#1Posted: 06 Apr 2012 01:56 pm Post subject: Elo leniwe kurwy
Od ostatniego razu duzo ćwiczyłem i myślę iż wyprzedziłem około półtora raza never neverskiego pseudonim nigdy nie będę tak duży jak ja, a poza tym moja kutanga wygrywa preludia na pizdach ofiar mego niebiańskiego ciała. Nie wyskoczyłbym jedynie parówce 100% mięsa mercedresowi bo ten chuj zawija sobie hormony w naleśniki. _____________________
MExter co ja mam powiedziec, liczylem ze moj trening spodowuje, ze schudne do 78 kg. Musialem kolejna dziurke w pasku zrobic, zeby spodnie na mnie lezaly, bo w pasie schudlem, patrze dzisiaj na wage a tu 83,8 kg no kurwa mac o co tu chodzi ?! _________________ This user's signature has been disabled
Jesz za mało surowych płodów, te z piekarnika są chujowe i dla ciot. Dzisiaj wrzuciłem do garnka dwie porcje wypiłem do tego niefiltrowany mocz i poczułem gile w nosie więc poszedłem się wysmarkać. Zjadłem baby z musztardą po obiedzie zaschniętą z umywalki bo najlepsza i jadę z rzeźbą jak z matką karła jebana suka to jest _____________________
mi nie potrzebna jest klata, wazniejsze sa barki, plecy i brzuch NIGDY NIE MIALEM LEPSZEGO NIZ OBECNIE BRZUCHA WY JEBANE POLSKIE KURWY _________________ This user's signature has been disabled
No to jak mój ziomek Mexter założył taki temat, to musze zaprezentować mój nowo nabyty zestaw. Przy okazji dorzucę pare pucharów w tle, alby leniwe kurwy wpadły w wieksze kompleksy. Zdjęcie formy zaprezentuje po wpierdoleniu tego
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum