|
| Author |
Message |
diz4ster
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Posts: 129 Gold: 2.00

Status: Warn:  Reputation: 0
|
#1 Posted: 29 May 2012 06:43 pm Post subject: bylem ostatnio w polsce biednej i smierdzoncej |
|
|
wlazlem do kilku (najdrozszych) optykow i poprosilem zeby babka pokazala mi jakie maja najdrozsze oprawki
jedynie w vision express w katowicach bylo cos godnego uwagi - D&G, versace, ray ban, armani i takie tam na ktore was nie stac, babka widzi ze jestem w chuj bogaty i juz miala mokro ze ktos wreszcie kupi oprawki drozsze niz 50zl ;DDDDDDDD
zawolala szefowa ona taka ucieszona ze zarobi na chleb i mi tam pokazuje taka napalona wszystko ;DDDDD o 20 mieli zamykac a byla juz 21 wiec zamkneli salon i mi tam proponowali rozne najdrozsze oprawki xDDDD no to chuj narobilem im smaka to wkoncu kupilem ray bany za 1400zl haha ja pierdole jebac biedakow :DDDDDD
(w tle coca-cola cherry)
|
 |
Azure The Psychonaut
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7296 Gold: 0.10 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 16
|
#2 Posted: 29 May 2012 06:44 pm Post subject: |
|
|
za duzy pic, musze zamknac sorki _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0 Theme and Forum by tramway
|