Play Legend of the Green Dragon Play BNT Play Promisance Play Alien Assault Traders Play Quantum Star Play Some Chess  
   D3jsp RPGRPG   ArcadeArcade   Multiplayer PokerD3Jsp Poker   FAQ/RulesFAQ/Rules  SearchSearch  MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   ChatroomLive Chat   Log inLog in   RegisterRegister 

Czemu zrezygnowalem ze studiuw
Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Post new topic  Reply to topic  d3jsp Forum Index -> International Forum -> Polska
View previous topic :: View next topic ::  
Author Message
PolskaGurom

Group: Banned
Gold: Locked

pl.gif

Status:
Warn:

Banned

Post#61 Posted: 20 May 2012 04:39 pm    Post subject: Reply with quote

srubokret wrote:
Tak mniej więcej od #39 - #56.

Muszę zacząć zapisywać twoje 'gorzkie żale', bo dobra beka jest z pełnego kompleksów, schorowanego retarda. Poprawiasz mi humor briggrin

Mysle ze dogadalibysmy sie w realy, pan jezus mi muwil ze jestesmy podobni. Fakt, ze jak spotkalem sie z panem jezusem bylem jeszcze spierdolonym, bojacym sie wszystkiego smieciem.

srubokret

Group: Members
Gold: 0.00
Clan: Retardacja

Status:
Warn:

Post#62 Posted: 20 May 2012 04:40 pm    Post subject: Reply with quote

PolskaGurom wrote:
srubokret wrote:

Muszę zacząć zapisywać twoje 'gorzkie żale', bo dobra beka jest z pełnego kompleksów, schorowanego retarda. Poprawiasz mi humor briggrin

Mysle ze dogadalibysmy sie w realy, pan jezus mi muwil ze jestesmy podobni. Fakt, ze jak spotkalem sie z panem jezusem bylem jeszcze spierdolonym, bojacym sie wszystkiego smieciem.

Myślę, że nie.
Back to top
View user's profile Send private message
PolskaGurom

pl.gif

Status:
Warn:

Banned

Post#63 Posted: 20 May 2012 04:42 pm    Post subject: Reply with quote

srubokret wrote:
PolskaGurom wrote:
srubokret wrote:

Myślę, że nie.

No może dlatego, że ja już znormalniałem, a Ty pozostaniesz spierdolony na wieki.

srubokret

Status:
Warn:

Post#64 Posted: 20 May 2012 04:44 pm    Post subject: Reply with quote

Fraza 'Spierdolony na wieki' napisana przez tarda twojego kalibru to dla mnie komplement.
Back to top
PolskaGurom

pl.gif

Status:
Warn:

Banned

Post#65 Posted: 20 May 2012 04:44 pm    Post subject: Reply with quote

srubokret wrote:
Fraza 'Spierdolony na wieki' napisana przez tarda twojego kalibru to dla mnie komplement.

Do usług.

Deathray

Gold: 1.30

Status:
Warn:

Post#66 Posted: 20 May 2012 04:45 pm    Post subject: Reply with quote

Back to top
srubokret

Status:
Warn:

Post#67 Posted: 20 May 2012 04:46 pm    Post subject: Reply with quote

PolskaGurom wrote:
srubokret wrote:

Do usług.

Możesz zostać moim uniżonym sługą- błaznem. Mam piwnicę do oporządzenia. Zmieścisz się, więc możesz skorzystać ze wsypu na węgiel, hehe.

/e: Ok, opuszczam internet, bye.

Last edited by srubokret on 20 May 2012 04:48 pm; edited 2 times in total
Back to top
Azure
The Psychonaut

Gold: 0.10
Clan: E-Drama

pl.gif

Status:
Warn:

Post#68 Posted: 20 May 2012 04:51 pm    Post subject: Reply with quote

chce ktos troche?

omanutong

Gold: 13.29

Status:
Warn:

Post#69 Posted: 20 May 2012 04:51 pm    Post subject: Reply with quote

nie czytalem tu nic i sikam do tematu

pl.gif

Status:
Warn:

Banned

Post#70 Posted: 20 May 2012 04:53 pm    Post subject: Reply with quote

srubokret wrote:
PolskaGurom wrote:
srubokret wrote:

Do usług.

Możesz zostać moim uniżonym sługą- błaznem. Mam piwnicę do oporządzenia. Zmieścisz się, więc możesz skorzystać ze wsypu na węgiel, hehe.

/e: Ok, opuszczam internet, bye.

Jak przystało na ślązaka, tylko wyngiel w głowie.

Deathray

Gold: 1.30

Status:
Warn:

Post#71 Posted: 20 May 2012 04:55 pm    Post subject: Reply with quote

bombi, na co jestes jeszcze chory?

CHYBA TYLKO NIE NA WENERYKI EHEHEHEHEHE XD

pl.gif

Status:
Warn:

Post#72 Posted: 20 May 2012 04:57 pm    Post subject: Reply with quote

:DDDDDDDD super dyskusja kurwy. A ja myslalem, ze pierwszy post to jakis wysokich lotow trolling.

Guru-PvP wrote:
JEZELI MYSLISZ, ZE JAKIS PSYCHOLOG POMOZE CI POKONAC SOCIAL ANXIETY TO BEKA Z CIEBIE KARLE NADGORLIWY ;DDD

Last edited by Barre00 on 20 May 2012 05:02 pm; edited 1 time in total

Gold: 88.60
Clan: Piękni i Bogaci

us.gif

Status:
Warn:

Post#73 Posted: 20 May 2012 04:58 pm    Post subject: Reply with quote

JEZELI MYSLISZ, ZE JAKIS PSYCHOLOG POMOZE CI POKONAC SOCIAL ANXIETY TO BEKA Z CIEBIE KARLE NADGORLIWY ;DDD PRZEPIERDOLILES ~20 LAT SWOJEGO NEDZNEGO ZYWOTA I DALEJ PROBUJESZ SIE OSZUKAC, ZE TO WINA SZPITALI, CZY CHUJ WIE CZEGO. PRAWDA JEST TAKA, ZE SAM JESTES SOBIE WINIEN TEGO GOWNIANEGO LOSU. TWOJE CIALO I UMYSL PRZYZWYCZAILY SIE DO BARDZO OGRANICZONEGO TRYBU ZYCIA, PRZEZ CO PRACA TWOICH NEREK I INNYCH NARZADOW ZOSTALY ZMINIMALIZOWANE POPRZEZ PROCES PRZYSTOSOWYWANIA SIE DO SRODOWISKA, W KTORYM ZYJESZ. PEWNIE WZROK I NADGARSTKI MASZ BARDZO SILNE. INNYMI SLOWY, UMIERAJ KARLE.

Last edited by Guru-PvP on 20 May 2012 04:59 pm; edited 1 time in total

Scream wrote:
Teraz napierdalam swoją własną 20min superserię i efekty są dla ciebie nieosiągalne.

rotto wrote:
jebie mnie to wszak jestem sportowcem, umiem się podciągnąć 50 razy, bo systematycznie i sukcesywnie ćwiczyłem, zdychaj kurwa
Back to top
Ne)V(eR

Gold: 8.37

pl.gif

Status:
Warn: Banned

Banned

Post#74 Posted: 20 May 2012 05:00 pm    Post subject: Reply with quote

MERCEDRES wrote:
Programowanie jest ciężkie, równiez informatyka, najgorsze algorytmy, obwody elektryczne i laboratoria z elektroniki i z inżynierii materialowej. Pracy w chuj, dobrze płacą za granicą. Ofc newer pies zajebany nadal myśli, że nauka poprawnego robienia pajacykow czy przysiadow to studiowanie

mam z was beke, bo wy siedzicie i garbicie swoje watle grube cielska, a ja zapierdalam i nie wyobrazam sobie bym mial po 6-8h siedziec na sali i sluchac pierdol, ktore w ogole mnie nie interesuja, a tutaj mam polaczenie teorii z praktyka, a co wy gowna nie macie wiec smieje sie wam w twarz pierdolone przyszlosciowe bezrobotne kurwy

Guru-PvP

Gold: 88.60
Clan: Piękni i Bogaci

us.gif

Status:
Warn:

Post#75 Posted: 20 May 2012 05:04 pm    Post subject: Reply with quote

Ne)V(eR wrote:
MERCEDRES wrote:
Programowanie jest ciężkie, równiez informatyka, najgorsze algorytmy, obwody elektryczne i laboratoria z elektroniki i z inżynierii materialowej. Pracy w chuj, dobrze płacą za granicą. Ofc newer pies zajebany nadal myśli, że nauka poprawnego robienia pajacykow czy przysiadow to studiowanie

mam z was beke, bo wy siedzicie i garbicie swoje watle grube cielska, a ja zapierdalam i nie wyobrazam sobie bym mial po 6-8h siedziec na sali i sluchac pierdol, ktore w ogole mnie nie interesuja, a tutaj mam polaczenie teorii z praktyka, a co wy gowna nie macie wiec smieje sie wam w twarz pierdolone przyszlosciowe bezrobotne kurwy

TA, WPADA TAKI GRUBAS CO NAKURWIA CYKLE KREATYNOWE I MYSLI, ZE DYPLOM Z POLSKIEJ UCZELNI JEST SZANOWY W INNYCH KRAJACH. MOZE NA LITWIE, CZY UKRAINIE ZNAJDZIE PRACE, ALE JEZELI MOWIMY O ZACHODZIE, TO SZANUJMY SIE, NIKT CIE NIE ZATRUDNI Z POLSKIMI PAPIERAMI JAK NIE MASZ ZADNEGO DOSWIADCZENIA.

Scream wrote:
Teraz napierdalam swoją własną 20min superserię i efekty są dla ciebie nieosiągalne.

rotto wrote:
jebie mnie to wszak jestem sportowcem, umiem się podciągnąć 50 razy, bo systematycznie i sukcesywnie ćwiczyłem, zdychaj kurwa
Back to top
Ne)V(eR

pl.gif

Status:

Banned

Post#76 Posted: 20 May 2012 05:04 pm    Post subject: Reply with quote

pierdolony kretyn z tego bombla jak czytam jego wymysly chorej wyobrazni, zmieniania sie co chwila, proby wytlumaczenia swojego zycia i szukania przez internet kolegow to kurwa a wez wypierdalaj bo jestes zalosny
Scream

Status:
Warn:

Post#77 Posted: 20 May 2012 05:45 pm    Post subject: Reply with quote

Guru-PvP wrote:
Ne)V(eR wrote:
MERCEDRES wrote:

TA, WPADA TAKI GRUBAS CO NAKURWIA CYKLE KREATYNOWE I MYSLI, ZE DYPLOM Z POLSKIEJ UCZELNI JEST SZANOWY W INNYCH KRAJACH. MOZE NA LITWIE, CZY UKRAINIE ZNAJDZIE PRACE, ALE JEZELI MOWIMY O ZACHODZIE, TO SZANUJMY SIE, NIKT CIE NIE ZATRUDNI Z POLSKIMI PAPIERAMI JAK NIE MASZ ZADNEGO DOSWIADCZENIA.

TRUDNO SIĘ NIE ZGODZIĆ ŻYDOWSKI CHUJU. SYSTEM EDUKACJI W TYM KRAJU TO ISTNA KOMUNA. JEST PRZESTARZAŁY, CHUJOWY I DO NICZEGO. DLATEGO POSTANOWIŁEM POKURWIĆ JEDEN KIERUNEK I WYKONYWAĆ WIĘCEJ ZLECEŃ W ROBOCIE, BO Z TEGO MAM WIĘKSZY POŻYTEK, JUŻ NIE WSPOMINAM O KASIE.
JEDNAK JAK KTOŚ JEST DOBRY I MA PASJE ORAZ ZAINTERESOWANIA, TO NIE WAŻNY JEST PAPIEREK, BO SIĘ WYBRONI ZA GRANICĄ JEŚLI TAM BĘDZIE CHCIAŁ PRACOWAĆ. WIĘC TWÓJ CHORY, UDAWANY ANTYPOLONIZM NIE ZADZIAŁA. ŚMIEM TWIERDZIĆ, ŻE W TEJ ŚMIERDZĄCEJ AMERYCE MURZYŃSKIE GÓWNA ZALEWAJĄCE WSZELKIE UCZELNIE MAJĄ MNIEJSZY POTENCJAŁ OD NASZYCH (CÓŻ SIĘ DZIWIĆ, NEANDERTALSKIE GENY NIE TYLKO WPŁYWAJĄ NA ZMNIEJSZENIE IQ, ALE NA UWYDATNIENIE ZWIERZĘCYCH CECH). PROBLEM TYLKO JEST TAKI, ŻE W USA ŁATWIEJ SIĘ WYBIĆ, CZY DOSTAĆ DOFINANSOWANIE NA BADANIE, ALBO WKRĘCIĆ DO ISTNIEJĄCEGO ZESPOŁU BADAWCZEGO. DAM SOBIE GŁOWĘ UPIERDOLIĆ, ŻE GDYBY NASI MIELI TAKIE MOŻLIWOŚCI PRZEGNALIBYŚMY USA W DWIE DEKADY POD WZGLĘDEM INNOWACJI.

@NEVER: NA WYKŁADY NIE CHODZĘ, DO TEJ PORY MOŻE 2 PRZEDMIOTY BYŁY TAK REALIZOWANE, ŻE MI SIĘ OPŁACAŁO. ĆWICZEŃ I LABOREK NIE JEST TAK DUŻO, OD KIEDY POJEBAŁEM JEDEN KIERUNEK MAM W SUMIE 3 DNI W TYGODNIU NA UCZELNI PO 4 ZAJĘCIA DZIENNIE, Z DUŻYMI PRZERWAMI, TAK, ŻE MOGĘ DOBRZE SIĘ NAWPIERDALAĆ WYSKOCZYĆ NA SIŁOWNIĘ, BASEN. JESZCZE ZLECENIA DO ROBOTY ROBIĘ I CZASU NIE BRAKUJE. TAK WIĘC NIE OPOWIADAJ. SĄ PRZYPADKI, ŻE GOŚCIE SIEDZĄ I NAKURWIAJĄ ZLECENIA DO ROBOTY GODZINAMI NIE WYCHYLAJĄC ŁBA ZA OKNO, ALE TO PRZESADA. ZALEŻY NA CZYM KOMU ZALEŻY I CO JEST DLA NIEGO WAŻNIEJSZE. A TO JUŻ INDYWIDUALNA KWESTIA. JAK SIĘ CHCE MOŻNA WSZYSTKO DOBRZE ZORGANIZOWAĆ. JEDNAK MOIM CELEM JEST ZNALEZIENIE OPTYMALNEGO ROZWIĄZANIA POMIĘDZY ZAROBKAMI, A CZASEM PRZEZNACZONYM NA PRACĘ. CHODZI O TO, ŻEBY NIE PRZEPIERDOLIĆ ŻYCIA NA ROBOTĘ, TAK JAK WIĘKSZOŚĆ LUDZI DZIŚ MUSI.
Back to top
Ne)V(eR

pl.gif

Status:

Banned

Post#78 Posted: 20 May 2012 05:55 pm    Post subject: Reply with quote

no mi 2 lata ot tak przelecialo bo mialem na glowie wiecej niz powinienem robic, ale sie oplacilo, mam wlasne mieszkanie, prace, wlasnie koncze studia i juz robie w swoim fachu,robie to co lubie, trenuje to co kocham i mam z tego pieniadze, a jak moje stowarzyszenie sie rozwinie, to robota do konca zycia
KosmicznyByk

Gold: 1.20
Clan: Wypierdalaj

tx.gif

Status:
Warn:

Post#79 Posted: 20 May 2012 07:59 pm    Post subject: Reply with quote

Karzeł to fajny miś sad
Nie dokuczajcie mu.

Gold: 15.07
Clan: Wypierdalaj

pl.gif

Status:
Warn:

Post#80 Posted: 20 May 2012 08:10 pm    Post subject: Reply with quote

po ilosci stron stwierdzam ze prawdopodobnie temat ten odniósł skutek przeciwny do zamierzonego
Back to top
14 Members: Guest
Post new topic  Reply to topic  d3jsp Forum Index -> International Forum -> Polska All times are GMT - 4 Hours
Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Page 4 of 5

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0
Theme and Forum by tramway