ja stracilem w pasie ostatnio 4 cm ale waga nadal 81 kg i nie moge zejsc nizej kurwa juz nie mam z czego _________________ This user's signature has been disabled
ja i tak dwa razy w tygodniu sobie gram w siatkuwke, a juz niedlugo jak troszke cieplej sie jeszcze zrobi, to wystawiam rower, a pozniej silke, wiec bede koksem jak kiedys
i doszedlem do jednego wniosku, ze bede napierdalal kazdego typa, ktory ma morde jak burak, a jego iq wynosi -100
j przynajmniej mam zajebista dexterity i jak przyjdziesie nakurwiac to nie bede mahoł randomowo bułami jak miszelę tylko przypierdola rakiete w kalapite i stwierdze zgon bo umar.
Mexter wrote:
sugerujesz, że twoj kutas nie ma grawitacji i dlatego sparciała mu opona?
ahahaha latwe gowno, tardek jest jebanym gimbo grubasem i szuka sprawdzonej diety w internecie bo przestal akceptowac swoje rosnące sadło _____________________
Ne)V(eR wrote:
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
ja i tak dwa razy w tygodniu sobie gram w siatkuwke, a juz niedlugo jak troszke cieplej sie jeszcze zrobi, to wystawiam rower, a pozniej silke, wiec bede koksem jak kiedys
i doszedlem do jednego wniosku, ze bede napierdalal kazdego typa, ktory ma morde jak burak, a jego iq wynosi -100
to musisz zaczac od dopierdolenia samego siebie
hehe
duzo chudego nabialu, chude mieso, warzywa i owoce, pelnoziarnisty chleb, zero cukru i w sumie tak wpierdalam, dodaje sobie czasem do kanapek lub do zapiekanki ketchup badz musztarde no i oczywiscie oliwa z oliweki tak wyglada moja dieta
@zuozuo pod koniec maja pewnie wpadne, to sie poruchamy
Last edited by Sisio on 26 Mar 2012 06:14 am; edited 1 time in total
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum