Play Legend of the Green Dragon Play BNT Play Promisance Play Alien Assault Traders Play Quantum Star Play Some Chess  
   D3jsp RPGRPG   ArcadeArcade   Multiplayer PokerD3Jsp Poker   FAQ/RulesFAQ/Rules  SearchSearch  MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   ChatroomLive Chat   Log inLog in   RegisterRegister 

tak bardzo nienawidze was
1, 2, 3  Next

Post new topic  Reply to topic  d3jsp Forum Index -> International Forum -> Polska
View previous topic :: View next topic ::  
Author Message
Ne)V(eR

Group: Banned
Gold: 8.37

pl.gif

Status:
Warn: Banned

Banned

Post#1 Posted: 06 May 2012 04:46 pm    Post subject: tak bardzo nienawidze was Reply with quote

Tak jest cipowate skurwysyny znowu kuje na was miecz zemsty. Po zniszczeniu zycia Kolbie i jebanemu lewakowi Wojtkowi ( kurwa zapomnialem juz jego nicka, tak dawno temu spierdolil )
moja co miesieczna lista przebojow zmienila sie diametralnie, kto spadl, a kto wspial sie na wyzyny zaraz sie dowiecie. Pamietajcie, ze to Wy tworzycie moja kill liste przebojow !!! Wyslij forum gold na konto: Ne)V(eR z dopiskiem kogo najbardziej nienawidzisz, a twoj ulubieniec bedzie pierwszy by mu rozjebac leb

a o to najnowsze notowania kill list:

nr 10:
- Baroza za jego bandyckie zycie ;DDDDDD

Pierwszy raz na mojej liscie, nie wiem kto wysylal smsy, ale musi Cie bardzo nienawidziec

nr 9:
- Freddy Dilla - Za jego kurewskie zycie w Saint Tropez ( anglia ) nienawidze jebanych emigrantow obys zdechl w tej recepcji z glodu skurwialy podczlowieku

Z 10 pozycji awansowal na pozycje nr 9

nr 8:
- Skill - Za bycie pierdolonym gimbusem, mimo ze ukonczyl 18 lat, wszak jest sportowcem napierdalajac parowkopalcami w powiekszona klawiature dla slabowidzacych ulomnych skurwysynow

Pierwszy raz tak wysoko na liscie przebojow kill list

nr 7:
- Zolty Skurwiel - Kazdy wie o kogo chodzi, z racji z tego ze jego jebane zalosne zycie zaczelo mu kopac coraz bardziej dupsko, a w internecie nie zablysnal, stal sie coraz mniej wart jakiegokolwiek zaangazowania by rozjebac mu leb ceglowka

Spadek z pozycji nr 3 co sie dzieje ?! Wiecej forum goldow musicie przeslac, jesli Wasz ulubieniec ma byc w scislej czolowce do pozbawienia zycia

nr 6 na mojej liscie:

- Fatal - Kto by pomyslal, zeby ten gimbus tak sie prosil o rozkurwienie ryja, wszak nalezy do tych malych nerdow, ktorzy za sukces godny zapisania w CV trafiony pocisk po matce. Nie mniej jednak panoszy sie miedzy nogami, maly skurwiel, czas mu zajebac z kolanka w leb

Awans z pozycji nr 9 na pozycje nr 6

nr 5 to:

- Monia89 - Co tu duzo mowic, dziwka poczula warszawke i chce sie z nia utozsamiac, wszak robi zabojcza kariere sprzedazy ulotek i aby wejsc do klubu i pic 5 drinkow za darmo kreci dupa po parkiecie by sponsorow nasciagac do klubu, wszak oni sami bez niej by nie przyszli. Za co kurwa latwe gowno jebana z dziro

Spadek z 3 miejsca na 5 ze wzgledu na to ze bardzo mocno zaczela ograniczac swoja obecnosc na forum

nr 4:

- Paciuszka - O ten jebany skurwiel mocno ostatnio zaznacza swoja byt badycka morda, rozchocholil sie jakby mu nic nie stalo na przeszkodzie, otoz nie ty jebany gowniarzu, ja ci stane na drodze i rozpierdole kolana mlotkiem, zebys juz tak odwaznie nieskakal, bo jestes przykrotki

Awans z 8 miejsca na 4 !!! Przy tym takim postepie i tylu glosach moze wejsc do pierwszej trojki najbardziej znienawidzonych osob na tym forum oby tak dalej smieciu

I przed nami pierwsza trojka ! Ale wpierw przerwa na reklame ! Sponsorem jest popularny kwejk.pl

A teraz HOT TOP TRZY !!!!! TAK JEST ! WYBRANCY KTORYM WARTO UKROCIC ZYWOT !!!

Zelazo jest juz prawie gotowe, zginiecie przez obciecie czlonkow jebane scierwa, matki was wysraly i teraz sie panoszycie za pieniadze rodzicow pierdolone zera

nr 3:

- Pekin - No tak, jest pierdolonym meteropedalem, co tutaj duzo mowic, w takim kraju jak Polska metropedalstwo powinno byc zakazane, a wszelkie przejawy zainteresowania moda przez facetow powinno byc karane palowaniem i robotami przymusowymi. Ostatni Pekin na jebanego biedaka na piechote poszedl do Rzymu na pielgrzymke, gdzie musial ojebac po drodze kilka bagiet, zeby moc nocowac u swoich Panow. Noc upojna wszak Pekin, lubi tylko grupowo, co z tego wyniklo mozecie jego cieszaca sie morde zobaczyc w ostatnim temacie.

U mnie na liscie przebojow Kill List bez zmian, nr 3 ciagle nalezy do Pekina

Fanfary bija kto jest nr 2 ?!?! no kto ?!?!?

nr 2 to:

- Mareg - Nie kto inny jak on ! Tego skurwiela tak nienawidze, ze jakbym go zobaczyl na ulicy, to pierwsze zajebal cepa na pysk, zeby padl, potem bym po nim skakal, kopal i od czasu do czasu darl ciuchy od Zary, szarpiac koszule New York Swift new swoosh, depczac po Limited Edition 2011 New Era cap stick kutas do mordy i kopiac po nogach, na ktorych znajduja sie Lev's gay street wear pants, natomiast jakby zakrwawil swoje ciuchy krwia z nosa i innych cietych ran i nie mogl sie ruszac,wzialbym zlapal za Nike Air Max oczojeby pizdoodloty kosmiczne new edition summer 2012 polozyl obok w polu widzenia zakrwawionego marga. Wzial dezodorant i z odleglosci pol metra spryskalbym na ogien zazacy sie z zapalniczki

Spadek z nr 1 na pozycje nr 2, pierwszy raz odkad Kolba wypierdolil na stale.

Pozycja nr 1 przedstawie panstwo juz za chwile, a na razie zapraszam do dyskusji

Last edited by Ne)V(eR on 06 May 2012 04:48 pm; edited 1 time in total

Studnia06

Group: Members
Gold: 15.07
Clan: Wypierdalaj

pl.gif

Status:
Warn:

Post#2 Posted: 06 May 2012 04:50 pm    Post subject: Reply with quote

kurwa takie emocje mną targały jak dochodziłem do koncza czytania a ty jedynki nie dałeś sad
Back to top
View user's profile Send private message
Ne)V(eR

pl.gif

Status:

Banned

Post#3 Posted: 06 May 2012 04:52 pm    Post subject: Reply with quote

musze wyjsc na miasto niestety
Sisio

Gold: 5.63

pl.gif

Status:
Warn:

Post#4 Posted: 06 May 2012 05:05 pm    Post subject: Reply with quote

domyslam sie, ze bedzie to kozakpl

e: albo ja

zolty skurwiel to karzel?

Last edited by Sisio on 06 May 2012 05:06 pm; edited 1 time in total
Back to top
arabb
★ Junglist ★

Donor:
Gold: 0.86
Clan: drum & bass

Status:
Warn:

Post#5 Posted: 06 May 2012 05:12 pm    Post subject: Reply with quote

hehs jestem bezpieczny, Paweł pozdruwki 600

Gold: 0.00

pl.gif

Status:
Warn:

Post#6 Posted: 06 May 2012 05:14 pm    Post subject: Reply with quote

Nie ma bombla na liscie. Musi byc #1.

Gold: 3000.00
Clan: Retardacja

Status:
Warn:

Post#7 Posted: 06 May 2012 05:18 pm    Post subject: Reply with quote

pawel zabij ich wszystkich!!!!!!!!
Back to top
Pekin
♂ + ♀ = ♥

Gold: 145.00

uk.gif

Status:
Warn:

Post#8 Posted: 06 May 2012 05:21 pm    Post subject: Reply with quote

;DDDDDD tak duzo przegrać

[quote=
Back to top
Azure
The Psychonaut

Gold: 0.10
Clan: E-Drama

pl.gif

Status:
Warn:

Post#9 Posted: 06 May 2012 05:24 pm    Post subject: Reply with quote

mam sztame z pawlem, nie jestem juz na kill list elo

Status:
Warn:

Post#10 Posted: 06 May 2012 05:25 pm    Post subject: Reply with quote

pawel zgaduje ze na pierwszym miejscu bedzie karzel albo kolba, nikt inny nie moze byc
Back to top
Barre00

Gold: 0.00

pl.gif

Status:
Warn:

Post#11 Posted: 06 May 2012 05:27 pm    Post subject: Reply with quote

głowa rmcfbobsona wrote:
pawel zgaduje ze na pierwszym miejscu bedzie karzel albo kolba, nikt inny nie moze byc

hmm wlasciwie to ciezko sobie wyobrazic zeby bombel zaszedl tak 'wysoko'

Status:
Warn:

Post#12 Posted: 06 May 2012 05:28 pm    Post subject: Reply with quote

chociaz w internecie ma szanse byc na samej gorze
mniejsza z tym, ze chodzi o podium spierdolenia
Back to top
baroza
omanutong

Gold: 13.29

Status:
Warn:

Post#13 Posted: 06 May 2012 05:29 pm    Post subject: Reply with quote

pawel o co chodzi z smsami

Donor:
Gold: 3.30

pl.gif

Status:
Warn:

Post#14 Posted: 06 May 2012 05:34 pm    Post subject: Reply with quote

jestem zaszczycony

Ne)V(eR wrote:
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta

baroza wrote:
trącam penisem dzieci
Back to top
Ne)V(eR

pl.gif

Status:

Banned

Post#15 Posted: 06 May 2012 06:09 pm    Post subject: Reply with quote

Pora na miejsce nr 1 SKURWYSYNY !!!!
Wbrew wszelkim opiniom ludzie, ktorzy stracili zycie na tym forum, sa automatycznie dyskwalifikowani i laduja w popularnej Hall of Fame u nas nazywanym legendarnym podium spierdolenia, wszak juz pare osob na nim wylagowalo m.in. Kolba, Pan_Jezus, Rude scierwo ak Lejdi, i inne slawy, ktorym internet zniszczyl zycie.

nr jeden na mojej liscie.

Link

BOMBEL

TAK KURWA JEBANE SKURWYSYNY !!! Pierwszym niedorajda zyciowym potraconym w doslownym znaczeniu przez zycie, jest ta jebana mala kreatura, ktora dzwiga nogi na plecach. Jego spierdolenie zmienia sie z dnia na dzien, spedza caly dzien przed komputerem, jedyne wyjscie poza dom to w momencie siegania po rente, lub wycieczka krajoznawcza po prlowskich szpitalach. Jebany kretyn wkrecal, ze bierze chromony wzrostu i chodzi na silownie, ze wybral prestizowy kierunek, ale jednak go zmieni, ze jego matka nie jest kurwa a jednak sie okazala kurwa. Ze sie zmieni, by na nastepny dzien z innego konta zionac nienawiscia na odleglosc z Warszawy do Szczecina. Co za jebana niedorajda zyciowa, takiego popierolenca dawno swiat na oczy nie widzial, wlasciciel 5 kont na tym forum, kreatura tak paskudna, ze az mu zal cisnac po glupocie. Nie ma realnego zycia, nie ma przyjaciol w realu, wiec szuka przez internet, bo wie ze wtedy nikt nie spojrzy na jego spierdolenie umyslowe. Tutaj mozna grac kogos innego, ale i tak mimo 5 kont, mimo 5 tozsamosci nadal wychodzi na najwieksza spierdoline tego forum. Tymi ze argumentami potwierdzam moja slusznosc, ze nic mu nie pozostaje jak autodestrukcja, albo ja przynajmniej przyczynie sie do autodestrukcji, bo zabijajac go utwierdzilbym sie w przekonaniu, ze blizej mi do Eugenikow, ktorych tak bardzo potepiam, niz do czlowieka, ktory niszczy podludzi w imie idei, bo to sie przeczy jedno z drugim. Tak ty jebany smieciu zycze ci rychlej smierci na nowotwor pracia, bo jestes spierdolina, ktora powinna jak dzwonnik z Notre Dame napierdalac glowa w dzwon wypierdalaj

W dzisiejszym konkursie smsowym na najpopularniejszego zgreda wygral HASTI !! Tak najwiecej glosow oddalo na Ciebie glos skurwysynu, poniewaz podnosisz jakosc tego forum i krecisz beke na 102% oby tak dalej, nagrode w postaci torebki waglika przeslemy poczta polska pozdrawiam i do zobaczenia za miesiac smiecie

głowa rmcfbobsona

Status:
Warn:

Post#16 Posted: 06 May 2012 06:14 pm    Post subject: Reply with quote

Ne)V(eR wrote:
W dzisiejszym konkursie smsowym na najpopularniejszego zgreda wygral HASTI !! Tak najwiecej glosow oddalo na Ciebie glos skurwysynu, poniewaz podnosisz jakosc tego forum i krecisz beke na 102% oby tak dalej, nagrode w postaci torebki waglika przeslemy poczta polska pozdrawiam i do zobaczenia za miesiac smiecie

o kurwa dzieki ziomek
nie zapomne tego.............
Back to top
Ne)V(eR

pl.gif

Status:

Banned

Post#17 Posted: 06 May 2012 06:15 pm    Post subject: Reply with quote

baroza wrote:
pawel o co chodzi z smsami

ludzie pisza do mnie, zebys wystartowal w liscie przebojow, bylo tak duzo tych prosb ze sila rzeczy nie moglem moim fanom odmowic i Cie wystawilem, bo spoleczenstwo tak chcialo :/

Sisio

Gold: 5.63

pl.gif

Status:
Warn:

Post#18 Posted: 06 May 2012 06:16 pm    Post subject: Reply with quote

a co myslisz o mnie?
Back to top
Azure
The Psychonaut

Gold: 0.10
Clan: E-Drama

pl.gif

Status:
Warn:

Post#19 Posted: 06 May 2012 06:21 pm    Post subject: Reply with quote

Quote:
Tymi ze argumentami potwierdzam moja slusznosc, ze nic mu nie pozostaje jak autodestrukcja, albo ja przynajmniej przyczynie sie do autodestrukcji, bo zabijajac go utwierdzilbym sie w przekonaniu, ze blizej mi do Eugenikow, ktorych tak bardzo potepiam, niz do czlowieka, ktory niszczy podludzi w imie idei, bo to sie przeczy jedno z drugim.

o kurwa, seriously?

Gold: 0.50
Clan: Wypierdalaj

Status:
Warn:

Post#20 Posted: 06 May 2012 08:00 pm    Post subject: Reply with quote

zajebista lista ;D

Myzs15 wrote:
MERCEDRES wrote:
czy Ty jestes kurwa niedorozwiniety? briggrin

a ty kurwa ksiazke piszesz czy co? chuj ci do tego

Back to top
8 Members: Guest
Post new topic  Reply to topic  d3jsp Forum Index -> International Forum -> Polska All times are GMT - 4 Hours
1, 2, 3  Next
Page 1 of 3

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0
Theme and Forum by tramway