|
| Author |
Message |
głowa rmcfbobsona
 Group: Members Joined: 23 Feb 2012 Posts: 624 Gold: 3000.00 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 11
|
#1 Posted: 30 Apr 2012 06:49 am Post subject: Marihuana inne narkotyki narkotyki piwo i papierosy |
|
|
no wlasne czy wedlug was narkotyki to dobra rozrywka czy raczej strach tego swiata?
ja osobiscie przyznaje sie ze pale marihuane ale nie systematycznie lecz od czasu do czasu. dobrze jest sie posmiac z nie wiadomo czego . uwazam ze jest to narkotyk bardzo zblizony do alkoholu(chodzi o efekty) i jestem za legalizacja w Polsce. Holandia Jamajka tam nikomu nie przeszkadza. za to inne narkotyki? nie bralem i nie bede bral gdyz nie chce miec z mozgu bialej papki. |
|
| Back to top |
|
 |
baroza omanutong
 Group: Members Joined: 24 May 2010 Posts: 6786 Gold: 13.29 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 13
|
#2 Posted: 30 Apr 2012 06:50 am Post subject: |
|
|
wino mlekiem starcuw dlatego pizgam nalewy az sie trzense _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
sexx
 Group: Members Joined: 15 Jul 2008 Posts: 952 Gold: 13.37
Status: Warn:  Reputation: 0
|
#3 Posted: 30 Apr 2012 06:51 am Post subject: |
|
|
maryhuan najgorsze zło morduje ludzi bezbronnych i to dilerzy winni som i rzond _____________________ CO KURWA SZMATO?! |
|
| Back to top |
|
 |
Deathray
 Group: Members Joined: 14 Oct 2008 Posts: 8470 Gold: 1.30 Clan: Retardacja
|
#4 Posted: 30 Apr 2012 07:13 am Post subject: |
|
|
| baroza wrote: | | wino mlekiem starcuw dlatego pizgam nalewy az sie trzense |
ja napierdalam amarene do obiadu. |
|
| Back to top |
|
 |
głowa rmcfbobsona
|
#5 Posted: 30 Apr 2012 07:25 am Post subject: |
|
|
Będąc w 1. klasie gimnazjum, wielu kolegów z drużyny postanowiło zacząć palić. Niektórzy sporadycznie robić to do dziś.
Jak mieszkałem jeszcze w śródmieściu, to zawsze z chłopakami chodziliśmy przez park na halę (teraz oni chodzą, ja, po przeprowadzce, docieram na trening z drugiej strony). W tym parku wielu z nas zapaliło swojego pierwszego papierosa, ja zawsze odmawiałem. Kumpli mam takich, że nigdy nie było nagonki, ktoś nie chciał, to nie.
I tak przez jakiś miesiąc. Aż w końcu ktoś nas 'zdradził'. Na treningach zaczęła się masakra. Jednak tylko mała grupka wydała resztę, że to oni palili. Ja i takich dwóch kumpli, zostaliśmy. Obrywaliśmy tak, jak byśmy palili. Powiedziałem rodzicom o tym, zapewniając, że nie paliłem.
Mój tata pali od 15 roku życia, więc... nie prawił mi morałów. Zapewnił, że mi wierzy, jednak - dla przestrogi - dodał, że mogę sobie tym zrujnować zdrowie. Mama nic nie wiedziała i dalej nie wie - nie chciałem jej martwić. Zresztą... nie było czym, bo nie paliłem.
To doświadczenie nauczyło mnie, że kryjąc innych, wyrządzasz im tak naprawdę tylko krzywdę. Mimo wszystko mogę być z siebie dumny - kiedy inni grali w piłkę, ja z grupką robiłem pompki. I na nic się zdały przekonania reszty, że "Kmieciu nie palił z nimi". Trener uznał, że krycie to też "przestępstwo". Nie uskarżam się, bo kiedyś sobie obiecaliśmy, że zawsze będziemy się trzymać razem - ja i kilku kumpli się z tego wywiązaliśmy (w tym Gepard z Forum).
Swojego pierwszego i ostatniego papierosa wypaliłem przy całej rodzinie - podczas jakiejś imprezy dał mi go tata. Zacząłem się krztusić, i połowa została. Do dziś nie mam zamiaru tknąć tego świństwa.
Last edited by głowa rmcfbobsona on 30 Apr 2012 07:26 am; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Deathray
 Group: Members Joined: 14 Oct 2008 Posts: 8470 Gold: 1.30 Clan: Retardacja
|
#6 Posted: 30 Apr 2012 07:33 am Post subject: |
|
|
| głowa rmcfbobsona wrote: | Będąc w 1. klasie gimnazjum, wielu kolegów z drużyny postanowiło zacząć palić. Niektórzy sporadycznie robić to do dziś.
Jak mieszkałem jeszcze w śródmieściu, to zawsze z chłopakami chodziliśmy przez park na halę (teraz oni chodzą, ja, po przeprowadzce, docieram na trening z drugiej strony). W tym parku wielu z nas zapaliło swojego pierwszego papierosa, ja zawsze odmawiałem. Kumpli mam takich, że nigdy nie było nagonki, ktoś nie chciał, to nie.
I tak przez jakiś miesiąc. Aż w końcu ktoś nas 'zdradził'. Na treningach zaczęła się masakra. Jednak tylko mała grupka wydała resztę, że to oni palili. Ja i takich dwóch kumpli, zostaliśmy. Obrywaliśmy tak, jak byśmy palili. Powiedziałem rodzicom o tym, zapewniając, że nie paliłem.
Mój tata pali od 15 roku życia, więc... nie prawił mi morałów. Zapewnił, że mi wierzy, jednak - dla przestrogi - dodał, że mogę sobie tym zrujnować zdrowie. Mama nic nie wiedziała i dalej nie wie - nie chciałem jej martwić. Zresztą... nie było czym, bo nie paliłem.
To doświadczenie nauczyło mnie, że kryjąc innych, wyrządzasz im tak naprawdę tylko krzywdę. Mimo wszystko mogę być z siebie dumny - kiedy inni grali w piłkę, ja z grupką robiłem pompki. I na nic się zdały przekonania reszty, że "Kmieciu nie palił z nimi". Trener uznał, że krycie to też "przestępstwo". Nie uskarżam się, bo kiedyś sobie obiecaliśmy, że zawsze będziemy się trzymać razem - ja i kilku kumpli się z tego wywiązaliśmy (w tym Gepard z Forum).
Swojego pierwszego i ostatniego papierosa wypaliłem przy całej rodzinie - podczas jakiejś imprezy dał mi go tata. Zacząłem się krztusić, i połowa została. Do dziś nie mam zamiaru tknąć tego świństwa. |
bo to nie byl papieros................... |
|
| Back to top |
|
 |
głowa rmcfbobsona
|
#7 Posted: 30 Apr 2012 07:57 am Post subject: |
|
|
| widze znasz sie na tym.......... |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#8 Posted: 30 Apr 2012 08:07 am Post subject: |
|
|
kurwa skad wy takie opowiesci bierzecie ;DDDD _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Studnia06
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7385 Gold: 15.07 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#9 Posted: 30 Apr 2012 08:58 am Post subject: |
|
|
| to samo pytanie co paweł musze zadac : DDD |
|
| Back to top |
|
 |
głowa rmcfbobsona
|
|
| Back to top |
|
 |
Studnia06
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7385 Gold: 15.07 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#11 Posted: 30 Apr 2012 09:33 am Post subject: |
|
|
| Ostatnio opowiadał o nadwornych magikach Hitlera, którzy przepowiadali mu horoskop. |
|
| Back to top |
|
 |
Sisio
Group: Members Joined: 06 Apr 2010 Posts: 1862 Gold: 5.63

Status: Warn:  Reputation: 4
|
#12 Posted: 30 Apr 2012 10:19 am Post subject: |
|
|
| moje opowiesci sa oparte na moich przezyciach |