|
| Author |
Message |
PolskaGurom
Group: Banned Joined: 05 Apr 2012 Posts: 922 Gold: Locked

Status: Warn:  Reputation: 0

|
#1 Posted: 13 May 2012 11:38 am Post subject: GoT, mój przyjacielu |
|
|
Co skłoniło Cię do powrotu na polską sekcję? _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Barre00
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 5363 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 10
|
#2 Posted: 13 May 2012 11:43 am Post subject: |
|
|
Got, nie koleguj sie z Bomblem. _____________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
PolskaGurom

|
#3 Posted: 13 May 2012 11:55 am Post subject: |
|
|
| Barre00 wrote: | | Got, nie koleguj sie z Bomblem. |
Wypierdalaj szwedzki lewaku _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
ZAJADAM_SE_RZARUWKI
Group: Members Joined: 26 Dec 2011 Posts: 151 Gold: 0.50
|
#4 Posted: 13 May 2012 12:02 pm Post subject: |
|
|
Bombel i poszukiwania przyjaciul - cz.2 _____________________
STO TYSIĘCY ZWATOWANYCH RZARUWEG |
|
| Back to top |
|
 |
Pekin ♂ + ♀ = ♥
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Posts: 8650 Gold: 145.00

Status: Warn:  Reputation: 19
|
#5 Posted: 13 May 2012 12:05 pm Post subject: |
|
|
witam gota, mojego przyjaciela lub nie _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
Azure The Psychonaut
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7296 Gold: 0.10 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 16
|
#6 Posted: 13 May 2012 12:08 pm Post subject: |
|
|
bombel in search of friends: volume 17 _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
PolskaGurom

|
#7 Posted: 13 May 2012 12:16 pm Post subject: |
|
|
| ZAJADAM_SE_RZARUWKI wrote: | | Bombel i poszukiwania przyjaciul - cz.2 |
GOT TO MOJ ZIOM OD ZARANIA DZIEJOW TY PIERDOLONY GIMBUSIE WIEC LEPIEJ OPIERDUL KUTASA ZMARLEMU KOTU _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 7936 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 17
|
#8 Posted: 13 May 2012 12:28 pm Post subject: |
|
|
Tak sobie wbiłem.
Ogólnie, to pojebałem jeden kierunek na rzecz kariery zawodowej oraz moich zainteresowań i pasji, których dziś wielu niestety nie posiada, gdyż uznałem, że studia są stratą czasu i jeden papierek w zupełności wystarczy, chociaż na razie nie widzę perspektyw jego wykorzystania.
Jak pójdziesz na studia po pewnym czasie ogarniesz się, że niczego cię nie uczą i tak naprawdę marnujesz czas na głupoty, których i tak nigdy nie wykorzystasz. Spotkasz się z masą idiotów, którzy mimo zerowej inteligencji i jakikolwiek podstaw będą równo z tobą przechodzić na kolejne semestry. Nie można się nie zrazić do systemu edukacji jaki u nas panuje.
Niektórzy idą na studia i to renomowane uczelnie, z myślą, że zdobędą, albo powiększą konkretną wiedzę i umiejętności, a wychodzą z nic nie znaczącym papierkiem i bez żadnych konkretnych umiejętności. Umieją wszystko czyli nic.
Spójrz na przykład na marka gejusa, który jest głupim baranem, nic umiał, nic umie i tak mu zostanie, zalicza kolejne semestry z wysoką średnią, pomijam już to, że jest na chujowej uczelni i najbardziej zjebanym kierunku jaki mógł wybrać, ale na bardziej wymagających będą od ciebie bardziej wymagać tych samych niepotrzebnych głupot. Więc gdyby ten osioł miał rozum, rozwijałby się w jakiejś dziedzinie, a dzięki lajtowym studiom, nie musiałby tracić czasu na zaliczenia, a czym się zajmuje? Hodowaniem stada butów i pedalskich ciuszków. Tak robi większość dzisiejszych studenciaków, w związku z czym ciężka przyszłość czeka nas. Mam tylko nadzieję, że Kończąca się Noc Galaktyczna pochłonie pariasów wraz ze swoim odejściem. |
|
| Back to top |
|
 |
Pekin ♂ + ♀ = ♥
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Posts: 8650 Gold: 145.00

Status: Warn:  Reputation: 19
|
#9 Posted: 13 May 2012 12:49 pm Post subject: |
|
|
popieram gota w 100% jęsli chodzi o jego część wypowiedzi dot. studiów. ja na szczęście lubię swoje studia i rozwijam się na własną rękę w tym kierunku i już mam zlecenia na projekty odpłatne od osób fizycznych, CV i portfel rośnie - SKURWYSYNY _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
MERCEDRES
 Group: Members Joined: 14 Dec 2008 Posts: 2298 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#10 Posted: 13 May 2012 01:24 pm Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | Tak sobie wbiłem.
Ogólnie, to pojebałem jeden kierunek na rzecz kariery zawodowej oraz moich zainteresowań i pasji, których dziś wielu niestety nie posiada, gdyż uznałem, że studia są stratą czasu i jeden papierek w zupełności wystarczy, chociaż na razie nie widzę perspektyw jego wykorzystania.
Jak pójdziesz na studia po pewnym czasie ogarniesz się, że niczego cię nie uczą i tak naprawdę marnujesz czas na głupoty, których i tak nigdy nie wykorzystasz. Spotkasz się z masą idiotów, którzy mimo zerowej inteligencji i jakikolwiek podstaw będą równo z tobą przechodzić na kolejne semestry. Nie można się nie zrazić do systemu edukacji jaki u nas panuje.
Niektórzy idą na studia i to renomowane uczelnie, z myślą, że zdobędą, albo powiększą konkretną wiedzę i umiejętności, a wychodzą z nic nie znaczącym papierkiem i bez żadnych konkretnych umiejętności. Umieją wszystko czyli nic.
Spójrz na przykład na marka gejusa, który jest głupim baranem, nic umiał, nic umie i tak mu zostanie, zalicza kolejne semestry z wysoką średnią, pomijam już to, że jest na chujowej uczelni i najbardziej zjebanym kierunku jaki mógł wybrać, ale na bardziej wymagających będą od ciebie bardziej wymagać tych samych niepotrzebnych głupot. Więc gdyby ten osioł miał rozum, rozwijałby się w jakiejś dziedzinie, a dzięki lajtowym studiom, nie musiałby tracić czasu na zaliczenia, a czym się zajmuje? Hodowaniem stada butów i pedalskich ciuszków. Tak robi większość dzisiejszych studenciaków, w związku z czym ciężka przyszłość czeka nas. Mam tylko nadzieję, że Kończąca się Noc Galaktyczna pochłonie pariasów wraz ze swoim odejściem. |
a co studiowales? _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
PolskaGurom

|
#11 Posted: 13 May 2012 01:44 pm Post subject: |
|
|
Zgadzam się z gotem w 100%, trzeba kiedyś pogadać przy piwku ;d _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Pszyjaciel
 Group: Members Joined: 11 Dec 2010 Posts: 3340 Gold: 0.70 Clan: Wypierdalaj
|
|
| Back to top |
|
 |
Solution
 Group: Members Joined: 20 Mar 2010 Posts: 1393 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 5
|
#13 Posted: 13 May 2012 03:29 pm Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | Tak sobie wbiłem.
haha, polecam wbic to sobie do paly, jezeli po studiach nie ma 100% pewnego zatrudnienia najlepiej zejsc na ziemie i uniwerek zmienic na zawodówe albo dobre technikum |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#14 Posted: 13 May 2012 04:43 pm Post subject: |
|
|
dlatego wasze kierunki to jebane gowna, na AWFie zdobywasz wiedze i umiejetnosci potrzebne do pracy, poki co wszyscy zamykaja mordy jak tlumacze pewne zjawiska zawsze mam cos do powiedzenia i potrafie to udowodnic majac odpowiednie uprawnienia i umiejetnosci, takze gryzcie ziemie jebany cygany na bezrobociu, bo ja juz w swoim fachu zarabiam kaske _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Barre00
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 5363 Gold: 0.00

|
#15 Posted: 13 May 2012 05:23 pm Post subject: |
|
|
Bo wy nie macie licencjatu z turystyki........... _____________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
MERCEDRES
 Group: Members Joined: 14 Dec 2008 Posts: 2298 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#16 Posted: 13 May 2012 05:47 pm Post subject: |
|
|
jedyne studia, ktore teraz sa cos warte, to oczywiscie te na polibudzie kurwa jebane smiecie z uniwersytetow studiujacy zarzadzanie kurwa
informatyka, budownictwo, AiR, mechatronika itd - to sie teraz liczy dlatego bede kurwa jebanym bogaczem, a wy zwyklymi smieciami pracujacymi kurwa za 3 tysiace i jezdzacymi renault laguna wzietym w leasing _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#17 Posted: 13 May 2012 07:10 pm Post subject: |
|
|
albo brzydki albo rudy to chlopaki z polibudy !
kazda potwora znajdzie kalkulatora ! _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
ZAJADAM_SE_RZARUWKI
Group: Members Joined: 26 Dec 2011 Posts: 151 Gold: 0.50
|
#18 Posted: 13 May 2012 08:27 pm Post subject: |
|
|
czemu gosciu co wyglada jak papierz jest na scenie??? _____________________
STO TYSIĘCY ZWATOWANYCH RZARUWEG |
|
| Back to top |
|
 |
ajronmen
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 3995 Gold: 4.24
Status: Warn:  Reputation: 11
|
#19 Posted: 13 May 2012 08:35 pm Post subject: |
|
|
| IDE ZAPALIC PAPIEROS |
|
| Back to top |
|
 |
SKILL
 Group: Members Joined: 22 Sep 2010 Posts: 5135 Gold: 19.80 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 5
|
#20 Posted: 14 May 2012 03:33 am Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | dlatego wasze kierunki to jebane gowna, na AWFie zdobywasz wiedze i umiejetnosci potrzebne do pracy, poki co wszyscy zamykaja mordy jak tlumacze pewne zjawiska zawsze mam cos do powiedzenia i potrafie to udowodnic majac odpowiednie uprawnienia i umiejetnosci, takze gryzcie ziemie jebany cygany na bezrobociu, bo ja juz w swoim fachu zarabiam kaske |
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ty glupia kurwo zejdz w koncu na ziemie  _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote] |
|
| Back to top |
|
 |
|