Play Legend of the Green Dragon Play BNT Play Promisance Play Alien Assault Traders Play Quantum Star Play Some Chess  
   D3jsp RPGRPG   ArcadeArcade   Multiplayer PokerD3Jsp Poker   FAQ/RulesFAQ/Rules  SearchSearch  MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   ChatroomLive Chat   Log inLog in   RegisterRegister 

ja pierdole, polska gildia/10
Previous  1, 2

Post new topic  Reply to topic  d3jsp Forum Index -> International Forum -> Polska
View previous topic :: View next topic ::  
Author Message
Ne)V(eR

Group: Banned
Gold: 8.37

pl.gif

Status:
Warn: Banned

Banned

Post#21 Posted: 13 Apr 2012 09:40 am    Post subject: Reply with quote

SKILL wrote:

nie mylilem sie, drugi karzel

odpowiedz w jednym zdaniu zajebalo plebem

SKILL

Group: Members
Gold: 19.80
Clan: E-Drama

bf.gif

Status:
Warn:

Post#22 Posted: 13 Apr 2012 10:15 am    Post subject: Reply with quote

polska jezyk ciezka podczas przysiaduw jest
View user's profile Send private message
palaNisko

Gold: 0.50
Clan: Piękni i Bogaci

Status:
Warn:

Post#23 Posted: 13 Apr 2012 11:42 am    Post subject: Reply with quote

PolskaGurom wrote:
Ne)V(eR wrote:
Fatality wrote:
he is not straight he is a lair

pierdolonych literowek zajebany psie nie wychwycisz w mowie potocznej, mam do czynienia z erasmusami na swojej uczelni, a jest ich bagatela ponad 50 osob, co jest szokiem dla organizatorow roznych imprez dla erasmusow, bo nigdzie indziej poza oczywiscie UW i PW gdzie sa studia miedzynarodowe nie ma ich tylu co u nas. I kazdy z nich przynaje mi sam z siebie, ze mam bardzo dobry angielski i milo sie slucha, ze jestem wstanie wytlumaczyc na komunikatywnym poziomie dane zjawiska i opowiedziec historie z zycia. To wystarczy, by zarabiac w euro smiecie, a wymiar 20h pracy tygodniowo w szkole, gdzie robie to co kurwa skonczylem na swoich studiach pozwala mi na dalszy rozwoj + mozliwosci dodatkowego zarobku w postaci np. lekcji indwydualnych z akrobatyki sportowej, ktore juz udzielam. Co prawda nie za pelna stawke tak jak powinienem, ale juz zarabiam robiac to co kocham i to czego nauczyly mnie studia. A Wy bedziecie zapierdalac na kasie po studiach humanistycznych lub robic pierdolone analizy przy komputerze za marne 2000 zl po studiach scislych.

Wiec zamknac mordy, bo poki co to z 90% tego forum to ja zarabiam, mam wlasne mieszkanie i zyje za wlasne pieniadze, a wy smiecie nabijacie rachunek starym za prad siedzac przed tym jebanym komputerem i zrac frytki na sniadanie

i is a lair
AHAHAHAHA NEVER SIE CIESZY ZE MA ERASMUSOW NA AWF:d
Back to top
Pszyjaciel

Gold: 0.70
Clan: Wypierdalaj

Status:
Warn:

Post#24 Posted: 13 Apr 2012 02:17 pm    Post subject: Reply with quote

palaNisko wrote:
PolskaGurom wrote:
Ne)V(eR wrote:
Fatality wrote:
he is not straight he is a lair

pierdolonych literowek zajebany psie nie wychwycisz w mowie potocznej, mam do czynienia z erasmusami na swojej uczelni, a jest ich bagatela ponad 50 osob, co jest szokiem dla organizatorow roznych imprez dla erasmusow, bo nigdzie indziej poza oczywiscie UW i PW gdzie sa studia miedzynarodowe nie ma ich tylu co u nas. I kazdy z nich przynaje mi sam z siebie, ze mam bardzo dobry angielski i milo sie slucha, ze jestem wstanie wytlumaczyc na komunikatywnym poziomie dane zjawiska i opowiedziec historie z zycia. To wystarczy, by zarabiac w euro smiecie, a wymiar 20h pracy tygodniowo w szkole, gdzie robie to co kurwa skonczylem na swoich studiach pozwala mi na dalszy rozwoj + mozliwosci dodatkowego zarobku w postaci np. lekcji indwydualnych z akrobatyki sportowej, ktore juz udzielam. Co prawda nie za pelna stawke tak jak powinienem, ale juz zarabiam robiac to co kocham i to czego nauczyly mnie studia. A Wy bedziecie zapierdalac na kasie po studiach humanistycznych lub robic pierdolone analizy przy komputerze za marne 2000 zl po studiach scislych.

Wiec zamknac mordy, bo poki co to z 90% tego forum to ja zarabiam, mam wlasne mieszkanie i zyje za wlasne pieniadze, a wy smiecie nabijacie rachunek starym za prad siedzac przed tym jebanym komputerem i zrac frytki na sniadanie

i is a lair
AHAHAHAHA NEVER SIE CIESZY ZE MA ERASMUSOW NA AWF:d

z kturymi rozmawia pięknie

Gold: 3000.00
Clan: Retardacja

Status:
Warn:

Post#25 Posted: 13 Apr 2012 02:48 pm    Post subject: Reply with quote

pawel newer jak zawsze napierdala piekne sciany tekstu w odpowiedzi na jedno zdanie, juz czytam xd
Back to top
Solution

Gold: Locked

Status:
Warn:

Post#26 Posted: 14 Apr 2012 06:15 am    Post subject: Reply with quote

co za typy, po tych smiesznych probach pojazdu widac czarno na bialym jak zazdroscicie ze gosc robi to co lubi, ma z tego pieniadze, exp, wartosciowe znajomosci i kolejny cenny wpis do cv
Back to top
kozakpl

Gold: 7.70

Status:
Warn:

Post#27 Posted: 14 Apr 2012 08:30 am    Post subject: Reply with quote

Solution wrote:
co za typy, po tych smiesznych probach pojazdu widac czarno na bialym jak zazdroscicie ze gosc robi to co lubi, ma z tego pieniadze, exp, wartosciowe znajomosci i kolejny cenny wpis do cv

ty jebana kurwo, morda.

root> kill -9 0

Donor:
Gold: 68.06
Clan: Wypierdalaj

sw.gif

Status:
Warn:

Post#28 Posted: 14 Apr 2012 08:52 am    Post subject: Reply with quote

;'DDD nawet przeczytalem.
2 Members: Guest
Post new topic  Reply to topic  d3jsp Forum Index -> International Forum -> Polska All times are GMT - 4 Hours
Previous  1, 2
Page 2 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0
Theme and Forum by tramway