I ten krótki obrazek jest bardzo symboliczny...Całe życie pod prąd z podniesioną głową, bez strachu, z wdziękiem ...Naprawdę trzeba mieć "jaja",ażeby nie zmordowanie od ponad 30 lat tłumaczyć ludziom proste i prawdziwe zależności,być wyśmiewanym przez propagandowe media za mówienie, że 2+2=4 Taki człowiek jak JKM będzie miał autentyczny i prawdziwy szacunek u ludzi, którzy choć trochę trzeźwo i zdroworozsądkowo myślą i nie są karmieni tą medialną papką. Całe życie pod górkę, ale szczyt blisko...
"Wczoraj na ulicach Warszawy, przy okazji marszu Rosjan i wszystkich innych anty-ekscesów pojawił się również Janusz Korwin-Mikke, który nagle, przy okazji Euro, zaczął wypowiadać się na tematy sportowe, co
wzbudziło opory wielu jego przeciwników. JKM odparł zarzuty całkiem oryginalnie:
- Grałem w piłkę nożną kiedy niektórych z Waszych ojców nie było jeszcze na świecie. WYNALAZŁEM (na pewno nie jedyny) I WYKONYWAŁEM WŚLIZG - I WALCZYŁEM O JEGO UZNANIE, BO ZOSTAŁ WTEDY OD RAZU ZAKAZANY."
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA KURWA AZUR RZYGAM _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote]
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum