juz na pm pociski dostal straszne, polecialo to wyzej, jak mozna byc takim kretynem nie wierze ;D chociaz sam sie zlapalem na franka zape hehehe Sellah rozkurwia to forum _________________ This user's signature has been disabled
ten pierdolony debil pomylil mnie z multi sellaha no kurwa ;D
szczam ci do ryja jebany biedaku na cwierc hita nie jestem sellahem pierdolona sciero wykurwiaj fiflakami _____________________
MERCEDRES wrote:
co ty chuju wiesz o tirach
Mysz15 wrote:
j przynajmniej mam zajebista dexterity i jak przyjdziesie nakurwiac to nie bede mahoł randomowo bułami jak miszelę tylko przypierdola rakiete w kalapite i stwierdze zgon bo umar.
Mexter wrote:
sugerujesz, że twoj kutas nie ma grawitacji i dlatego sparciała mu opona?
juz na pm pociski dostal straszne, polecialo to wyzej, jak mozna byc takim kretynem nie wierze ;D chociaz sam sie zlapalem na franka zape hehehe Sellah rozkurwia to forum
Jesteś przydupasem tej cioty co sie podemnie podszywa? _________________ This user's signature has been disabled
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum