co nie zmienia faktu, ze w podstawowce byl kims, a ty byles jebanym grubasem latajacym po korytarzu jak kretyn z zelkami ze sklepiku szkolnego _________________ This user's signature has been disabled
nie zmienia t jednak faktu, ze to nie ja kreuje sie na wybitnego czlowieka sukcesu na forum poswieconym niczemu. _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote]
nie zmienia t jednak faktu, ze to nie ja kreuje sie na wybitnego czlowieka sukcesu na forum poswieconym niczemu.
co nie zmienia faktu, ze nadal jestes smieciem w stosunku do mnie i mnie to bawi, bo gdybym mial wszystkim wytykac w realu, ze jestem lepszy od innych tak jak robie to tu, skonczyloby sie awanturami, bo w Warszawie jest przeswiadczenie poprawnosci politycznej i wyolbrzymionej tolerancji dla innych. A doskonale wiem, ze sa ode mnie lepsi, i wiem, ze jestem lepszy od innych jednak kultura, ktora posiadam wymaga by sie nie rozmawialo o roznicach, bo kazdy orze jak moze. Natomiast tutaj bez skrupulow jade wam smieciom z prowincji, bo w rzeczywistosci spotykam sie z ludzmi, ktorzy maja powazne problemy, a nie kurwa jakie buty sobie kupic za matki pieniadze ja jebie _________________ This user's signature has been disabled
XDDDDDD
Ktos powinien o tobie elaborat jakis napisac imho.
JAK STUDIOWANIE PRZYSIADUW I PONPEK WPLYWA NA LUDZKIE EGO. _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
XDDDDDD
JAK STUDIOWANIE PRZYSIADUW I PONPEK WPLYWA NA LUDZKIE EGO.
jestes pierdolonym kretynem, jesli myslisz ze studiuje pompki i przysiady, a ty co kurwa robisz pochwal sie jakie elitarne studia robisz ? oh wait studia ? jakie studia ? hahahaha _________________ This user's signature has been disabled
XDDDDDD
JAK STUDIOWANIE PRZYSIADUW I PONPEK WPLYWA NA LUDZKIE EGO.
jestes pierdolonym kretynem, jesli myslisz ze studiuje pompki i przysiady, a ty co kurwa robisz pochwal sie jakie elitarne studia robisz ? oh wait studia ? jakie studia ? hahahaha
Pisalem juz nie raz, i nie dwa.
Geodezja i Kartografia
AGH
OH W8, TO SOM INNE STUDJA NIRZ PONPKI I ROBIENIE PRZYSIADUW? _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
POWIEDZIAL PRACOWNIK SKLEPU ROBIACY PRZYSIADY XD
CO ZA PIERDOLONY PODCZLOWIEK ZE STOLYCY XD _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
ty nie masz zadnej pracy jebany licencjonowany smieciu oh wait zdereguluja zawod geodety latwe gowno biurkowy smieciu _________________ This user's signature has been disabled
licencjonowany XD?
wiesz jaka jest roznica miedzy mna a toba smieciu? ze bez geodety ludzie sobie nie poradza, a bez smiecia w sklepie owszem.
zakurwiaj napierdalac pompki, gimnazjum czeka "AKTYWNY" polaczku _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
ahahahahah gowno sie znasz, ale bym ci zajebal za ta glupote pierdolony nerdowy imbecylu w koszuli flanelowej. Im wiecej zrobie pompek tym mniejsza czesc mojej dloni spowodowalaby nokaut na twojej spidzialej twarzy chuju bez przyszlosci _________________ This user's signature has been disabled
Dwa medale zdobyte w mlodzikach indywidualnie i jakies puchary zdobyte druzynowo. Ostatnio gram amatorsko w siatkowke i na jakis randomowych tourach zajmuje 1-2 miejsce.
e: nigdy sportu nie traktowalem jako cos najwazniejszego w zyciu, po prostu lubie wyladowac energie
Last edited by Sisio on 13 Apr 2012 12:37 pm; edited 1 time in total
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum