JA PIERDOLE TEZ Z TEGO JEBLEM CO ZA POKURCZ PIERDOLONY XD _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote]
mi sie wydaje, ze Mareg ta skurwiala kreatura ten sam temat z ta sama trescia wrzuca na kilka for i mysli, ze jest fajny rofl wykurwiaj z tym gownem jebana cioto _________________ This user's signature has been disabled
w pieknym stylu to polamalbym ci morde pierdolony niemodny smieciu
p.s podobno marga zbanowali na jakis forum dla pedalow, bo jak nie dostal propsow za buty to zaczal im jezdzic po matkach latwe gowno ty nigdy niemylacy sie metropedale
Last edited by Ne)V(eR on 24 Apr 2012 06:11 am; edited 1 time in total _________________ This user's signature has been disabled
o kurwaaaa, pojemnik na pieniadze, przypomnialy mi sie czasy jak chodzilem z matka na targ _____________________
Ne)V(eR wrote:
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
U NAS TAKIE MIELI PANOWIE JAK DO PARAFI PRZYJEZDZAL ODPUST. _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote]
Weszłam zmarnować tu 3min. z mojego zajebistego życia, ale nie mogłam oprzeć się i nie skomentować tej jakże ohydnej, wiejskiej, przypałowej panterkowej sakiewki.. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD mozg rozjebany.
Mam wielkie nadzieje, ze to taki żart.
Bluza i buty spoko, widzę takie u co piątego kolesia w centrum.
Weszłam zmarnować tu 3min. z mojego zajebistego życia, ale nie mogłam oprzeć się i nie skomentować tej jakże ohydnej, wiejskiej, przypałowej panterkowej sakiewki.. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD mozg rozjebany.
Mam wielkie nadzieje, ze to taki żart.
Bluza i buty spoko, widzę takie u co piątego kolesia w centrum.
daj nowe foty bo nie mam do czego walic chuja _____________________ CO KURWA SZMATO?!
Ta ciżemka zajebana kanarowi w autobusie?
Ja pierdolę jestes juz pelnoletni a matka nadal kupuje za duże spodnie w nadziei , że urośniesz mała pizdo. _____________________
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum