pieska;DDDDDDDDDDDDDDDDD
jak sobie wyobraze teraz skulonego i skamlącego azura to beka mnie nie opószcza az do smierci i ślubuje mi wierność w doli i niedoli ;DDDD
Nie zesraj sie ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ZIOMEG MAM BUTY CAUE F KALE I NIE PRZEJMUJE SIE FCALE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
myslales ze pod nieobecnosc pani nabroisz w domu?;D
nie ma! dostales opierdol jak gowniarz od starej;DDDDDDDDDDDDDDDDd
ja jebie ile tu łatwości ości ości;DDDDD
bardzo sie przejalem ojej xD
BUAAHAHAHAHAHAHA z kazdego twojego posta bije rozpacz;D
probujesz obrocic wszystko w zart i pokazac ze wykładasz na to żur, ale kurwa jest dokladnie odwrotnie;D Nieczesto zadaza sie ze nie masz za sobą armii swoich przydupasow ktorzy jak jeden mąż sapią o stuleji^^ teraz jestes sam przygnieciony toną gówna i internetowego wstydu, a nie ma nic gorszego niz czuc sie głupio w internecie, co nie? :DDDDDDD Jestes w jebanej rozterce:D
z tednej strony napeira rozwscieczony tłum przed ktorym musisz grac kozaka, wiec tym samym chcesz jechac moni i pokazywac jaki to nie jestes kul, a z drugiej strony sama monia, na ktorej widok siusak wreszcie zaczyna wystawac z nad owłosienia łonowego;DDDDDDDDDDDDD CO ROBIC?
jednak tryb pantofla zwyciężył i splaszczyłes sie przed nią oooostro;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
kurwa az mnie miesnie twarzy bolą od usmiechania;DDDDDDDDDDDDDDD
jak sie ogarne to moge Cie wkrecic bede miala za to hajs jak podpisza z Toba umowe,a potem ja przedluza a wiec nie robie nic bezinteresownie
ostatnio musze przejac role glownego pleba tego forum bo smucą w chuj beze mnie wiec wrzucam tryb mega zjeba;D
szczerze? kurwa chyba biore;D Doslownie tydzien temu powzialem dezyje o zmianie gdy zmienili system przydzielania premii i kurwa nie jestem juz wstanie tak latwo zalapac dodatkowej kasy a za 1700 na reke nie bede kurwa pracowal , a taka mam podstawe;O Wiec Twoja propozycja idealnie trafiona w czasie;P
ostatnio musze przejac role glownego pleba tego forum bo smucą w chuj beze mnie wiec wrzucam tryb mega zjeba;D
szczerze? kurwa chyba biore;D Doslownie tydzien temu powzialem dezyje o zmianie gdy zmienili system przydzielania premii i kurwa nie jestem juz wstanie tak latwo zalapac dodatkowej kasy a za 1700 na reke nie bede kurwa pracowal , a taka mam podstawe;O Wiec Twoja propozycja idealnie trafiona w czasie;P
no pierwsze trzy miesiace to podstawa 2k + premie ( zalezy jak Ci bedzie szlo) potem przedluzaja na czas nieokreslony, wtedy jest 16/h i ludzie ponad 3 k spokonie wyciagaja robiac 6h dziennie , i jedna sobote w miesiacu, czasem jedna 12 w tygodniu..
narazie mam 2 tyg szkolen, po kazdym dniu test .. dzis mialam 2 i ZALICZYLAM, zero bledu a debile niektore zaliczyli tylko 1 z 2 OSTATNI BEDZIE ostatniego dnia szkolenia i boli mnie pupa na sama mysl:D jest tylko jedno podejscie, a potem test "slowny" no ale jestem dobrej mysli, ogarniam poki co ..
jestes rozgarniety, wiec mysle, ze nie bedziesz mial wiekszych problemow
no pierwsze trzy miesiace to podstawa 2k + premie ( zalezy jak Ci bedzie szlo) potem przedluzaja na czas nieokreslony, wtedy jest 16/h i ludzie ponad 3 k spokonie wyciagaja robiac 6h dziennie , i jedna sobote w miesiacu, czasem jedna 12 w tygodniu..
narazie mam 2 tyg szkolen, po kazdym dniu test .. dzis mialam 2 i ZALICZYLAM, zero bledu a debile niektore zaliczyli tylko 1 z 2 OSTATNI BEDZIE ostatniego dnia szkolenia i boli mnie pupa na sama mysl:D jest tylko jedno podejscie, a potem test "slowny" no ale jestem dobrej mysli, ogarniam poki co ..
zaintrygowany tym postem uniósł wysoko brwi i potarł swój bujny 5 dniowy zarost...
w ciemnym pokoju ciszę przecinało jedynie ciche tykanie zegara i głosy w jego głowie szczepczące o zaletach i wadach owej decyzji, którą miał zaraz podjąc...
Nie należał do tych co łatwo się podniecają byle okazją, ale w duchu przyznawał, że ciekawość po ciężkiej bitwie wygrywa z jego zdrowym rozsądkiem...
przypieczętowując decyzję wybrał w oknie gadugadu pozycje 'Monia' i kliknal dwa razy lewym przyciskiem myszy, w myslach powtarzając tylko "bitch, obyś była dostępna..."
siema mysz ;DDDDD widze ze nadal ostro cisniesz plebuf z jsp.... latfosc w hooy
a ci jebani idioci ciagle sie spinaja przez neta i tocza piane z pyskufff eZZ
siema mysz ;DDDDD widze ze nadal ostro cisniesz plebuf z jsp.... latfosc w hooy
a ci jebani idioci ciagle sie spinaja przez neta i tocza piane z pyskufff eZZ
widze tu konwersacje myszy15 z monia89, nie czytam za chuj _____________________
Ne)V(eR wrote:
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
OSTATNI BEDZIE ostatniego dnia szkolenia i boli mnie pupa na sama mysl jest tylko jedno podejscie, a potem test "slowny" no ale jestem dobrej mysli, ogarniam poki co ..
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum