Meskich sportow nie bylo? _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote]
na kolkach to ty sie kurwo biedna bedziesz poruszal jak ci w koncu wpierdol spuszcze _____________________
Ne)V(eR wrote:
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
na kolkach to ty sie kurwo biedna bedziesz poruszal jak ci w koncu wpierdol spuszcze
gowniarzu jedno pierdolniecie i twoja glowa rozpierdala sie o asfalt a mozg laduje 2 metry dalej _________________ This user's signature has been disabled
Hahaha paweł nie dość, ze bieder z chujowej szkoly to jeszcze podnieca sie wygibasami chlopczykow. _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
Hahaha paweł nie dość, ze bieder z chujowej szkoly to jeszcze podnieca sie wygibasami chlopczykow.
;DDDDDDDDDD
nie masz kompletnie pojecia o niczym zamknij morde, bo jestes nikim a sie udzielasz skurwiaj z tego forum niedorajdo zyciowa _________________ This user's signature has been disabled
TAK BARDZO ZARADNY ZYCIOWO STUDENT AWF
INB4: SAM SIE UTRZYMUJE, JESTEM ZAMOZNYM WARSZAWIAKIEM. _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
jaki kurwa placz jak tu same pociski leca kolejny odrealniony skurwysyn ktory mysli ze zawojuje swiat siedzac przed komputerem _________________ This user's signature has been disabled
tego zioma co wkleiłeś, widać, że z biedniejszych rejonów Rosji
co kurwa ;DDDDD ? no nie moge koles robi najtrudniejsze cwiczenie na kolkach a ty mowisz ze to chuchro co za kurwa jebany kretyn idz dalej grac w komputer ;DDDD _________________ This user's signature has been disabled
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum