#1Posted: 27 May 2012 06:12 am Post subject: ktora jebana kurwa zlozyla zyczenia
no kto ?
bo ja nie hehe
nie kontaktowalem sie z matka od 4 miesiecy, siostra napisala mi smsa ze jestem bezwzglednym skurwysynyem _________________ This user's signature has been disabled
mareg ma codziennie dzien dziecka, on nie obchodzi dnia matki, chyba raczej dzien ruchania wlasnej matki na hajs _________________ This user's signature has been disabled
mareg ma codziennie dzien dziecka, on nie obchodzi dnia matki, chyba raczej dzien ruchania wlasnej matki na hajs
ale ty kurwa przezywasz skurwialy debilu, on tu juz nie postuje kurwa od roku a ty w co drugim poscie wylewasz na niego rzeke lez. idz kurwa jebnac lbem w sciane, moze to ci kurwo pomoze _____________________
Ne)V(eR wrote:
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
zamknij morde gowniarzu, bo twoj glos sie nie liczy, jest moja ofiara za kazdym razem dostaje ulgi na duchu kiedy mu pocisne, to taka terapia rozluzniajaca ;DDDD _________________ This user's signature has been disabled
mareg ma codziennie dzien dziecka, on nie obchodzi dnia matki, chyba raczej dzien ruchania wlasnej matki na hajs
ale ty kurwa przezywasz skurwialy debilu, on tu juz nie postuje kurwa od roku a ty w co drugim poscie wylewasz na niego rzeke lez. idz kurwa jebnac lbem w sciane, moze to ci kurwo pomoze
ale ty kurwa przezywasz skurwialy debilu, on tu juz nie postuje kurwa od roku a ty w co drugim poscie wylewasz na niego rzeke lez. idz kurwa jebnac lbem w sciane, moze to ci kurwo pomoze
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum