|
| Author |
Message |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#1 Posted: 19 Feb 2012 11:23 am Post subject: ;DDDDDDDD |
|
|
http://www.zawiedzeni.pl/
;DDDDDDDDD
szukajcie wpisu kolby szukajcie a znajdziecie _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
NoCze Mały skurwysyn
 Group: Members Joined: 24 Nov 2010 Posts: 10326 Gold: -0.10

Status: Warn:  Reputation: 23
|
#2 Posted: 19 Feb 2012 11:32 am Post subject: |
|
|
| heh juz szukam ;] |
|
| Back to top |
|
 |
ajronmen
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 3995 Gold: 4.24
Status: Warn:  Reputation: 11
|
#3 Posted: 19 Feb 2012 11:50 am Post subject: |
|
|
| to oczywiscie przypadek, ze tam wchodzisz xd |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#4 Posted: 19 Feb 2012 11:52 am Post subject: |
|
|
to oczywistosc ze znalazlem na podstawie tego co kto wrzuca na fb _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Studnia06
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7385 Gold: 15.07 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#5 Posted: 19 Feb 2012 11:59 am Post subject: |
|
|
| kopalnia spierdolenia, już sie zagłębiam : DDD |
|
| Back to top |
|
 |
Studnia06
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7385 Gold: 15.07 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#6 Posted: 19 Feb 2012 12:00 pm Post subject: |
|
|
Witam, jestem tutaj nowym użytkownikiem. Choć powinienem teraz się uczyć nie jestem w stanie tego robić. Wewnątrz mnie snuje się wciąż myśl że jestem do niczego, nic mi ostatnio nie wychodzi, nie miałem normalnych Świąt bo ciągle forum d3jsp przesłania cały wolny mój czas.
e/ o jest i marian
Jestem niski (165cm), a ona z 1,5 głowy większa. Suma summarum nie ma mnie na paru zdjęciach. Zaczął się Polonez, przebiegł bez problemu. Gorzej było jak zaprosiłem ją do tańca. Nie umiałem tańczyć, do tego miałem wrażenie, że wszyscy na mnie patrzą i się śmieją (podobnie było na aikido, zrezygnowałem właśnie tylko z powodu tego uczucia). Straszne uczucie. Na resztę wieczoru zostałem sam, bo ta powiedziała że tańczę jak pokraka i poszła w tany z innymi.
Last edited by Studnia06 on 19 Feb 2012 12:07 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Fatality
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Donor:  Posts: 10241 Gold: 3.30 Clan: Retardacja

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#7 Posted: 19 Feb 2012 12:39 pm Post subject: |
|
|
martynka15, pt., 17/06/2011 - 19:15
Chciałabym żeby Bóg był moim wybawicielem....chciałabym również żeby ktoś mnie zrozumiał...nie wiem gdzie sens życia?!może mam wszystko ale brakuje mi jednego.... _____________________
| Ne)V(eR wrote: | | moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta |
| baroza wrote: | | trącam penisem dzieci |
|
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#8 Posted: 19 Feb 2012 02:01 pm Post subject: |
|
|
kutasa do mordy jej brakuje _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
guwniarz
 Group: Members Joined: 01 Jan 2011 Posts: 2946 Gold: Locked

Status: Warn:  Reputation: 13
|
#9 Posted: 19 Feb 2012 05:49 pm Post subject: |
|
|
| Studnia06 wrote: | Witam, jestem tutaj nowym użytkownikiem. Choć powinienem teraz się uczyć nie jestem w stanie tego robić. Wewnątrz mnie snuje się wciąż myśl że jestem do niczego, nic mi ostatnio nie wychodzi, nie miałem normalnych Świąt bo ciągle forum d3jsp przesłania cały wolny mój czas.
e/ o jest i marian
Jestem niski (165cm), a ona z 1,5 głowy większa. Suma summarum nie ma mnie na paru zdjęciach. Zaczął się Polonez, przebiegł bez problemu. Gorzej było jak zaprosiłem ją do tańca. Nie umiałem tańczyć, do tego miałem wrażenie, że wszyscy na mnie patrzą i się śmieją (podobnie było na aikido, zrezygnowałem właśnie tylko z powodu tego uczucia). Straszne uczucie. Na resztę wieczoru zostałem sam, bo ta powiedziała że tańczę jak pokraka i poszła w tany z innymi. |
te 1 to gdzie znalazles xd
Nie jestem zawiedziony religią ale dużą częścią polskiego kleru. Nie jestem w stanie zrozumieć, jak w kraju Jana Pawła II, w dodatku tak szybko po jego śmierci, część księży, biskupów, no i oczywiście wiernych, mogło tak daleko odejść od słów, które głosił, i które zdają się wytyczać nam drogę. Nie mogę zrozumieć jak w naszym kraju może królować szerzące nienawiść Radio Maryja, jak mogą na jego antykatolicką w gruncie rzeczy działalność patrzeć przez palce biskupi i możni kościoła. Jak ludzie dzięki takiej rozgłośni mogą tak bezmyślnie łączyć się w swojej ksenofobii, w swoich animozjach... I jak słaby w takim razie musi być nurt postępowy w naszym kościele. Zabrakło Jana Pawła II i wszystko się rozsypało... To bardzo smutne. |
|
| Back to top |
|
 |
|