#3Posted: 20 May 2012 02:08 pm Post subject: Re: Rotto odkąd zdałes prawko
Scream wrote:
PolskaGurom wrote:
Ile razy siedziałeś za kierownicą samochodu?
PEWNIE ANI RAZU, BO KTO BY POZWOLIŁ TAKIEMU PRYSZCZATEMU PROSIAKOWI PROWADZIĆ SAMOCHÓD.
Nie pisałem tego żeby kogokolwiek obrazić, po prostu wkurwia mnie fakt, że dużo osób robi prawko i poźniej nie wsiada za kierownicę przez x lat. _________________ This user's signature has been disabled
#4Posted: 20 May 2012 02:15 pm Post subject: Re: Rotto odkąd zdałes prawko
PolskaGurom wrote:
Scream wrote:
PolskaGurom wrote:
PEWNIE ANI RAZU, BO KTO BY POZWOLIŁ TAKIEMU PRYSZCZATEMU PROSIAKOWI PROWADZIĆ SAMOCHÓD.
Nie pisałem tego żeby kogokolwiek obrazić, po prostu wkurwia mnie fakt, że dużo osób robi prawko i poźniej nie wsiada za kierownicę przez x lat.
To tak jak ja. Ostatnio prowadzilem samochod chyba zeszlego lata jak jezdzilem do roboty. A normalnie nakurwiam rowerem, cuz miasto studentskie male i przyjazne dla rowerzystow _____________________
#5Posted: 20 May 2012 02:18 pm Post subject: Re: Rotto odkąd zdałes prawko
Barre00 wrote:
PolskaGurom wrote:
Scream wrote:
PolskaGurom wrote:
Nie pisałem tego żeby kogokolwiek obrazić, po prostu wkurwia mnie fakt, że dużo osób robi prawko i poźniej nie wsiada za kierownicę przez x lat.
To tak jak ja. Ostatnio prowadzilem samochod chyba zeszlego lata jak jezdzilem do roboty. A normalnie nakurwiam rowerem, cuz miasto studentskie male i przyjazne dla rowerzystow
No i później taki delikwent wyjeżdża na ulice i nie wie co zrobic. _________________ This user's signature has been disabled
Jezeli bola cie takie sprawy, to daj mi zapytac. Nie masz prawka?
Właśnie mam i widzę jak pierdolone tępaki jeżdżą.
ja na ten (nie) wyrywam lasek. a ty?
ps: oczyfko samochod ojca.
Ja mam swój samochód, audi a2, mały pomykacz, taki jak właściciel. Jeżdżę praktycznie codziennie i właśnie dlatego bolą mnie tacy "niedzielni kierowcy" ile razy taki na moim pierwszeństwie wpierdalał się przed maskę to głowa mała i jeszcze kurwa zdziwiony, że to nie on ma pierwszeństwo, przecież jechał prosto!!!!!!!11111111111111 _________________ This user's signature has been disabled
tak, przydaje sie jeszcze przed ruchaniem twojej starej, mam czym zgolic jej te jebane chaszcze _________________ This user's signature has been disabled
jak zwykle pizda bombla zostala obita randomowymi tekstami w randomowym temacie wypierdalaj wreszcie, bo jestes zakala tego forum _________________ This user's signature has been disabled
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum