kiedyś w jakimś sklepie znalazłem 50 zeta na podłodze. oczywko przywłaszczyłem sobie. to był dobry dzień.
o moni nawet nie będę nic pisał, bo w sumie nawet nie jestem pewien czy chcę ją obrazić czy nie wybacz moniu jak się zdecyduje na jedną z opcji to się wypowiem w temacie. _____________________
Myzs15 wrote:
MERCEDRES wrote:
czy Ty jestes kurwa niedorozwiniety?
a ty kurwa ksiazke piszesz czy co? chuj ci do tego
EJ MONIA ALE CIE TEN TYP NA FEJSBUKU WYJEBAL CO WRZUCIL TWOJE ZDJECIE PRZY PIZZY
JA BYM ZAJEBAL _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote]
TAKIE ZDJECIE Z FB CO JESZ PIZZE
NORMALNIE DZIECI BY SZLO TOBA STRASZYC oO _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
STRASZNE CO? _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum