|
| Author |
Message |
dan_07
 Group: Members Joined: 29 Sep 2008 Posts: 1877 Gold: Locked Clan: E-Drama
Status: Warn:  Reputation: 6
|
#21 Posted: 23 Jun 2012 10:22 am Post subject: |
|
|
| PolskaGurom wrote: | | oczywiscie ze to auto ojca i matki pekina gdyz witek upierdolil juz 4 razy prawo jazdy na ktore z reszta kase tez wylozyli jego rodzice |
latwo |
|
| Back to top |
|
 |
Pekin ♂ + ♀ = ♥
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Posts: 8650 Gold: 145.00

Status: Warn:  Reputation: 19
|
#22 Posted: 23 Jun 2012 11:09 am Post subject: |
|
|
bombel jesteś smutnym, zgorzkniałym, schorowanym i tonącym w kompleksach dzieciaczkiem skazanym na przejebane życie. bardzo mi cię żal skurwiały przegrańcu. _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#23 Posted: 23 Jun 2012 11:20 am Post subject: |
|
|
o wdzie, ze bombel trafil w slaby punkt Pekina, czyli taka prawda ojciec kupil samochod, a Pekin sie jara, bo bedzie mogl nim jezdzic, jak stary wroci z roboty. Nie ma to jak smiac sie z kogos kto ciezko zapierdala by sie moc samemu utrzymac, a samemu sie jest niedorajda zyciowa, ktora zyje na garnuszku rodzicow, obys zdechl przed ukonczeniem studniow albo przypierdolilby kryzys budowalny, zebys zarl kasze z biedronki i siedzial w tesco na kasie, bo pracy nie ma. _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Pekin ♂ + ♀ = ♥

|
#24 Posted: 23 Jun 2012 11:28 am Post subject: |
|
|
nie cyztam do konca ale jezdze autem od ponad pol roku i prakwa portrzebuje tylko po to zeby moc lamac przepisy  _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#25 Posted: 23 Jun 2012 11:35 am Post subject: |
|
|
pytanie wiec czy ty urzadziles sam swoj pokoj czy matka ci mebelki kupila ? _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Gumisiowy
 Group: Members Joined: 02 Mar 2010 Posts: 4122 Gold: 13.37 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 21
|
#26 Posted: 23 Jun 2012 01:11 pm Post subject: |
|
|
AKORD, BO PEWNIE RODZINA ZBIERA ZIEMNIAKI I JAK JURZ UZBIERAJOM TOM PRACOM AKORDOWOM TO KUPUJOM AUTO Z ALLEGRO. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Azure The Psychonaut
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7296 Gold: 0.10 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 16
|
#27 Posted: 23 Jun 2012 02:02 pm Post subject: |
|
|
mowie, ze kury na targ co sobote bedzie wozil _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#28 Posted: 23 Jun 2012 02:12 pm Post subject: |
|
|
Pekin mowil cos o psach, pewnie psy wozi do chinczykow na zupe _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Pekin ♂ + ♀ = ♥

|
#29 Posted: 23 Jun 2012 02:50 pm Post subject: |
|
|
tak never. to ze ty nie gadasz z matka bo jest pewnie kurwą w holenderskim porcie to nie znaczy, że kazdy został przez swoją matkę wyjebany i musi się sam utrzymywać mebelki mi kupili rodzice, przejebane. _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
Azure The Psychonaut

|
#30 Posted: 23 Jun 2012 02:57 pm Post subject: |
|
|
| Pekin wrote: | | mebelki mi kupili rodzice |
lol _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#31 Posted: 23 Jun 2012 03:04 pm Post subject: |
|
|
| Pekin wrote: | tak never. to ze ty nie gadasz z matka bo jest pewnie kurwą w holenderskim porcie to nie znaczy, że kazdy został przez swoją matkę wyjebany i musi się sam utrzymywać mebelki mi kupili rodzice, przejebane. |
jestes pierdolonym zerem, wlasnie udowadniasz innym jaka jebana pizda jestes w zyciu, a w stosunku do mnie powinienes jakolwiek zamknac ryj i nawet nie komentowac mojego zycia ze wzgledu na to, ze niczego wlasna praca nie osiagneles. Cieszysz sie kurwa, ze starzy kupili ci samochod i probujesz wmowic nam, ze "zakupiles" samochod ? Ile ty masz lat 10 ? Niczym sie nie roznisz od mareczka, jednego i drugiego powinno sie spalic zywcem pierdolone scierwo
P.S jakbym mial bogatych rodzicow to nie kupowalbym gadzetow tylko zalozyl firme i dzieki pomocy rodzicow rozwinalbym tak, zebym nie musial pracowac, i wtedy za zarobiony hajs zyl bym jak krol. Jednak wole udowodnic moim rodzicom, ze potrafie sam zadbac o siebie i wyjsc na mezczyzne, zaczynajac od calkowitego zera nizeli byc pizda, ktora ciagnie matke za sukienke i jeczy "mamo mamo kup mi cukierki, bo jak nie to sie poplacze i narobie przypalu na ulicy" _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
MERCEDRES
 Group: Members Joined: 14 Dec 2008 Posts: 2298 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#32 Posted: 23 Jun 2012 03:05 pm Post subject: |
|
|
Never jestes mistrzem internetu ;DDDD <3 _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Pekin ♂ + ♀ = ♥

|
#33 Posted: 23 Jun 2012 03:16 pm Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | Pekin wrote: | tak never. to ze ty nie gadasz z matka bo jest pewnie kurwą w holenderskim porcie to nie znaczy, że kazdy został przez swoją matkę wyjebany i musi się sam utrzymywać mebelki mi kupili rodzice, przejebane. |
jestes pierdolonym zerem, wlasnie udowadniasz innym jaka jebana pizda jestes w zyciu, a w stosunku do mnie powinienes jakolwiek zamknac ryj i nawet nie komentowac mojego zycia ze wzgledu na to, ze niczego wlasna praca nie osiagneles. Cieszysz sie kurwa, ze starzy kupili ci samochod i probujesz wmowic nam, ze "zakupiles" samochod ? Ile ty masz lat 10 ? Niczym sie nie roznisz od mareczka, jednego i drugiego powinno sie spalic zywcem pierdolone scierwo
P.S jakbym mial bogatych rodzicow to nie kupowalbym gadzetow tylko zalozyl firme i dzieki pomocy rodzicow rozwinalbym tak, zebym nie musial pracowac, i wtedy za zarobiony hajs zyl bym jak krol. Jednak wole udowodnic moim rodzicom, ze potrafie sam zadbac o siebie i wyjsc na mezczyzne, zaczynajac od calkowitego zera nizeli byc pizda, ktora ciagnie matke za sukienke i jeczy "mamo mamo kup mi cukierki, bo jak nie to sie poplacze i narobie przypalu na ulicy" |
lecz niestety twoi rodzice to pierdolone biedaki, na których srają wszyscy, matka ew przyjmuje spusty na morde od parchatych klientów. nie mamy o czym gadać _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
Gumisiowy
 Group: Members Joined: 02 Mar 2010 Posts: 4122 Gold: 13.37 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 21
|
#34 Posted: 23 Jun 2012 03:26 pm Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | Pekin wrote: | tak never. to ze ty nie gadasz z matka bo jest pewnie kurwą w holenderskim porcie to nie znaczy, że kazdy został przez swoją matkę wyjebany i musi się sam utrzymywać mebelki mi kupili rodzice, przejebane. |
P.S jakbym mial bogatych rodzicow to nie kupowalbym gadzetow tylko zalozyl firme i dzieki pomocy rodzicow rozwinalbym tak, zebym nie musial pracowac, i wtedy za zarobiony hajs zyl bym jak krol. Jednak wole udowodnic moim rodzicom, ze potrafie sam zadbac o siebie i wyjsc na mezczyzne, zaczynajac od calkowitego zera nizeli byc pizda, ktora ciagnie matke za sukienke i jeczy "mamo mamo kup mi cukierki, bo jak nie to sie poplacze i narobie przypalu na ulicy" |
Nie wiem czy wiesz Neverku ale w bogatych rodzinach kaitlal w ponad 75% jest dziedziczny. A to, ze dzieci z czasem pelnia funkcje w interesach rodzinnych jest niemalze standardem. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Azure The Psychonaut

|
#35 Posted: 23 Jun 2012 03:33 pm Post subject: |
|
|
| Pekin wrote: | | Ne)V(eR wrote: | | Pekin wrote: | tak never. to ze ty nie gadasz z matka bo jest pewnie kurwą w holenderskim porcie to nie znaczy, że kazdy został przez swoją matkę wyjebany i musi się sam utrzymywać mebelki mi kupili rodzice, przejebane. |
lecz niestety twoi rodzice to pierdolone biedaki, na których srają wszyscy, matka ew przyjmuje spusty na morde od parchatych klientów. nie mamy o czym gadać |
lol, a twoi magnaci, kupili ci akorda _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#36 Posted: 23 Jun 2012 03:35 pm Post subject: |
|
|
| Pekin wrote: |
lecz niestety twoi rodzice to pierdolone biedaki, na których srają wszyscy, matka ew przyjmuje spusty na morde od parchatych klientów. nie mamy o czym gadać |
ciekawe co twoja matka robi, ze na nia nie sraja ;DDDD ty kurwa pierdolony niedorozwoju fizyczny.
Nie sadze, by moi rodzice byli "pierdolonymi biedakami" jak juz kiedys wspominalem, moja matka obraca nieruchomosciami, a na tym srednio sie zarabia na sprzedazy od 10-20 tys do 40-50 tys miesiecznie. Takze zamknij morde _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#37 Posted: 23 Jun 2012 03:37 pm Post subject: |
|
|
| Gumisiowy wrote: |
Nie wiem czy wiesz Neverku ale w bogatych rodzinach kaitlal w ponad 75% jest dziedziczny. A to, ze dzieci z czasem pelnia funkcje w interesach rodzinnych jest niemalze standardem. |
no oczywiscie, ale nie sadze by Pekina rodzice nalezeli do bogaczy, bo bogaci ludzi generalnie sa wyksztalceni i nie pozwolili by ten smec nic nie robi i kolekcjonowal ciuszki _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Pekin ♂ + ♀ = ♥

|
#38 Posted: 23 Jun 2012 04:26 pm Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | Gumisiowy wrote: |
Nie wiem czy wiesz Neverku ale w bogatych rodzinach kaitlal w ponad 75% jest dziedziczny. A to, ze dzieci z czasem pelnia funkcje w interesach rodzinnych jest niemalze standardem. |
no oczywiscie, ale nie sadze by Pekina rodzice nalezeli do bogaczy, bo bogaci ludzi generalnie sa wyksztalceni i nie pozwolili by ten smec nic nie robi i kolekcjonowal ciuszki |
hm, mam stypendium naukowe, robie projekty poza programem nauczania za ktore zgarniam sporą kasę, uczelnia mnie promuje i zaproponowano mi pracę inżynierską dot. rewitalizacji terenu uczelni. projekt ma wejść w życie. przez ostatnie dwa lata nie wziąłem kasy od rodziców na nic. więc zdychaj pierdolcu, bo jestem zadowolony z siebie, swoich osiągnięć i tego, że rodzice mogą być ze mnie dumni. a że nie mam pierdolonej parologii w rodzinie i mam z nimi normalne kontakty - nie muszę im niczego udawadniac. możesz umierać zakompleksiony parchu
Last edited by Pekin on 23 Jun 2012 04:27 pm; edited 1 time in total _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
rogal_prawnik
 Group: Members Joined: 06 Jul 2011 Posts: 495 Gold: 0.50

Status: Warn:  Reputation: 1
|
#39 Posted: 23 Jun 2012 04:26 pm Post subject: |
|
|
WSZYSCY NA LATWOSCI MASAKRUJA PEKINA. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Hastner
 Group: Members Joined: 25 Feb 2010 Posts: 7739 Gold: 5.10 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 47
|
#40 Posted: 23 Jun 2012 04:27 pm Post subject: |
|
|
| PolskaGurom wrote: | | Nerki sa za darmo od takich metropizd jak ty ktore nie radza sobie z zyciem i dostaja wpierdol ze skutkiem smiertelnym od byle dresa jak tylko wyjda bez stada psiapsiolek |
dobrze ze ty bys nie dostal wpierdolu od byle dresa, jak siegasz mu do kutasa
| Azure wrote: | | Pekin wrote: | | Ne)V(eR wrote: | | Pekin wrote: | tak never. to ze ty nie gadasz z matka bo jest pewnie kurwą w holenderskim porcie to nie znaczy, że kazdy został przez swoją matkę wyjebany i musi się sam utrzymywać mebelki mi kupili rodzice, przejebane. |
lol, a twoi magnaci, kupili ci akorda |
ale chujowa interpunkcja lukasz 
Last edited by Hastner on 23 Jun 2012 04:29 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
|