#1Posted: 24 Mar 2012 07:05 pm Post subject: uwaga uwaga, pekin dostal wpierdol
tak, 8 dzielnych mężczyzn napierdolilo mi za to, że siedziałem na ławce z byłą dziewczyna jednego z nich.
dzielni, podziwiam, że sie odważyli w 8 osób...
e/ ej baro, pomozesz sie zemscic?
Last edited by Pekin on 24 Mar 2012 07:07 pm; edited 1 time in total _____________________
do mnie tez sie spinal byly mojej dziewczyny, grozil ze mnie dojebia bog wie jakie koksy
w koncu doszlo do imprezy urodzinowej wspolnej znajomej - pojechalem tam z 4 ziomkami, w razie dymu
nawet slowem sie nie odezwal jebany cwaniak (mimo ze impreza u niego w miescie i pelno jego ciotowatych kumpli), a z klubu wyszedl prosto do taksowki, szkoda i jego szczescie ;D _____________________
krzykacze najlepsi. a ja mowie serio. i to dostalem pierwszego buta w leb z glana jak siedzialem, potem przekopka ogolna i jak wstalem to najsilniejszy stwierdzil ze "teraz jeden na jeden' : DDDDD kurwa bohater
Last edited by Pekin on 24 Mar 2012 07:14 pm; edited 1 time in total _____________________
nie no u mnie mala miescina, wiec szczerze mowiac nawet jakbym dostal od 10ciu naraz to pozniej by zgineli kurwa w meczarniach o ile bym zapamietal mordy _____________________
no ja wlasnie nie wiem co z tym zrobic cuz nie znam zbyt dobrze tych ludzi i nie wiem jakie maja znajomosci. patologii jakiejś lepiej nie ruszać, kurwa
o kurwa, pujde na policje zgłosić pszestępstwo, ze tez wczesniej nie wpadlem na ten pomysl ! _____________________
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
nie bandyta, ale jak ktos bez powodu mi sie wpierdala z wyimaginowanym problemem i sapie no to sorawka
wpierdolek lub niech ucieka XD _____________________
gowno prawda ze lepiej nie ruszac,
walic w pizde az beda piszczec bo sie kurwy naucza cwaniactwa
a jak kozaki to zwalic im pale zeby nas nie bili i chuj,
ot wolinskie zasady ;D
taa, slyszalem ze tak robisz _____________________
Ne)V(eR wrote:
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
gowno prawda ze lepiej nie ruszac,
walic w pizde az beda piszczec bo sie kurwy naucza cwaniactwa
a jak kozaki to zwalic im pale zeby nas nie bili i chuj,
ot wolinskie zasady ;D
taa, slyszalem ze tak robisz
jedyny godny zawodnik dla baroski to bomber, tak slyszalem _____________________
no ja wlasnie nie wiem co z tym zrobic cuz nie znam zbyt dobrze tych ludzi i nie wiem jakie maja znajomosci. patologii jakiejś lepiej nie ruszać, kurwa
o kurwa, pujde na policje zgłosić pszestępstwo, ze tez wczesniej nie wpadlem na ten pomysl !
w 8-miu ? jak ty jestes na liscia beka z ciebie typie cioty z ciotami sie bija _________________ This user's signature has been disabled
o kurwa, pujde na policje zgłosić pszestępstwo, ze tez wczesniej nie wpadlem na ten pomysl !
w 8-miu ? jak ty jestes na liscia beka z ciebie typie cioty z ciotami sie bija
ty wiesz jaki ja jestem kurwa idioto. _____________________
Raz typ chcial mnie walic i podobno jezdzil po dzielni i mnie szukal, zeby spuscic mi wpierdol. Jebany koks, ktoremu odbilem dziewczyne, hehehe. Pewnego razu bylem sobie na browarze z inna dupeczka i spotkalem sie z nim, ale znal takiego typa z ktorym koksilem, to dal mi spokoj.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum