Play Legend of the Green Dragon Play BNT Play Promisance Play Alien Assault Traders Play Quantum Star Play Some Chess  
   D3jsp RPGRPG   ArcadeArcade   Multiplayer PokerD3Jsp Poker   FAQ/RulesFAQ/Rules  SearchSearch  MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   ChatroomLive Chat   Log inLog in   RegisterRegister 

jutro mam wizytę w szpitalu tak trochę dziwnie jeździć

Post new topic  Reply to topic  d3jsp Forum Index -> International Forum -> Polska
View previous topic :: View next topic ::  
Author Message
francisko panczjo leoncjo

Group: Members
Gold: Locked

Status:
Warn:

Post#1 Posted: 29 Jun 2012 04:49 am    Post subject: jutro mam wizytę w szpitalu tak trochę dziwnie jeździć Reply with quote

siemaneczko ja jeszcze żyję tymi dniami wolnymi nie myślę już o szkole smile w sobotę miałam urodziny ogółem tego dnia było mi tak jakoś chujowo ogółem moja siostra była bardziej zachwalana jak to ona cudowna etc.. a ja miałam w dupie te urodziny nie chciałam ich nawet mieć. Znowu przychodzą mi do głowy jakieś chore pomysły typu, ej w sumie spoko by było gdybyś teraz skoczyła patrze w okno i tak sobie myślę co by było gdyby mnie teraz nie było, jak zareagowali by rodzice rodzina przyjaciele. Mój mózg ma chyba adha bo popierdala jak jakiś dzikus w mojej głowie i obija się o czaszkę dlatego mam jakieś dziwne pomysły. Dzisiejszy dzień był jakiś taki dziwny zjebany nie mogłam się na niczym skupić, ktoś coś do mnie mówił ja tylko przytakiwałam nie byłam w stanie ogarnąć niczego. dobrze, że przynajmniej lekcję są jakieś takie luźne to za bardzo się nikt nie czepiał, że nie odpowiadałam czy coś. chyba moja rodzina przyzwyczaiła się do takiego zachowania z mojej strony nie pytają o co mi chodzi bo boją się kłótni, taka jestem i oni mają chuj do tego czy będę miła czy nie, najwyraźniej coś musiało się stać, że tak się zmieniłam. cały dzień po tym jak wróciłam ze szkoły przesiedziałam sobie w spokoju w pokoju i olałam całkowicie sprawę miałam wyjebane na wszystkich gadać mi się nie chciało, dopiero jakoś teraz na wieczór coś się ruszyło.

mój mózg taki trochę rozjebany ale cóż, psychiki się nie wybiera smile

jutro mam wizytę w szpitalu tak trochę dziwnie jeździć do niego co tydzień stać i czekać aż może cię przyjmie jakiś lekarz na dosłownie 10 minut na kontrole, takie dziwne troche no ale cóż ..
Back to top
View user's profile Send private message
SKILL

Gold: 19.80
Clan: E-Drama

bf.gif

Status:
Warn:

Post#2 Posted: 29 Jun 2012 06:18 am    Post subject: Reply with quote

http://niemajuzciejestemtylkoja.blogspot.com/2012/06/siemaneczko-ja-jeszcze-zyje-tymi-dniami.html

CO TY KURWA CZYTASZ XD

SKILL

bf.gif

Status:
Warn:

Post#3 Posted: 29 Jun 2012 06:18 am    Post subject: Reply with quote

Mam 15 lat, trochę już przeszłam. Nie gryzę można do mnie napisać postaram się pomóc. Moje notki nie będą jakieś modowe, makijażowe. Ja będę pisać o życiu. O tym co dotyczy każdego z nas. Nie ważne czy jesteś dziewczyną czy chłopakiem. To dotyczy wszystkich.

AAAAAAAAAAAAAAA XD

sexx

Gold: 13.37

Status:
Warn:

Post#4 Posted: 29 Jun 2012 06:32 am    Post subject: Reply with quote

SKILL wrote:
Mam 15 lat, trochę już przeszłam. Nie gryzę można do mnie napisać postaram się pomóc. Moje notki nie będą jakieś modowe, makijażowe. Ja będę pisać o życiu. O tym co dotyczy każdego z nas. Nie ważne czy jesteś dziewczyną czy chłopakiem. To dotyczy wszystkich.

AAAAAAAAAAAAAAA XD

ej nieśmiej sie dziewczyny w tym wieku mają juz rodzine i dzieci wienc wiedzą coto rzycie huh

SKILL

bf.gif

Status:
Warn:

Post#5 Posted: 29 Jun 2012 06:36 am    Post subject: Reply with quote

ALE ONA TAM PISZE PRZEPRASZA DZIEKUJE I JAKIES GUWNA A TEGO NIKT NIE CZYTA I NIE KOMENTUJE, EZ XD
2 Members: Guest
Post new topic  Reply to topic  d3jsp Forum Index -> International Forum -> Polska All times are GMT - 4 Hours
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0
Theme and Forum by tramway