|
| Author |
Message |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#1 Posted: 08 May 2012 06:27 pm Post subject: Mareg jak ja cie ty paskudny kurwiu nienawidze |
|
|
jestes tak kurewsko paskudnym pedalem, ze murzyny jakby cie zobaczyly to by cie pomylily z uliczna dziwka i wypierdolili cie w odbyt dwoma kutasami naraz bez gumy.
MAM HAJS MAM HAJS POWIESZ SMIECIU seriously to twoja matka ma hajs, jak to brzmi: "Mamo ide na randke z dziewczyna, dasz mi 100 zl na wyjscie ? "
albo " dziewczyna marga - To co idziemy do kina ? mareg - Czekaj zapytam sie mamy czy mi da na kino "
pierdolona niedorajda zyciowa, chyba ostatni raz tak matke poprosilem w wieku 17 lat, bo potem juz zaczalem pracowac i od tamtej pory nigdy nie poprosilem o hajs na przyjemnosci i ciuchy poza wsparciem na oplaty czynszu i innych oplat za uzytkowanie mieszkania, ktore zreszta sam nabylem i 70% wkladu pienieznego jest moje ty kurwo niemyta. A wiadomo na poczatku nie jest latwo
Dlaczego przy mnie jestes zwyklym smieciem i pierdolonym przegrancem zyciowym ? Pokaze ci to na prostym przykladzie tego co sie w zyciu liczy i porownujac nasze zywoty:
Zaczniemy do hajsu -
Ja - Pracuje z krotkimi przerwami od 17 roku zycia, przerwy wynikaja z czasu jaki poszukiwalem pracy, co nie jest latwo w obecnych czasach.
Ty - Doswiadczenie twoje w pracy bazuje na jedynej pracy, ktora idealnie odzwierciedla twoje predyspozycje do wejscia na rynek pracy czyli jebane zalosne liczenie samochodow na autostradzie ja pierdole jak mozna byc takim smieciem jestes zerem nic nieznaczacym szarym polaczkiem z pustym CV
Skoro ja pracuje, to mam hajs, jak mam hajs to jestem wstanie siebie utrzymac, mam gdzie spac, przychodze do domu kiedy chce, robie co chce, a Ty kurwa siedzisz w swoim pokoju i czekasz az matka zasnie, zebys mogl pukac swoja lalunie no kurwa jak 15 latki
Ja - Mam doswiadczenie zawodowe, ktore moge wpisac CV czyli, ze poza studiami cos jeszcze robilem a tego jest multum od dzialalnosci na uczelni, po stowarzyszenie, po eventy, w miedzyczasie inne pracy, kursy pokonczone i uprawnienia
Ty - Ty mozesz co najwyzej wpisac w CV w osiagach bluzganie na forum i kolekcja butow
O czym to swiadczy ? Ze po ukonczeniu studiow, bedziesz zwyklym smieciem tak jak smiecie bez matury, czyli gowniakiem, ktory bedzie zapierdalal za lada jakiegos spozywczaka, bo generalnie gdyby nie kontakty pewnie twojej matki to bylbys jebanym szarym szeregowcem, czyli absolwentem szkoly wyzszej zasilajacych szeregi bezrobotnych po zajebistych kierunkach bez przyszlosci.
Ja juz koncze staz w Legii jako instruktor i proponuja mi wspolprace w przyszlosci by objac grupe dzieciakow, bede robil to co kocham, bo sport to moja pasja, a ja juz od kilku miesiecy zarabiam w swoim fachu. Na razie to poczatki, ale jak bede mial wiecej klientow to z 3 lekcji tygodniowo zrobi sie 8 lekcji a jedna srednio od 50-80 zl kosztuje wiec sobie kurwo nieumyta ile to kasy do reki aaaaaa juz masz obsrana dupe a to tylko 8 h w tygodniu, a srednio sie pracuje 40h za 8-10 zl jako marny student i co kurwa smieciu czas targac murzynska pale
Ja - Mam miesnie, mam umiejetnosci, mam kondycje i sprawnosc fizyczna, co daje mi przewage w kazdym aspekcie fizycznym nad toba, taka ze za milion lat bys tej formy co ja nie wyrobil jebany tlusty morski jezu
Ty - Zeby ukryc swoje sflaczale ciasto tzn. cialo kupujesz ciuchy zeby je zakryc, bo wiadomo na laski dziala tak samo co na dzieci ladne opakowanie zabawek i nie wazne, ze w srodku jest chinska podrobka, wazne ze sa zajarane opakowaniem i o to w ten sposob odkrywamy jebany kompleks i skrywana prawde o margu.
W dziecinstwie byl popychadlem i nie byl w kregu zainteresowan dziewczyn, wiec wstapil do skinheadow, zeby pokazac innym w zemscie, ze jest kurwa kims, potem jak troche dojrzal w liceum, zrozumial ze nie musi walczyc piescia o zaakceptowanie wystarczy dobrze wygladac i pierdolic to co inni chca uslyszec. A na studiach liczy sie moda i szastanie kasa, zeby imponowac innym nerdom i pozerom, by udowodnic kto jest lepszy.
Ja ci kurwa udowodnie, jebne ci cepa na ryj i cale twoje zycie skonczy sie na krzywym ryju, ktory ci przestawie moja piescia pracy jebany parchu
Spojrz ty jebana kurwo w lustro i pomysl jakim jestes jebanym zerem i zaczal sie zastanawiac czy rzeczywiscie szanujesz siebie i swoja matke i czy kiedykolwiek podziekowales jej za obiad, ktory i tak nie zjadles, bo wolales gruby smieciu zjesc na miescie, bo lepiej wyjdziesz w oczach czerwonej pizdy
p.s zeby byc stylista trzeba byc gejem, a gejem nie jestes tylko metropedalem, czyli z gory jestes na przegranej pozycji, bo zaden gej kryptopedala nie zaakceptuje, tak geje maja tez swoje zasady, znam paru bo niestety musze z tymi podludzmi pracowac, czasem sie noz w kieszeni otwiera i polamalbym im nogi, ale trudno o prace takim mlodym ludziom jak ja, wiec sie powstrzymac musze _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Azure The Psychonaut
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7296 Gold: 0.10 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 16
|
#2 Posted: 08 May 2012 06:33 pm Post subject: |
|
|
o kurwa, powaznie? _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#3 Posted: 08 May 2012 06:36 pm Post subject: |
|
|
dzisiaj mialem paskudny dzien musialem wylac frustracje na podczlowieku
Last edited by Ne)V(eR on 08 May 2012 06:36 pm; edited 1 time in total _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Azure The Psychonaut

|
#4 Posted: 08 May 2012 06:37 pm Post subject: |
|
|
powinienes swoje zdolnosci pisarskie w nieco inny sposob ukierunkowac i moze cos by z tego bylo, bo niezle piszesz calkiem _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#5 Posted: 08 May 2012 06:46 pm Post subject: |
|
|
eee tutaj sie nie staram stylistycznie, nie sadze bym byl w tym dobry, ledwo 3,5 mialem z polskiego w liceum ;D _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Azure The Psychonaut

|
#6 Posted: 08 May 2012 06:52 pm Post subject: |
|
|
rzeczywiscie ocena z polskiego jest wskaznikiem zdolnosci pisarskich
mialem 4, a pisze eseje, poematy, wiersze i kilka rozdzialow ksiazki
jebac polskie szkolnictwo _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Gumisiowy
 Group: Members Joined: 02 Mar 2010 Posts: 4122 Gold: 13.37 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 21
|
#7 Posted: 08 May 2012 06:53 pm Post subject: |
|
|
O kurwa, latwosc w chuj.
Aha, i daj namiar na tych podludzi z pracy. :s _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Pekin ♂ + ♀ = ♥
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Posts: 8650 Gold: 145.00

Status: Warn:  Reputation: 19
|
#8 Posted: 08 May 2012 07:23 pm Post subject: |
|
|
bankowo przeczytam sciane placzu jakiegos pierdolonego internetowego flurstrata _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
Gumisiowy
 Group: Members Joined: 02 Mar 2010 Posts: 4122 Gold: 13.37 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 21
|
#9 Posted: 08 May 2012 07:37 pm Post subject: |
|
|
| Pekin wrote: | | bankowo przeczytam sciane placzu jakiegos pierdolonego internetowego flurstrata |
Popelniasz pospolity blad, ktory wynika z niewiedzy
fRustrat > fLustrat _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Guru-PvP
 Group: Members Joined: 27 May 2010 Posts: 3557 Gold: 88.60 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 12
|
#10 Posted: 09 May 2012 12:06 am Post subject: |
|
|
O CHUJ, NEVER PRZEJAL KONTROLE NAD FORUM. LATWO ;DDD _____________________
| Scream wrote: | | Teraz napierdalam swoją własną 20min superserię i efekty są dla ciebie nieosiągalne. |
| rotto wrote: | | jebie mnie to wszak jestem sportowcem, umiem się podciągnąć 50 razy, bo systematycznie i sukcesywnie ćwiczyłem, zdychaj kurwa |
|
|
| Back to top |
|
 |
Barre00
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 5363 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 10
|
#11 Posted: 09 May 2012 01:31 am Post subject: |
|
|
kurwa dobre, czytalbym jeszcze raz, _____________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
Freddy_Dilla
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 1466 Gold: 0.62 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 2
|
#12 Posted: 09 May 2012 02:07 am Post subject: |
|
|
nie masz wazniejszych rzeczy niz to?? jesli tak to klamiesz na temat swojego sudownego zycia. umieraj biedaku umyslowy _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Azure The Psychonaut

|
#13 Posted: 09 May 2012 02:52 am Post subject: |
|
|
| Freddy_Dilla wrote: | | nie masz wazniejszych rzeczy niz to?? jesli tak to klamiesz na temat swojego sudownego zycia. umieraj biedaku umyslowy |
ni chuja logiki w tej wypowiedzi  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#14 Posted: 09 May 2012 03:02 am Post subject: |
|
|
| Freddy_Dilla wrote: | | nie masz wazniejszych rzeczy niz to?? jesli tak to klamiesz na temat swojego sudownego zycia. umieraj biedaku umyslowy |
mam wazniejsze, a powiedz co kurwa moge robic o 22-24 po pracy i po wypelnieniu swoich obowiazkow, ktore wykonuje przez internet ? Moje zycie nie jest cudowne, dopiero zaczynam je realizowac by bylo cudowne, by robic to co lubie, bo sprawia mi to przyjemnosc komus pomoc i czegos go nauczyc, a wcale male pieniadze za to nie biore w porownaniu z tym, co do tej pory harowalem.
Rynek pracy jest okrutny i zycie zweryfikuje mareczka i jego kolekcje butow
| Pekin wrote: | | bankowo przeczytam sciane placzu jakiegos pierdolonego internetowego flurstrata |
wy wy wypierldalaj fla flajeze
Last edited by Ne)V(eR on 09 May 2012 03:03 am; edited 1 time in total _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Sisio
Group: Members Joined: 06 Apr 2010 Posts: 1862 Gold: 5.63

Status: Warn:  Reputation: 4
|
#15 Posted: 09 May 2012 04:30 am Post subject: |
|
|
| PRZECIW KUREWSTWU I UPADKOWSI ZASAD |
|
| Back to top |
|
 |
głowa rmcfbobsona
 Group: Members Joined: 23 Feb 2012 Posts: 624 Gold: 3000.00 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 11
|
#16 Posted: 09 May 2012 04:55 am Post subject: |
|
|
spierdalaj, tepy smieciu. nawet prostych zdan nie rozumiesz
Last edited by głowa rmcfbobsona on 09 May 2012 04:55 am; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
głowa rmcfbobsona
 Group: Members Joined: 23 Feb 2012 Posts: 624 Gold: 3000.00 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 11
|
#17 Posted: 09 May 2012 04:58 am Post subject: |
|
|
ale ty go kurwa nienawidzisz
nie no, a co do tego liczenia samochodow to wydaje mi sie to domena michalda
chyba ze o czyms nie wiem |
|
| Back to top |
|
 |
zuozuo
 Group: Members Joined: 13 Aug 2010 Posts: 807 Gold: 0.50 Clan: Wypierdalaj
Status: Warn:  Reputation: 1
|
#18 Posted: 09 May 2012 05:21 am Post subject: |
|
|
never mistrz ;D _____________________
| Myzs15 wrote: | | MERCEDRES wrote: | czy Ty jestes kurwa niedorozwiniety?  |
a ty kurwa ksiazke piszesz czy co? chuj ci do tego |
 |
|
| Back to top |
|
 |
baroza omanutong
 Group: Members Joined: 24 May 2010 Posts: 6786 Gold: 13.29 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 13
|
#19 Posted: 09 May 2012 05:55 am Post subject: Re: Mareg jak ja cie ty paskudny kurwiu nienawidze |
|
|
jebany tlusty morski jezu
;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
MERCEDRES
 Group: Members Joined: 14 Dec 2008 Posts: 2298 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 9