mlody123.
najwieksza spierdolina polskiej sekcji d2jsp. chyba jedynie kozakpl dorownuje mu poziomem spierdolenia, chociaz ostatnio tardek tez poczynil wielkie postepy. _____________________
jakis przyklad jego spierdolenia, bo ja na d2jsp nie bylem od 2 lat, jednak spierdolenia myszy15 czy Franka Zappy to nikt nie przebije _________________ This user's signature has been disabled
jakis przyklad jego spierdolenia, bo ja na d2jsp nie bylem od 2 lat, jednak spierdolenia myszy15 czy Franka Zappy to nikt nie przebije
ciezko odpowiedziec. w sumie nie da sie chyba krotko.
jak kiedys w 2k7 i 2k8 gumis byl u szczytu "slawy", bylo go pelno w kazdych tematach, ankietach itp, tak teraz w w/w panem.
jak kiedys robiles na [rzyklad ankiete:
kto wygra mecz finalowy : brazylia / niemcy / gumis i gumis wygrywal ankiete, atk teraz mlody123.
nie wiem czy to jest gwiazdka sezonowa, czy dolaczy do "legend" d2jsp. czas pokaze.
woz z gnojem i "transformersi" w moim sigu i awatarze to wlasnier dziela ml,odego123. _____________________
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum