|
| Author |
Message |
Deathray
 Group: Members Joined: 14 Oct 2008 Posts: 8470 Gold: 1.30 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 11
|
#21 Posted: 09 May 2012 04:19 pm Post subject: |
|
|
bombel ma jebany gora 2 dychy na karku, a juz wrak czlowiek i zapierdala z kroplowkami na stojaku. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
głowa rmcfbobsona
 Group: Members Joined: 23 Feb 2012 Posts: 624 Gold: 3000.00 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 11
|
#22 Posted: 09 May 2012 04:20 pm Post subject: |
|
|
| po chuj, kradniesz przescieradla czy co |
|
| Back to top |
|
 |
PolskaGurom
Group: Banned Joined: 05 Apr 2012 Posts: 922 Gold: Locked

Status: Warn:  Reputation: 0

|
#23 Posted: 09 May 2012 04:24 pm Post subject: |
|
|
| głowa rmcfbobsona wrote: | | po chuj, kradniesz przescieradla czy co |
w sumie na codzien nic mi ni jest ale jakby nerka siadla to potrzebuje miec szpital w miare blisko zeby moc ukonczyc studia, bo troche chujowo 3 x w tygodniu zapierdalac blisko 300 km w jedna strone na dializy ktore trwaja 4 godziny. _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Fatality
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Donor:  Posts: 10241 Gold: 3.30 Clan: Retardacja

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#24 Posted: 09 May 2012 04:50 pm Post subject: |
|
|
| głowa rmcfbobsona wrote: | | po chuj, kradniesz przescieradla czy co | ahaha kurwa zadlawilem sie kanapka z dzemem (nie, to na pewno nie byl penis) _____________________
| Ne)V(eR wrote: | | moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta |
| baroza wrote: | | trącam penisem dzieci |
|
|
| Back to top |
|
 |
Guru-PvP
 Group: Members Joined: 27 May 2010 Posts: 3557 Gold: 88.60 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 12
|
#25 Posted: 09 May 2012 04:51 pm Post subject: |
|
|
| PolskaGurom wrote: | | głowa rmcfbobsona wrote: | | po chuj, kradniesz przescieradla czy co |
w sumie na codzien nic mi ni jest ale jakby nerka siadla to potrzebuje miec szpital w miare blisko zeby moc ukonczyc studia, bo troche chujowo 3 x w tygodniu zapierdalac blisko 300 km w jedna strone na dializy ktore trwaja 4 godziny. |
CO JA KURWA CZYTAM ;DDD, 500 MIL DO NAJBLIZSZEGO SZPITALU, JA PIERDOLE ;DDD. EHEH. GNIJCIE JEBANE POLACZKI. SZCZEGOLNIE TY BOMBEL, JEBANY NEDZNY PASOZYCIE MARNUJACY PIENIADZE WYSTARCZAJACO UBOGIEGO PANSTEWKA. MASZ TU DOLARA, KUP SOBIE CZEKOLADE BIEDAKU. _____________________
| Scream wrote: | | Teraz napierdalam swoją własną 20min superserię i efekty są dla ciebie nieosiągalne. |
| rotto wrote: | | jebie mnie to wszak jestem sportowcem, umiem się podciągnąć 50 razy, bo systematycznie i sukcesywnie ćwiczyłem, zdychaj kurwa |
|
|
| Back to top |
|
 |
SKILL
 Group: Members Joined: 22 Sep 2010 Posts: 5135 Gold: 19.80 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 5
|
#26 Posted: 10 May 2012 02:49 am Post subject: |
|
|
AZUR NAMIERZAJ KARLA, WPADAM DO KRAKOWA I MORDUJEMY LATWEGO CHUJA _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote] |
|
| Back to top |
|
 |
PolskaGurom

|
#27 Posted: 10 May 2012 05:15 am Post subject: |
|
|
| Guru-PvP wrote: | | PolskaGurom wrote: | | głowa rmcfbobsona wrote: | | po chuj, kradniesz przescieradla czy co |
w sumie na codzien nic mi ni jest ale jakby nerka siadla to potrzebuje miec szpital w miare blisko zeby moc ukonczyc studia, bo troche chujowo 3 x w tygodniu zapierdalac blisko 300 km w jedna strone na dializy ktore trwaja 4 godziny. |
CO JA KURWA CZYTAM ;DDD, 500 MIL DO NAJBLIZSZEGO SZPITALU, JA PIERDOLE ;DDD. EHEH. GNIJCIE JEBANE POLACZKI. SZCZEGOLNIE TY BOMBEL, JEBANY NEDZNY PASOZYCIE MARNUJACY PIENIADZE WYSTARCZAJACO UBOGIEGO PANSTEWKA. MASZ TU DOLARA, KUP SOBIE CZEKOLADE BIEDAKU. | 300 km = 500 mil hmmm
tu nie chodzi o szpital tylko o oddzial transplantacyjny _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Azure The Psychonaut
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7296 Gold: 0.10 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 16
|
#28 Posted: 10 May 2012 05:50 am Post subject: |
|
|
CO JA KURWA CZYTAM ;DDD, 500 MIL DO NAJBLIZSZEGO SZPITALU, JA PIERDOLE ;DDD. EHEH. GNIJCIE JEBANE POLACZKI. SZCZEGOLNIE TY BOMBEL, JEBANY NEDZNY PASOZYCIE MARNUJACY PIENIADZE WYSTARCZAJACO UBOGIEGO PANSTEWKA. MASZ TU DOLARA, KUP SOBIE CZEKOLADE BIEDAKU. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
SKILL
 Group: Members Joined: 22 Sep 2010 Posts: 5135 Gold: 19.80 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 5
|
#29 Posted: 10 May 2012 06:34 am Post subject: |
|
|
szpitalu ftw _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote] |
|
| Back to top |
|
 |
PolskaGurom

|
#30 Posted: 10 May 2012 06:44 am Post subject: |
|
|