|
| Author |
Message |
Azure The Psychonaut
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7296 Gold: 0.10 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 16
|
#41 Posted: 29 May 2012 07:43 pm Post subject: |
|
|
| Guru-PvP wrote: | | Azure wrote: | | Guru-PvP wrote: |
CO TO MA KURWA DO RZECZY ;DDD? UJEBALISCIE RAZEM Z CALA EUROPA, WIEC NIE WYSKAKUJ TUTAJ Z JAKIMS NEDZNYM PKB. |
sory misiek, ale Polski nie dotknal kryzys bezposrednio w zaden sposob
inflacja byla spowodowana tym, ze pociagnely ja kraje strefy euro (najbardziej Niemcy, bo to nasz najwazniejszy partner handlowy) |
POLSKA JAKO CZONEK UNII ZAWSZE BEDZIE UZALEZNIONY OD JANKESOW. JAK NIE BEZPOSREDNIO, TO POSREDNIO. BO JAK SAM ZAUWAZYLES JEDNAK WAS KRYZYS DOTKNAL. |
taka inflacja to bylo nic, roznila sie chyba o jakies dziesietne czesci od normalnej _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Guru-PvP
 Group: Members Joined: 27 May 2010 Posts: 3557 Gold: 88.60 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 12
|
#42 Posted: 29 May 2012 07:47 pm Post subject: |
|
|
ZRESZTA POLACZKI NAWET SIE NIE LICZA, JEZELI MOWIMY O PANSTWACH, KTORE PISZA HISTORIE TEJ ZIEMI. BEZ WZGLEDU NA TO W JAKIEJ KONDYCJI JEST WASZA EKONOMIA, I TAK CHUJA ZNACZYCIE. _____________________
| Scream wrote: | | Teraz napierdalam swoją własną 20min superserię i efekty są dla ciebie nieosiągalne. |
| rotto wrote: | | jebie mnie to wszak jestem sportowcem, umiem się podciągnąć 50 razy, bo systematycznie i sukcesywnie ćwiczyłem, zdychaj kurwa |
|
|
| Back to top |
|
 |
Azure The Psychonaut

|
#43 Posted: 29 May 2012 07:48 pm Post subject: |
|
|
| Guru-PvP wrote: | | ZRESZTA POLACZKI NAWET SIE NIE LICZA, JEZELI MOWIMY O PANSTWACH, KTORE PISZA HISTORIE TEJ ZIEMI. BEZ WZGLEDU NA TO W JAKIEJ KONDYCJI JEST WASZA EKONOMIA, I TAK CHUJA ZNACZYCIE. |
xDDDDDDDDDDDDDDD
wmawiaj sobie dalej _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Guru-PvP
 Group: Members Joined: 27 May 2010 Posts: 3557 Gold: 88.60 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 12
|
#44 Posted: 29 May 2012 07:49 pm Post subject: |
|
|
NIC NIE MUSZE SOBIE WMAWIAC, ZNAM REALIA I OBIEKTYWNIE OCENIAM OBECNA SYTUACJE. A TAK W OGOLE, TO POWODZENIA Z EURO. MOZE TO POPRAWI OPINIE O JEBANYCH BRUDASACH I ZWIERZETACH. WSIADAM W MUSTANG I LECE KORZYSTAC Z RZYCIA. POZDRAWIAM, GURU-PVP. _____________________
| Scream wrote: | | Teraz napierdalam swoją własną 20min superserię i efekty są dla ciebie nieosiągalne. |
| rotto wrote: | | jebie mnie to wszak jestem sportowcem, umiem się podciągnąć 50 razy, bo systematycznie i sukcesywnie ćwiczyłem, zdychaj kurwa |
|
|
| Back to top |
|
 |
Azure The Psychonaut

|
#45 Posted: 29 May 2012 07:52 pm Post subject: |
|
|
zrobilem ci szybki whois ip
czemu stoisz na ulicy jak do mnie piszesz i co to za facility obok _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Hastner
 Group: Members Joined: 25 Feb 2010 Posts: 7739 Gold: 5.10 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 47
|
#46 Posted: 30 May 2012 01:37 am Post subject: |
|
|
| Guru-PvP wrote: | | OLIMPIADY, OSIAGNIECIA W ROZNYCH DZIEDZINACH NAUKI, KULTURA I ENTERTAINMENT - ZDOMINOWANE PRZEZ JANKESOW. MAMY POWOD TEPY SMIECIU |
dobrze wiesz, jak to dziala, to wszystko mozna rozbic o kant dupy
te osiagniecia w dziedzinie nauki to beka troche, obstawiam ze 90% to obcokrajowcy ktorzy znalezli tam azyl, etc
nawet biedne polaczki [jak sa troche ogarnieci chociaz] robia tam furore lajtowo, poczytaj sobie troche o tym
a kultura? no kurwa, przeciez to jest dno jak chuj  |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#47 Posted: 30 May 2012 06:29 am Post subject: |
|
|
sciagaja zza granicy naukowcow grantami i kasa bo drukuja sobie pieniadze, skoro sciagaja zza granicy ludzi to znaczy, ze wsrod swoich debili brakuje naukowcow to oczywiste. Jak brakuje ludzi do pracy to sie sciaga z poza kraju _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 12160 Gold: 0.00 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 15
|
#48 Posted: 30 May 2012 10:24 am Post subject: |
|
|
| Zdecydowanie tzw. naród amerykański. |