|
| Author |
Message |
PolskaGurom
Group: Banned Joined: 05 Apr 2012 Posts: 922 Gold: Locked

Status: Warn:  Reputation: 0

|
#61 Posted: 20 May 2012 04:39 pm Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: | Tak mniej więcej od #39 - #56.
Muszę zacząć zapisywać twoje 'gorzkie żale', bo dobra beka jest z pełnego kompleksów, schorowanego retarda. Poprawiasz mi humor  |
Mysle ze dogadalibysmy sie w realy, pan jezus mi muwil ze jestesmy podobni. Fakt, ze jak spotkalem sie z panem jezusem bylem jeszcze spierdolonym, bojacym sie wszystkiego smieciem. _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 12160 Gold: 0.00 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 15
|
#62 Posted: 20 May 2012 04:40 pm Post subject: |
|
|
| PolskaGurom wrote: | | srubokret wrote: | Tak mniej więcej od #39 - #56.
Muszę zacząć zapisywać twoje 'gorzkie żale', bo dobra beka jest z pełnego kompleksów, schorowanego retarda. Poprawiasz mi humor  |
Mysle ze dogadalibysmy sie w realy, pan jezus mi muwil ze jestesmy podobni. Fakt, ze jak spotkalem sie z panem jezusem bylem jeszcze spierdolonym, bojacym sie wszystkiego smieciem. |
Myślę, że nie. |
|
| Back to top |
|
 |
PolskaGurom

|
#63 Posted: 20 May 2012 04:42 pm Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: | | PolskaGurom wrote: | | srubokret wrote: | Tak mniej więcej od #39 - #56.
Mysle ze dogadalibysmy sie w realy, pan jezus mi muwil ze jestesmy podobni. Fakt, ze jak spotkalem sie z panem jezusem bylem jeszcze spierdolonym, bojacym sie wszystkiego smieciem. |
Myślę, że nie. |
No może dlatego, że ja już znormalniałem, a Ty pozostaniesz spierdolony na wieki. _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
|
#64 Posted: 20 May 2012 04:44 pm Post subject: |
|
|
| Fraza 'Spierdolony na wieki' napisana przez tarda twojego kalibru to dla mnie komplement. |
|
| Back to top |
|
 |
PolskaGurom

|
#65 Posted: 20 May 2012 04:44 pm Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: | | Fraza 'Spierdolony na wieki' napisana przez tarda twojego kalibru to dla mnie komplement. |
Do usług. _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Deathray
 Group: Members Joined: 14 Oct 2008 Posts: 8470 Gold: 1.30 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 11
|
#66 Posted: 20 May 2012 04:45 pm Post subject: |
|
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
|
#67 Posted: 20 May 2012 04:46 pm Post subject: |
|
|
| PolskaGurom wrote: | | srubokret wrote: | | Fraza 'Spierdolony na wieki' napisana przez tarda twojego kalibru to dla mnie komplement. |
Do usług. |
Możesz zostać moim uniżonym sługą- błaznem. Mam piwnicę do oporządzenia. Zmieścisz się, więc możesz skorzystać ze wsypu na węgiel, hehe.
/e: Ok, opuszczam internet, bye.
Last edited by srubokret on 20 May 2012 04:48 pm; edited 2 times in total |
|
| Back to top |
|
 |
Azure The Psychonaut
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7296 Gold: 0.10 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 16
|
#68 Posted: 20 May 2012 04:51 pm Post subject: |
|
|
chce ktos troche? _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
baroza omanutong
 Group: Members Joined: 24 May 2010 Posts: 6786 Gold: 13.29 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 13
|
#69 Posted: 20 May 2012 04:51 pm Post subject: |
|
|
nie czytalem tu nic i sikam do tematu _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
PolskaGurom

|
#70 Posted: 20 May 2012 04:53 pm Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: | | PolskaGurom wrote: | | srubokret wrote: | | Fraza 'Spierdolony na wieki' napisana przez tarda twojego kalibru to dla mnie komplement. |
Do usług. |
Możesz zostać moim uniżonym sługą- błaznem. Mam piwnicę do oporządzenia. Zmieścisz się, więc możesz skorzystać ze wsypu na węgiel, hehe.
/e: Ok, opuszczam internet, bye. |
Jak przystało na ślązaka, tylko wyngiel w głowie. _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Deathray
 Group: Members Joined: 14 Oct 2008 Posts: 8470 Gold: 1.30 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 11
|
#71 Posted: 20 May 2012 04:55 pm Post subject: |
|
|
bombi, na co jestes jeszcze chory?
CHYBA TYLKO NIE NA WENERYKI EHEHEHEHEHE XD _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Barre00
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 5363 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 10
|
#72 Posted: 20 May 2012 04:57 pm Post subject: |
|
|
:DDDDDDDD super dyskusja kurwy. A ja myslalem, ze pierwszy post to jakis wysokich lotow trolling.
| Guru-PvP wrote: | | JEZELI MYSLISZ, ZE JAKIS PSYCHOLOG POMOZE CI POKONAC SOCIAL ANXIETY TO BEKA Z CIEBIE KARLE NADGORLIWY ;DDD |

Last edited by Barre00 on 20 May 2012 05:02 pm; edited 1 time in total _____________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
Guru-PvP
 Group: Members Joined: 27 May 2010 Posts: 3557 Gold: 88.60 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 12
|
#73 Posted: 20 May 2012 04:58 pm Post subject: |
|
|
JEZELI MYSLISZ, ZE JAKIS PSYCHOLOG POMOZE CI POKONAC SOCIAL ANXIETY TO BEKA Z CIEBIE KARLE NADGORLIWY ;DDD PRZEPIERDOLILES ~20 LAT SWOJEGO NEDZNEGO ZYWOTA I DALEJ PROBUJESZ SIE OSZUKAC, ZE TO WINA SZPITALI, CZY CHUJ WIE CZEGO. PRAWDA JEST TAKA, ZE SAM JESTES SOBIE WINIEN TEGO GOWNIANEGO LOSU. TWOJE CIALO I UMYSL PRZYZWYCZAILY SIE DO BARDZO OGRANICZONEGO TRYBU ZYCIA, PRZEZ CO PRACA TWOICH NEREK I INNYCH NARZADOW ZOSTALY ZMINIMALIZOWANE POPRZEZ PROCES PRZYSTOSOWYWANIA SIE DO SRODOWISKA, W KTORYM ZYJESZ. PEWNIE WZROK I NADGARSTKI MASZ BARDZO SILNE. INNYMI SLOWY, UMIERAJ KARLE.
Last edited by Guru-PvP on 20 May 2012 04:59 pm; edited 1 time in total _____________________
| Scream wrote: | | Teraz napierdalam swoją własną 20min superserię i efekty są dla ciebie nieosiągalne. |
| rotto wrote: | | jebie mnie to wszak jestem sportowcem, umiem się podciągnąć 50 razy, bo systematycznie i sukcesywnie ćwiczyłem, zdychaj kurwa |
|
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#74 Posted: 20 May 2012 05:00 pm Post subject: |
|
|
| MERCEDRES wrote: | | Programowanie jest ciężkie, równiez informatyka, najgorsze algorytmy, obwody elektryczne i laboratoria z elektroniki i z inżynierii materialowej. Pracy w chuj, dobrze płacą za granicą. Ofc newer pies zajebany nadal myśli, że nauka poprawnego robienia pajacykow czy przysiadow to studiowanie |
mam z was beke, bo wy siedzicie i garbicie swoje watle grube cielska, a ja zapierdalam i nie wyobrazam sobie bym mial po 6-8h siedziec na sali i sluchac pierdol, ktore w ogole mnie nie interesuja, a tutaj mam polaczenie teorii z praktyka, a co wy gowna nie macie wiec smieje sie wam w twarz pierdolone przyszlosciowe bezrobotne kurwy _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Guru-PvP
 Group: Members Joined: 27 May 2010 Posts: 3557 Gold: 88.60 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 12
|
