BBUAHAHAHAHA NEVER JAKI KURWA KIEP:DDDDD niby taki
akrobata powinien byc wyrobiony w chuj i bylem pewien ze jak juz kiedys cos wrzucisz to bedzie opad szczeny, ale nieeeeee... ja widze tu randomowego leszcza ktory mimo światła dajacego bardzo mocny cień (lepszy zarys mięśni) i mega kurwa złożenia sie w pół (żeby zbić mięśnie)
i tak ma chujowego bebzola:D Random na hita z chujowa rzeźba...
Cwicze moze po pol godziny 3, max 4 razy w tygodniu a wygladam lepiej od Ciebie... co wiecej! mam 2 metry wzrostu i zajebiscie szybka przemiane materii wiec takiemu czlowiekowi w chuj trudniej jest wyrobic dobry wyglad.
A stu co prawda lape ma dobra, ale za to fiflakowata klate jak tłusty gimbus i brzuch jak kurwa żułw nindża czy tam jak squirtle... jak kto woli;P
Widze ze musze rozjebac temat bo same leszcze tu postuja
specjalnie dla Was slodkie różowe gatuszki
akrobata powinien byc wyrobiony w chuj i bylem pewien ze jak juz kiedys cos wrzucisz to bedzie opad szczeny, ale nieeeeee... ja widze tu randomowego leszcza ktory mimo światła dajacego bardzo mocny cień (lepszy zarys mięśni) i mega kurwa złożenia sie w pół (żeby zbić mięśnie)
Cwicze moze po pol godziny 3, max 4 razy w tygodniu a wygladam lepiej od Ciebie... co wiecej! mam 2 metry wzrostu i zajebiscie szybka przemiane materii wiec takiemu czlowiekowi w chuj trudniej jest wyrobic dobry wyglad.
A stu co prawda lape ma dobra, ale za to fiflakowata klate jak tłusty gimbus i brzuch jak kurwa żułw nindża czy tam jak squirtle... jak kto woli;P
Widze ze musze rozjebac temat bo same leszcze tu postuja
specjalnie dla Was slodkie różowe gatuszki
Ty masz brzuch jak pizda twojej matki więc się leszczu idź kurwa umyć bo pierdolisz spierdoleniem. _____________________
ja pierdole od wrzesnia zaczalem cokolwiek robic, wiec stul ryj jebany bezmozgi kretynie, ty zapierdalasz jak jebany bezmozgi yeti na silownie ja robie rzeczy tak kreatywne, ze mozesz o tym pomarzyc, ba nawet nie jestes wstanie sobie wyobrazic tychze ruchow. Byle debil bez gimnazjum potrafi zrobic miesnie na silowni, ja nie chodze na silownie paskudny szczurze
poza tym wierzysz w to, ze specjalnie kupilem sobie zarowki energoszczedne zeby uzyskac taki efekt ? Kurwa nawet sie nad tym nie zastanawialem cyknalem zdjecie i wstawilem
Last edited by Ne)V(eR on 29 Feb 2012 07:11 pm; edited 1 time in total _________________ This user's signature has been disabled
ja pierdole od wrzesnia zaczalem cokolwiek robic, wiec stul ryj jebany bezmozgi kretynie, ty zapierdalasz jak jebany bezmozgi yeti na silownie ja robie rzeczy tak kreatywne, ze mozesz o tym pomarzyc, ba nawet nie jestes wstanie sobie wyobrazic tychze ruchow. Byle debil bez gimnazjum potrafi zrobic miesnie na silowni, ja nie chodze na silownie paskudny szczurze
poza tym wierzysz w to, ze specjalnie kupilem sobie zarowki energoszczedne zeby uzyskac taki efekt ? Kurwa nawet sie nad tym nie zastanawialem cyknalem zdjecie i wstawilem
Opierdalasz huja panom od wfu zeby dostac ciepla posadke w najlepszym gimnazjum w miescie? _____________________
BUAHAHAHA tepy smieciu;DDDDDDDDDDD
kurwa wiesz jak wyglada moje cwiczenie? mam drazek, podciagam sie 4 serie po 5 razy bo wiecej mi sie nie chce.
Robie 4 serie po 10 pompek bo wiecej mi sie nie chce
robie 4 serie po 20 brzuszkow bo wiecej mi sie nie chce
robie 4 serie przysiadow ze wspieciami na lydkach po 10 powtorzen bo wiecej mi sie nie chce.
JAKA SILOWNIA? cwiczenie mi zajmuje 30 minut, a w tym czasie 15 minut to jest walenie na perce , brzdekania na gitarze albo nakurwiania z laskami na gg/skype i robie to miedzy seriami, wiec nie pierdol bo mam poprostu dobre geny i jak kurwa przyjdzie grudzien 2012 i beda robic testy na arke kurwa kto przejdzie zeby przedluzyc gatunek po kataklizmach to kurwa bede stal w pirszym rzędzie kurwo na szczaua
gdybym nakurwial takie fiflaki jak ty to bym wygladal tak zajebiscie ze miesnie zarysowałyby mi sie nawet przez kurtkę zimową
Last edited by Mysz15 on 01 Mar 2012 01:01 pm; edited 1 time in total
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum