|
| Author |
Message |
Deathray
 Group: Members Joined: 14 Oct 2008 Posts: 8470 Gold: 1.30 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 11
|
#21 Posted: 09 Jun 2012 11:41 am Post subject: |
|
|
| diz4ster wrote: | | Ne)V(eR wrote: | | GOT ja zarabiam w Euro ;D |
kurwa ale jestes zajebisty, smieciu ;DDDDDDDDDD
podejrzewam ze zarabiasz max 50% tego co moja stara w jedna noc wiec wzrok na buty i wypierdalaj do tego swojego mcdonalda bo cie zwolnia |
podobno twoja stara jest rozchwytywana na euro przez rosjan i niemcow - czyli potwierdzasz. |
|
| Back to top |
|
 |
Hastner
 Group: Members Joined: 25 Feb 2010 Posts: 7739 Gold: 5.10 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 47
|
#22 Posted: 09 Jun 2012 11:57 am Post subject: |
|
|
paciuszka biedny smieciu!!!!!
wzrok na buty....... |
|
| Back to top |
|
 |
diz4ster
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Posts: 129 Gold: 2.00

Status: Warn:  Reputation: 0
|
#23 Posted: 09 Jun 2012 01:50 pm Post subject: |
|
|
| Deathray wrote: | | diz4ster wrote: | | Ne)V(eR wrote: | | GOT ja zarabiam w Euro ;D |
podejrzewam ze zarabiasz max 50% tego co moja stara w jedna noc wiec wzrok na buty i wypierdalaj do tego swojego mcdonalda bo cie zwolnia |
podobno twoja stara jest rozchwytywana na euro przez rosjan i niemcow - czyli potwierdzasz. |
gdybys nie zauwazyl tepa kurwo to pan azure edytowal mojego posta, jest takim jebanym scierwem ze nie stac go na nic lepszego
co do nevera, jestes biedacka kurwa wiec wypierdalaj zbieraczu truskawek na swoja farme poki jest okres zbiorow _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
baroza omanutong
 Group: Members Joined: 24 May 2010 Posts: 6786 Gold: 13.29 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 13
|
#24 Posted: 09 Jun 2012 01:55 pm Post subject: |
|
|
jebany gimbus jaki wyszczekany, przyjedz kurwo na wakacje nad morze to cie przechrzcze tulipanem _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
MERCEDRES
 Group: Members Joined: 14 Dec 2008 Posts: 2298 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#25 Posted: 09 Jun 2012 02:02 pm Post subject: |
|
|
| baroza wrote: | | jebany gimbus jaki wyszczekany, przyjedz kurwo na wakacje nad morze to cie przechrzcze tulipanem |
MOZE DO CZECH _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Azure The Psychonaut
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7296 Gold: 0.10 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 16
|
#26 Posted: 09 Jun 2012 02:03 pm Post subject: |
|
|
| diz4ster wrote: | | Deathray wrote: | | diz4ster wrote: | | Ne)V(eR wrote: | | GOT ja zarabiam w Euro ;D |
gdybys nie zauwazyl tepa kurwo to pan azure edytowal mojego posta, jest takim jebanym scierwem ze nie stac go na nic lepszego
co do nevera, jestes biedacka kurwa wiec wypierdalaj zbieraczu truskawek na swoja farme poki jest okres zbiorow |
po co mam sie wysilac na takie nedzne scierwo jak ty  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Deathray
 Group: Members Joined: 14 Oct 2008 Posts: 8470 Gold: 1.30 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 11
|
#27 Posted: 09 Jun 2012 02:07 pm Post subject: |
|
|
| diz4ster wrote: | | Deathray wrote: | | diz4ster wrote: | | Ne)V(eR wrote: | | GOT ja zarabiam w Euro ;D |
co do nevera, jestes biedacka kurwa wiec wypierdalaj zbieraczu truskawek na swoja farme poki jest okres zbiorow |
hehe, wiecej placzu polglowku.  |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 7936 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 17
|
#28 Posted: 09 Jun 2012 02:16 pm Post subject: |
|
|
| Hastner wrote: | zarabiasz max 50% tego co ja wiec wzrok na buty ;DDDD
smirl |
Właśnie o tym pisałem. heheh
| Ne)V(eR wrote: | | GOT ja zarabiam w Euro ;D |
A jakie to ma znaczenie? Jak nie bulisz zusu, citu, pitu, i tak bulisz vat i różne akcyzy. I pośrednio też płacisz zusy, city, pity, to wszystko jest ukryte w cenie towaru.
Last edited by Scream on 09 Jun 2012 02:17 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#29 Posted: 09 Jun 2012 08:53 pm Post subject: |
|
|
| Sisio wrote: | | a przez takich jebanych biedakow jak never dopierdola nam taki podatek, ze beda nam zabierac 80% naszych dochodow, trzeba stad spierdalac |
przeciez ty jebany lewaku jestes za podatkami wiec zamknij morde _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#30 Posted: 09 Jun 2012 08:56 pm Post subject: |
|
|
| diz4ster wrote: |
jaka kurwa farme jebany kretynie, w Polsce glabie nie ma farm wypierdalaj lizac buty twojego Lorda smieciu
a nie ma to jak w Polsce zarabiac w Euro ;DDDD _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
diz4ster