#75 Posted: 20 May 2012 05:04 pm Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | MERCEDRES wrote: | | Programowanie jest ciężkie, równiez informatyka, najgorsze algorytmy, obwody elektryczne i laboratoria z elektroniki i z inżynierii materialowej. Pracy w chuj, dobrze płacą za granicą. Ofc newer pies zajebany nadal myśli, że nauka poprawnego robienia pajacykow czy przysiadow to studiowanie |
mam z was beke, bo wy siedzicie i garbicie swoje watle grube cielska, a ja zapierdalam i nie wyobrazam sobie bym mial po 6-8h siedziec na sali i sluchac pierdol, ktore w ogole mnie nie interesuja, a tutaj mam polaczenie teorii z praktyka, a co wy gowna nie macie wiec smieje sie wam w twarz pierdolone przyszlosciowe bezrobotne kurwy |
TA, WPADA TAKI GRUBAS CO NAKURWIA CYKLE KREATYNOWE I MYSLI, ZE DYPLOM Z POLSKIEJ UCZELNI JEST SZANOWY W INNYCH KRAJACH. MOZE NA LITWIE, CZY UKRAINIE ZNAJDZIE PRACE, ALE JEZELI MOWIMY O ZACHODZIE, TO SZANUJMY SIE, NIKT CIE NIE ZATRUDNI Z POLSKIMI PAPIERAMI JAK NIE MASZ ZADNEGO DOSWIADCZENIA. _____________________
| Scream wrote: | | Teraz napierdalam swoją własną 20min superserię i efekty są dla ciebie nieosiągalne. |
| rotto wrote: | | jebie mnie to wszak jestem sportowcem, umiem się podciągnąć 50 razy, bo systematycznie i sukcesywnie ćwiczyłem, zdychaj kurwa |
|
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#76 Posted: 20 May 2012 05:04 pm Post subject: |
|
|
pierdolony kretyn z tego bombla jak czytam jego wymysly chorej wyobrazni, zmieniania sie co chwila, proby wytlumaczenia swojego zycia i szukania przez internet kolegow to kurwa a wez wypierdalaj bo jestes zalosny _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 7936 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 17
|
#77 Posted: 20 May 2012 05:45 pm Post subject: |
|
|
| Guru-PvP wrote: | | Ne)V(eR wrote: | | MERCEDRES wrote: | | Programowanie jest ciężkie, równiez informatyka, najgorsze algorytmy, obwody elektryczne i laboratoria z elektroniki i z inżynierii materialowej. Pracy w chuj, dobrze płacą za granicą. Ofc newer pies zajebany nadal myśli, że nauka poprawnego robienia pajacykow czy przysiadow to studiowanie |
mam z was beke, bo wy siedzicie i garbicie swoje watle grube cielska, a ja zapierdalam i nie wyobrazam sobie bym mial po 6-8h siedziec na sali i sluchac pierdol, ktore w ogole mnie nie interesuja, a tutaj mam polaczenie teorii z praktyka, a co wy gowna nie macie wiec smieje sie wam w twarz pierdolone przyszlosciowe bezrobotne kurwy |
TA, WPADA TAKI GRUBAS CO NAKURWIA CYKLE KREATYNOWE I MYSLI, ZE DYPLOM Z POLSKIEJ UCZELNI JEST SZANOWY W INNYCH KRAJACH. MOZE NA LITWIE, CZY UKRAINIE ZNAJDZIE PRACE, ALE JEZELI MOWIMY O ZACHODZIE, TO SZANUJMY SIE, NIKT CIE NIE ZATRUDNI Z POLSKIMI PAPIERAMI JAK NIE MASZ ZADNEGO DOSWIADCZENIA. |
TRUDNO SIĘ NIE ZGODZIĆ ŻYDOWSKI CHUJU. SYSTEM EDUKACJI W TYM KRAJU TO ISTNA KOMUNA. JEST PRZESTARZAŁY, CHUJOWY I DO NICZEGO. DLATEGO POSTANOWIŁEM POKURWIĆ JEDEN KIERUNEK I WYKONYWAĆ WIĘCEJ ZLECEŃ W ROBOCIE, BO Z TEGO MAM WIĘKSZY POŻYTEK, JUŻ NIE WSPOMINAM O KASIE.
JEDNAK JAK KTOŚ JEST DOBRY I MA PASJE ORAZ ZAINTERESOWANIA, TO NIE WAŻNY JEST PAPIEREK, BO SIĘ WYBRONI ZA GRANICĄ JEŚLI TAM BĘDZIE CHCIAŁ PRACOWAĆ. WIĘC TWÓJ CHORY, UDAWANY ANTYPOLONIZM NIE ZADZIAŁA. ŚMIEM TWIERDZIĆ, ŻE W TEJ ŚMIERDZĄCEJ AMERYCE MURZYŃSKIE GÓWNA ZALEWAJĄCE WSZELKIE UCZELNIE MAJĄ MNIEJSZY POTENCJAŁ OD NASZYCH (CÓŻ SIĘ DZIWIĆ, NEANDERTALSKIE GENY NIE TYLKO WPŁYWAJĄ NA ZMNIEJSZENIE IQ, ALE NA UWYDATNIENIE ZWIERZĘCYCH CECH). PROBLEM TYLKO JEST TAKI, ŻE W USA ŁATWIEJ SIĘ WYBIĆ, CZY DOSTAĆ DOFINANSOWANIE NA BADANIE, ALBO WKRĘCIĆ DO ISTNIEJĄCEGO ZESPOŁU BADAWCZEGO. DAM SOBIE GŁOWĘ UPIERDOLIĆ, ŻE GDYBY NASI MIELI TAKIE MOŻLIWOŚCI PRZEGNALIBYŚMY USA W DWIE DEKADY POD WZGLĘDEM INNOWACJI.
@NEVER: NA WYKŁADY NIE CHODZĘ, DO TEJ PORY MOŻE 2 PRZEDMIOTY BYŁY TAK REALIZOWANE, ŻE MI SIĘ OPŁACAŁO. ĆWICZEŃ I LABOREK NIE JEST TAK DUŻO, OD KIEDY POJEBAŁEM JEDEN KIERUNEK MAM W SUMIE 3 DNI W TYGODNIU NA UCZELNI PO 4 ZAJĘCIA DZIENNIE, Z DUŻYMI PRZERWAMI, TAK, ŻE MOGĘ DOBRZE SIĘ NAWPIERDALAĆ WYSKOCZYĆ NA SIŁOWNIĘ, BASEN. JESZCZE ZLECENIA DO ROBOTY ROBIĘ I CZASU NIE BRAKUJE. TAK WIĘC NIE OPOWIADAJ. SĄ PRZYPADKI, ŻE GOŚCIE SIEDZĄ I NAKURWIAJĄ ZLECENIA DO ROBOTY GODZINAMI NIE WYCHYLAJĄC ŁBA ZA OKNO, ALE TO PRZESADA. ZALEŻY NA CZYM KOMU ZALEŻY I CO JEST DLA NIEGO WAŻNIEJSZE. A TO JUŻ INDYWIDUALNA KWESTIA. JAK SIĘ CHCE MOŻNA WSZYSTKO DOBRZE ZORGANIZOWAĆ. JEDNAK MOIM CELEM JEST ZNALEZIENIE OPTYMALNEGO ROZWIĄZANIA POMIĘDZY ZAROBKAMI, A CZASEM PRZEZNACZONYM NA PRACĘ. CHODZI O TO, ŻEBY NIE PRZEPIERDOLIĆ ŻYCIA NA ROBOTĘ, TAK JAK WIĘKSZOŚĆ LUDZI DZIŚ MUSI. |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#78 Posted: 20 May 2012 05:55 pm Post subject: |
|
|
no mi 2 lata ot tak przelecialo bo mialem na glowie wiecej niz powinienem robic, ale sie oplacilo, mam wlasne mieszkanie, prace, wlasnie koncze studia i juz robie w swoim fachu,robie to co lubie, trenuje to co kocham i mam z tego pieniadze, a jak moje stowarzyszenie sie rozwinie, to robota do konca zycia _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
KosmicznyByk
 Group: Members Joined: 19 Mar 2012 Posts: 587 Gold: 1.20 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 2
|
#79 Posted: 20 May 2012 07:59 pm Post subject: |
|
|
Karzeł to fajny miś
Nie dokuczajcie mu. _____________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
Studnia06
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7385 Gold: 15.07 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#80 Posted: 20 May 2012 08:10 pm Post subject: |
|
|
| po ilosci stron stwierdzam ze prawdopodobnie temat ten odniósł skutek przeciwny do zamierzonego |
|
| Back to top |
|
 |
|