|
| Author |
Message |
SKILL
 Group: Members Joined: 22 Sep 2010 Posts: 5135 Gold: 19.80 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 5
|
#21 Posted: 25 May 2012 03:14 am Post subject: |
|
|
| KosmicznyByk wrote: | | SKILL wrote: | | adam kim jest ten losowy pejper? |
no off, ale jakbym podał swoją prawdziwą tożsamośc prawdopodobnie wyszło by, że jesteś bardziej losowy niż ja Idid. Wydaje mi się, że raczej każdy [nawet takie spierdoliny jak kozak_pl czy tardek] rozpoznałby mnie  |
PRZECIE JA KAZDEGO KOGO NIE ZNAM NAZYWAM LOSOWYM I WYZYWAM
UJAWNIJ SIE BO MOZE SIE OKAZAC ZES MOJ PRZYJACIEL I BEDZIE MI PRZYKRO ZE CIE TAK NAZYWALEM : ( _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote] |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 7936 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 17
|
#22 Posted: 25 May 2012 04:10 am Post subject: |
|
|
| KosmicznyByk wrote: | | Azure wrote: |
Syndrom sztokholmski welcome to. |
Średnio rozumiem.
"Syndrom sztokholmski – stan psychiczny, który pojawia się u ofiar porwania lub u zakładników, wyrażający się odczuwaniem sympatii i solidarności z osobami je przetrzymującymi. Może osiągnąć taki stopień, że osoby więzione pomagają swoim prześladowcom w osiągnięciu ich celów lub w ucieczce przed policją."
Czyli, że go podnieca, bycie traktowanym mniej więcej jak najgorszy śmieć, oraz, że daje po sobie jeździć dlatego, aby zrobić swoim prześladowcom przyjemność? aby prześladowcy czuli się spełnieni? lubi być mieszany z gnojem? nie wydaje mi się. Nie wiem czy ktokolwiek lubi. Chyba, że osoba niedorozwinięta. |
Niemal wszyscy lewacy, a w tym prawie wszyscy chrześcijanie to lubią. Nic nowego. |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#23 Posted: 25 May 2012 04:31 am Post subject: |
|
|
no lewaki lubia byc dymani przez arabow i murzynow, podejrzewam ze kobiety ktore fascynuja sie brudnym fallusem to wlasnie lewaczki _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 12160 Gold: 0.00 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 15
|
#24 Posted: 25 May 2012 04:32 am Post subject: |
|
|
| miłość i pokuj (Y) |
|
| Back to top |
|
 |
Azure The Psychonaut
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7296 Gold: 0.10 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 16
|
#25 Posted: 25 May 2012 05:30 am Post subject: |
|
|
DUPA DO SRANIA A NIE DO JEBANIA _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0 Theme and Forum by tramway
|