|
#31 Posted: 10 Jun 2012 09:55 am Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | diz4ster wrote: |
jaka kurwa farme jebany kretynie, w Polsce glabie nie ma farm wypierdalaj lizac buty twojego Lorda smieciu
a nie ma to jak w Polsce zarabiac w Euro ;DDDD |
myslalem ze skoro zarabiasz ojro to nie pracujesz w polsce
teraz jestem neimal pewien ze sprzedajesz orzeszki na narodowym, widze ze strasznie sie jarasz obca waluta hah ;D _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Azure The Psychonaut

|
#32 Posted: 10 Jun 2012 10:01 am Post subject: |
|
|
| diz4ster wrote: | | Ne)V(eR wrote: | | diz4ster wrote: |
teraz jestem neimal pewien ze sprzedajesz orzeszki na narodowym, widze ze strasznie sie jarasz obca waluta hah ;D |
ok _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
diz4ster

|
#33 Posted: 10 Jun 2012 10:33 am Post subject: |
|
|
| Azure wrote: | | diz4ster wrote: | | Ne)V(eR wrote: | | diz4ster wrote: |
teraz jestem neimal pewien ze sprzedajesz orzeszki na narodowym, widze ze strasznie sie jarasz obca waluta hah ;D |
http://i43.tinypic.com/o0qijl.jpg
ok |
teraz wklejaj moje prowo zdjecie dla rotta sprzed 4 lat pod kazdy post jaki sobie pierdTrollne polaczku biedaczku
jak chcesz aktualne zdjecie to wystarczy poprosic
Last edited by diz4ster on 10 Jun 2012 10:33 am; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
kozakpl
Group: Members Joined: 03 Aug 2010 Posts: 4814 Gold: 7.70
Status: Warn:  Reputation: 10
|
#34 Posted: 10 Jun 2012 10:42 am Post subject: |
|
|
| diz4ster wrote: | | Azure wrote: | | diz4ster wrote: | | Ne)V(eR wrote: | | diz4ster wrote: |
ok |
teraz wklejaj moje prowo zdjecie dla rotta sprzed 4 lat pod kazdy post jaki sobie pierdTrollne polaczku biedaczku
jak chcesz aktualne zdjecie to wystarczy poprosic |
no, skurwiaj juz tardzie.
Last edited by kozakpl on 10 Jun 2012 10:58 am; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#35 Posted: 10 Jun 2012 04:07 pm Post subject: |
|
|
| diz4ster wrote: |
co kurwa ? jakie orzeszki smieciu, wypierdalaj wreszcie, bo sie kompromitujesz na kazdym kroku _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
MERCEDRES
 Group: Members Joined: 14 Dec 2008 Posts: 2298 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#36 Posted: 10 Jun 2012 04:09 pm Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | diz4ster wrote: |
co kurwa ? jakie orzeszki smieciu, wypierdalaj wreszcie, bo sie kompromitujesz na kazdym kroku |
vouch _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Azure The Psychonaut

|
#37 Posted: 10 Jun 2012 04:14 pm Post subject: |
|
|
| diz4ster wrote: | | Azure wrote: | | diz4ster wrote: | | Ne)V(eR wrote: | | diz4ster wrote: |
ok |
jak chcesz aktualne zdjecie to wystarczy poprosic |
na chuj mi twoje zdjecie jebany nerdzie _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
SKILL
 Group: Members Joined: 22 Sep 2010 Posts: 5135 Gold: 19.80 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 5
|
#38 Posted: 11 Jun 2012 03:00 am Post subject: |
|
|
haha jakie latwe scierwo
przciez takiego kretyna to bombel werbalni pocisnie na pewniaka. _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote] |
|
| Back to top |
|
 |
|