Raz typ chcial mnie walic i podobno jezdzil po dzielni i mnie szukal, zeby spuscic mi wpierdol. Jebany koks, ktoremu odbilem dziewczyne, hehehe. Pewnego razu bylem sobie na browarze z inna dupeczka i spotkalem sie z nim, ale znal takiego typa z ktorym koksilem, to dal mi spokoj.
nie ma to jak miec kolegow z pracy, z ktorym wspolnie koks przerzucales z furmanki do piwnicy _________________ This user's signature has been disabled
no ja wlasnie nie wiem co z tym zrobic cuz nie znam zbyt dobrze tych ludzi i nie wiem jakie maja znajomosci. patologii jakiejś lepiej nie ruszać, kurwa
o kurwa, pujde na policje zgłosić pszestępstwo, ze tez wczesniej nie wpadlem na ten pomysl !
j przynajmniej mam zajebista dexterity i jak przyjdziesie nakurwiac to nie bede mahoł randomowo bułami jak miszelę tylko przypierdola rakiete w kalapite i stwierdze zgon bo umar.
Mexter wrote:
sugerujesz, że twoj kutas nie ma grawitacji i dlatego sparciała mu opona?
Wałbrzyskie realia, mieszkam na warszawskiej Pradze od dwóch lat i nie trafiłem na żaden dym, ostatnio byłem dwa razy w domu i dwa razy było napierdalanie :/
Pokaż zdjęcie dziewczyny, czy warto było wpierdol dostać _____________________
Wałbrzyskie realia, mieszkam na warszawskiej Pradze od dwóch lat i nie trafiłem na żaden dym, ostatnio byłem dwa razy w domu i dwa razy było napierdalanie :/
Pokaż zdjęcie dziewczyny, czy warto było wpierdol dostać
jak to niuska byla, po prostu na browar poszlismy _____________________
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum