|
| Author |
Message |
Azure The Psychonaut
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7296 Gold: 0.10 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 16
|
#41 Posted: 23 Jun 2012 04:38 pm Post subject: |
|
|
| hastner wrote: |
ale chujowa interpunkcja lukasz  |
przeczytaj to z taka intonacja, brzmi o niebo lepiej
Last edited by Azure on 23 Jun 2012 04:38 pm; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Hastner
 Group: Members Joined: 25 Feb 2010 Posts: 7739 Gold: 5.10 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 47
|
#42 Posted: 23 Jun 2012 04:40 pm Post subject: |
|
|
co nie zmienia faktu ze to nie powinno tak wygladac xD
NIE EDYTUJ MOJEGO POSTA PLISKA |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#43 Posted: 23 Jun 2012 04:42 pm Post subject: |
|
|
| Pekin wrote: |
hm, mam stypendium naukowe, robie projekty poza programem nauczania za ktore zgarniam sporą kasę, uczelnia mnie promuje i zaproponowano mi pracę inżynierską dot. rewitalizacji terenu uczelni. projekt ma wejść w życie. przez ostatnie dwa lata nie wziąłem kasy od rodziców na nic. więc zdychaj pierdolcu, bo jestem zadowolony z siebie, swoich osiągnięć i tego, że rodzice mogą być ze mnie dumni. a że nie mam pierdolonej parologii w rodzinie i mam z nimi normalne kontakty - nie muszę im niczego udawadniac. możesz umierać zakompleksiony parchu |
jakos nie widze tejze sporej kasy, uczelnia chuja cie promuje, szuka frajera zeby im za frajer zaprojektowal odbudowe uczelni.
Nie wziales kasy nic ? Od 2 lat ? Nie uwierze ci jebana pizdo. A kto kurwa dajcie ci jesc i placi za rachunki za dom smieciu ? Wez bo ci wypierdole kopa na ryj.
Jaka kurwa patologia ? Ty wiesz co to jest patologia pierdolony wieszaku ? Ty nie musisz nic udowadniac, bo pizdy niczego nie musza udowadniac, bo nie jestes facetem tylko metropedalem. Ja
od 5 lat mieszkam poza rodzinnym domem, od 4,5 roku zarabiam na siebie i od ponad 2 lat utrzymuje wlasne mieszkanie. Nie odzywam sie do matki tylko dlatego, by jej udowodnic ze sobie bez jej pierdolonych pieniedzy poradze, bo mi kiedys powiedziala, ze w moim wieku ona juz pracowala i planowala rodzine, a ja chodze na imprezy i urzadzam z domu hotel wydajac bezmyslnie jej ciezko zarobione pieniadze na alkohol. W zwiazku z czym pradziwy facet bierze swoje manatki i wynosi sie z domu by rozpoczac dorosle zycie. Jednak ty jestes zwykla pizda i nie odwazylbys sie wlasnie w tym momencie porzucic wszystko i zaczac dorosle zycie. Jestes kurwo zadowolony bo niczego ci nie brakuje, poczekaj kurwa jak nie starczy ci do 10-tego zobaczymy jak bedziesz plakal i dzwonil ze lzami do matki po kase
Last edited by Ne)V(eR on 23 Jun 2012 04:43 pm; edited 2 times in total _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Azure The Psychonaut

|
#44 Posted: 23 Jun 2012 04:47 pm Post subject: |
|
|
wszak Pekin jest buntownikiem, byl juz skinem, nopowcem, punkiem, a teraz slucha radiohead xD _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
kozakpl
Group: Members Joined: 03 Aug 2010 Posts: 4814 Gold: 7.70
Status: Warn:  Reputation: 10
|
#45 Posted: 23 Jun 2012 04:49 pm Post subject: |
|
|
krew, pot i łzy _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Pekin ♂ + ♀ = ♥
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Posts: 8650 Gold: 145.00

Status: Warn:  Reputation: 19
|
#46 Posted: 23 Jun 2012 04:51 pm Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | Pekin wrote: |
hm, mam stypendium naukowe, robie projekty poza programem nauczania za ktore zgarniam sporą kasę, uczelnia mnie promuje i zaproponowano mi pracę inżynierską dot. rewitalizacji terenu uczelni. projekt ma wejść w życie. przez ostatnie dwa lata nie wziąłem kasy od rodziców na nic. więc zdychaj pierdolcu, bo jestem zadowolony z siebie, swoich osiągnięć i tego, że rodzice mogą być ze mnie dumni. a że nie mam pierdolonej parologii w rodzinie i mam z nimi normalne kontakty - nie muszę im niczego udawadniac. możesz umierać zakompleksiony parchu |
jakos nie widze tejze sporej kasy, uczelnia chuja cie promuje, szuka frajera zeby im za frajer zaprojektowal odbudowe uczelni.
Nie wziales kasy nic ? Od 2 lat ? Nie uwierze ci jebana pizdo. A kto kurwa dajcie ci jesc i placi za rachunki za dom smieciu ? Wez bo ci wypierdole kopa na ryj.
Jaka kurwa patologia ? Ty wiesz co to jest patologia pierdolony wieszaku ? Ty nie musisz nic udowadniac, bo pizdy niczego nie musza udowadniac, bo nie jestes facetem tylko metropedalem. Ja
od 5 lat mieszkam poza rodzinnym domem, od 4,5 roku zarabiam na siebie i od ponad 2 lat utrzymuje wlasne mieszkanie. Nie odzywam sie do matki tylko dlatego, by jej udowodnic ze sobie bez jej pierdolonych pieniedzy poradze, bo mi kiedys powiedziala, ze w moim wieku ona juz pracowala i planowala rodzine, a ja chodze na imprezy i urzadzam z domu hotel wydajac bezmyslnie jej ciezko zarobione pieniadze na alkohol. W zwiazku z czym pradziwy facet bierze swoje manatki i wynosi sie z domu by rozpoczac dorosle zycie. Jednak ty jestes zwykla pizda i nie odwazylbys sie wlasnie w tym momencie porzucic wszystko i zaczac dorosle zycie. Jestes kurwo zadowolony bo niczego ci nie brakuje, poczekaj kurwa jak nie starczy ci do 10-tego zobaczymy jak bedziesz plakal i dzwonil ze lzami do matki po kase |
o chuj, to juz na bank przeczytam _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
Guru-PvP
 Group: Members Joined: 27 May 2010 Posts: 3557 Gold: 88.60 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 12
|
#47 Posted: 23 Jun 2012 05:30 pm Post subject: |
|
|
ZANIM WSZEDLEM DO TEMATU, SPODZIEWALEM SIE JADU I ZAWISCI POLACZKOW ORAZ TEKSTOW O STARYCH. WYCHODZE USATYSFAKCJONOWANY. NIE CZYTALEM WSZYSTKIEGO, ALE MILO POPATRZEC JAK WIKTOR POBUDZA U WAS SKRAJNE EMOCJE, A WY TOCZYCIE PIANE Z PYSKA, BO CHLOPAK KUPIL SOBIE 'NOWE' AUTO ;DDD. LOG OUT, NIC TU NIE MA.
POZDRAWIAM WIKTOR, CISNIJ Z BIEDAKAMI ;DDD. EHEH. _____________________
| Scream wrote: | | Teraz napierdalam swoją własną 20min superserię i efekty są dla ciebie nieosiągalne. |
| rotto wrote: | | jebie mnie to wszak jestem sportowcem, umiem się podciągnąć 50 razy, bo systematycznie i sukcesywnie ćwiczyłem, zdychaj kurwa |
|
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#48 Posted: 23 Jun 2012 06:15 pm Post subject: |
|
|
to nie on kupil to po pierwsze, przypisuje zakup rodzinnego samochodu sobie rofl
Last edited by Ne)V(eR on 23 Jun 2012 06:17 pm; edited 1 time in total _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Azure The Psychonaut

|
#49 Posted: 23 Jun 2012 06:38 pm Post subject: |
|
|
tym sposobem kupilem sobie ostatnio telewizor, kosiarke i dzialke budowlana _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#50 Posted: 23 Jun 2012 06:48 pm Post subject: |
|
|
tym sposobem to jestem w posiadaniu kilku mieszkan i domow jednorodzinnych _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
|