No to jak mój ziomek Mexter założył taki temat, to musze zaprezentować mój nowo nabyty zestaw. Przy okazji dorzucę pare pucharów w tle, alby leniwe kurwy wpadły w wieksze kompleksy. Zdjęcie formy zaprezentuje po wpierdoleniu tego
puchary za turniej szkolny w pilce norznej najlepsze co _________________ This user's signature has been disabled
te z tyłu są faktycznie za noge, mojego ojca, te z koszykówki moje za najlepszego zawodnika, jeszcze z 3 medale tam w środku leżą i jednego zasłania shaker
Last edited by Studnia06 on 11 Apr 2012 02:58 pm; edited 2 times in total
ile narkotykow na tym zdjeciu boj sie boga..... _____________________
Ne)V(eR wrote:
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
te z tyłu są faktycznie za noge, mojego ojca, te z koszykówki moje za najlepszego zawodnika, jeszcze z 3 medale tam w środku leżą i jednego zasłania shaker
NIE MA TO JAK DOJEBAC ZDJECIEM PUCHAROW OJCA :'DDDDDDDDDDDDD _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote]
NIE MA TO JAK DOJEBAC ZDJECIEM PUCHAROW OJCA :'DDDDDDDDDDDDD
4 moje 4 jego, co kurwa miałem je przestawić do zdjęcia ? Nie zmienia to faktu ze na twojej szafie pochwalić się możesz prawdopodobnie jedynie kurzem
Nie porównywałbym tych sportów, bo to zupełnie inna rzecz, inny kurwa gatunek literacki
Jeden z najtrudniejszych sportów świata btw. _____________________
NIE MA TO JAK DOJEBAC ZDJECIEM PUCHAROW OJCA :'DDDDDDDDDDDDD
4 moje 4 jego, co kurwa miałem je przestawić do zdjęcia ? Nie zmienia to faktu ze na twojej szafie pochwalić się możesz prawdopodobnie jedynie kurzem
NIE LEPIEJ ZROBIC ZDJECIA PUHARUW I WRZUCIC W INTERNETY, JESZCZE DO TEGO DOJEBAC ZDJECIA PUHARUW OJCA
MOZE JA WRZUCE PUHARY MOJEJ RODZINY, PODEJRZEWAM ZE CALA KARTA PAMIECI BY SIE ZAPELNILA HE HE HE INNA SPRAWA ZE PUHARY MASZ PEWNIE ZA KOSZYKUWKE W POCTAWUWCE _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote]
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum