trenujesz jak pizda. gdybyś katował sie jak prawdziwy facet to plecy i kaptury sprawiłybny że czułbyś sie zjebany jak dwa milion pięćset _____________________
trenujesz jak pizda. gdybyś katował sie jak prawdziwy facet to plecy i kaptury sprawiłybny że czułbyś sie zjebany jak dwa milion pięćset
CZUJE SIE KUREWSKO ZJEBANY PO TRENINGU DLATEGO TEZ NIE ROBIE DWUCH DNI POD RZOND PIERDOLCU XD _________________ This user's signature has been disabled
lepsze efekty osiagniesz jak nie bedziesz trenowal na silowni pierdolony smieciu ograniczasz sie w ten sposob nie zyskujac nic poza wiekszym ciezarem ciala _________________ This user's signature has been disabled
lepsze efekty osiagniesz jak nie bedziesz trenowal na silowni pierdolony smieciu ograniczasz sie w ten sposob nie zyskujac nic poza wiekszym ciezarem ciala
ciezar, miesnie i sila
works for me
/e
pszyjaciel - kulturysci zawodowi cwicza 2 partie miesni na treningu, nie jedna
ja dopiero w sumie zaczynam cwiczyc, 4 miesiac chyba na silowni jestem wiec na razie robie wytrzymalosc i wydolnosc miesnia
Last edited by PolskaGurom on 20 Apr 2012 02:19 pm; edited 1 time in total _________________ This user's signature has been disabled
lepsze efekty osiagniesz jak nie bedziesz trenowal na silowni pierdolony smieciu ograniczasz sie w ten sposob nie zyskujac nic poza wiekszym ciezarem ciala
karakany przewaznie napierdalaja masówe zeby wzbudzac jakis tam respekt, poza tym szerszy bedzie ale wyzszy juz nie
karakany przewaznie napierdalaja masówe zeby wzbudzac jakis tam respekt, poza tym szerszy bedzie ale wyzszy juz nie
hehe gadalem z lekarzem mowi ze mam realna szanse wypierdolic grubo ponad 180 xD _________________ This user's signature has been disabled
ja dzisiaj tylko 1,5 h na orliku, chciałem jeszcze na siłke skoczyć ale nie zdążyłem w weekend bede nadrabiał. A no i z godzine na rowerze, ale to sie nie liczy bo rowerem pocinam codziennie ile sie da
hehe gadalem z lekarzem mowi ze mam realna szanse wypierdolic grubo ponad 180 xD
hehe gadalem z lekarzem mowi ze mam realna szanse wypierdolic grubo ponad 180 xD
ktory jestes rocznik i ile masz wzrostu?
20 lat 172 cm wzrostu - w ciągu 3 miesięcy urosłem 17 cm ostatnio i jeszcze rosne. _________________ This user's signature has been disabled
20 lat 172 cm wzrostu - w ciągu 3 miesięcy urosłem 17 cm ostatnio i jeszcze rosne.
faceci rosna do 21 lat, nie ma sie co spinac, pare cm jeszcze dojdzie, zreszta 172 to nie tragedia, jestes idealnym kandydatem do MW
20 lat 172 cm wzrostu - w ciągu 3 miesięcy urosłem 17 cm ostatnio i jeszcze rosne.
faceci rosna do 21 lat, nie ma sie co spinac, pare cm jeszcze dojdzie, zreszta 172 to nie tragedia, jestes idealnym kandydatem do MW
To, że faceci rosna do 21 lat to mit przekazywany od pokolen przez starsze babcie na wsiach, wzrost to indywidualna sprawa kazdego organizmu, zaleznie jak sie rozwija, jeden rosnie do 21 roku życia, drugi do 25. Poza tym, u mnie to zupełnie inna sprawa. _________________ This user's signature has been disabled
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum