|
| Author |
Message |
diz4ster
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Posts: 129 Gold: 2.00

Status: Warn:  Reputation: 0
|
#1 Posted: 29 Jun 2012 06:08 pm Post subject: pamietny dzien wujka dizastera |
|
|
Wlasnie dostalem prywatna concierge 24/7 z usa ktora zalatwi mi wszystko co chce
dalem jej przed chwila dziewicze zadanie - sprawdza mi bilety lotnicze na lazurowe wybrzeze na listopad
a co tam u was polackzi biedaczki? _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
PolskaGurom
Group: Banned Joined: 05 Apr 2012 Posts: 922 Gold: Locked

|
#2 Posted: 29 Jun 2012 06:10 pm Post subject: |
|
|
DolczeGabana huj troche reszta propsy. _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
kozakpl
Group: Members Joined: 03 Aug 2010 Posts: 4814 Gold: 7.70
Status: Warn:  Reputation: 10
|
#3 Posted: 29 Jun 2012 06:10 pm Post subject: |
|
|
papieroski oczywko sztuczne  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
diz4ster

|
#4 Posted: 29 Jun 2012 06:11 pm Post subject: |
|
|
| PolskaGurom wrote: | | DolczeGabana huj troche reszta propsy. |
imo spoko, ostatnio byla promocja 50% off na wszystkie ciuchy ale nie pojechalem cuz nie mialem czasu
| kozakpl wrote: | papieroski oczywko sztuczne  |

Last edited by diz4ster on 29 Jun 2012 06:11 pm; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Barre00
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 5363 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 10
|
#5 Posted: 29 Jun 2012 06:11 pm Post subject: |
|
|
Lazurowe wybrzeze (Anglia) _____________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
PolskaGurom

|
#6 Posted: 29 Jun 2012 06:12 pm Post subject: |
|
|
| diz4ster wrote: | | PolskaGurom wrote: | | DolczeGabana huj troche reszta propsy. |
imo spoko, ostatnio byla promocja 50% off na wszystkie ciuchy ale nie pojechalem cuz nie mialem czasu  |
Jakoś nie przepadam za tą firmą. Versace ma fajne perfumy, w chuj mi pasują. Świeże takie, fajne. _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
diz4ster

|
#7 Posted: 29 Jun 2012 06:12 pm Post subject: |
|
|
| Barre00 wrote: | | Lazurowe wybrzeze (Anglia) |
wat, francja _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
PolskaGurom

|
#8 Posted: 29 Jun 2012 06:13 pm Post subject: |
|
|
| diz4ster wrote: | | Barre00 wrote: | | Lazurowe wybrzeze (Anglia) |
wat, francja |
San Trope (Anglia) _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
diz4ster

|
#9 Posted: 29 Jun 2012 06:14 pm Post subject: |
|
|
| PolskaGurom wrote: | | diz4ster wrote: | | PolskaGurom wrote: | | DolczeGabana huj troche reszta propsy. |
imo spoko, ostatnio byla promocja 50% off na wszystkie ciuchy ale nie pojechalem cuz nie mialem czasu  |
Jakoś nie przepadam za tą firmą. Versace ma fajne perfumy, w chuj mi pasują. Świeże takie, fajne. |
pomijam kwestie perfum, ja raczej faworyzuje hugo boss, ale jesli chodzi o ciuchy (a w zasadzie to rozne dodatki i akcesoria jak np paski) to d&g jest spoko _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
PolskaGurom

|
#10 Posted: 29 Jun 2012 06:17 pm Post subject: |
|
|
| diz4ster wrote: | | PolskaGurom wrote: | | diz4ster wrote: | | PolskaGurom wrote: | | DolczeGabana huj troche reszta propsy. |
Jakoś nie przepadam za tą firmą. Versace ma fajne perfumy, w chuj mi pasują. Świeże takie, fajne. |
pomijam kwestie perfum, ja raczej faworyzuje hugo boss, ale jesli chodzi o ciuchy (a w zasadzie to rozne dodatki i akcesoria jak np paski) to d&g jest spoko |
Z hugo bossa mam chyba dwa rodzaje perfum i średnio mi podchodzą. Akcesoria kupuję na targu bo ich nie widać to nie opłaca się wydawać, jestem z polski. _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
diz4ster

|
#11 Posted: 29 Jun 2012 06:19 pm Post subject: |
|
|
| PolskaGurom wrote: | | diz4ster wrote: | | PolskaGurom wrote: | | diz4ster wrote: | | PolskaGurom wrote: | | DolczeGabana huj troche reszta propsy. |
pomijam kwestie perfum, ja raczej faworyzuje hugo boss, ale jesli chodzi o ciuchy (a w zasadzie to rozne dodatki i akcesoria jak np paski) to d&g jest spoko |
Z hugo bossa mam chyba dwa rodzaje perfum i średnio mi podchodzą. Akcesoria kupuję na targu bo ich nie widać to nie opłaca się wydawać, jestem z polski. |
szczerze to jak bylem w pl niedawno to bylem w szoku widzac ceny ciuchow, akurat bylem w sklepie armaniego
zwykly tiszert z malym logiem za ~600zl, tutaj taki sam 30 funtow... _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Studnia06
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7385 Gold: 15.07 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#12 Posted: 29 Jun 2012 06:19 pm Post subject: |
|
|
| diz4ster wrote: | | Barre00 wrote: | | Lazurowe wybrzeze (Anglia) |
wat, francja |
ale kurwa debil  |
|
| Back to top |
|
 |
diz4ster

|
#13 Posted: 29 Jun 2012 06:20 pm Post subject: |
|
|
| Studnia06 wrote: | | diz4ster wrote: | | Barre00 wrote: | | Lazurowe wybrzeze (Anglia) |
wat, francja |
ale kurwa debil  |
cipo & baxx _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
PolskaGurom

|
#14 Posted: 29 Jun 2012 06:21 pm Post subject: |
|
|
| diz4ster wrote: | | PolskaGurom wrote: | | diz4ster wrote: | | PolskaGurom wrote: | | diz4ster wrote: | | PolskaGurom wrote: | | DolczeGabana huj troche reszta propsy. |
Z hugo bossa mam chyba dwa rodzaje perfum i średnio mi podchodzą. Akcesoria kupuję na targu bo ich nie widać to nie opłaca się wydawać, jestem z polski. |
szczerze to jak bylem w pl niedawno to bylem w szoku widzac ceny ciuchow, akurat bylem w sklepie armaniego
zwykly tiszert z malym logiem za ~600zl, tutaj taki sam 30 funtow... |
No, w Polsce w chuj drogie są markowe ciuchy, a do tego wątpliwej jakości. Ja kupuję t-shirty w Big Starze, zwykły jednokolorowy t-shirt z małym logiem 59 zł ;D A najlepsze jest to, że polaczki na chleb to nie mają ale ubrania markowe to być muszą. _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
diz4ster

|
#15 Posted: 29 Jun 2012 06:25 pm Post subject: |
|
|
| PolskaGurom wrote: | | diz4ster wrote: | | PolskaGurom wrote: | | diz4ster wrote: | | PolskaGurom wrote: | | diz4ster wrote: | | PolskaGurom wrote: | | DolczeGabana huj troche reszta propsy. |
No, w Polsce w chuj drogie są markowe ciuchy, a do tego wątpliwej jakości. Ja kupuję t-shirty w Big Starze, zwykły jednokolorowy t-shirt z małym logiem 59 zł ;D A najlepsze jest to, że polaczki na chleb to nie mają ale ubrania markowe to być muszą. |
no, mnie to wrecz przeraza... tutaj sklepy typu gucci, hugo boss, armani exchange itp sa tak 'codzienne' jak w polsce cropp, diverse czy big star, ceny sa smieszne wiec ludzie sie nie pierdola, no nie liczac lowcow cen w primarku aka koszuleczki po 5 funtow ;D _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#16 Posted: 29 Jun 2012 06:25 pm Post subject: |
|
|
| PolskaGurom wrote: | | diz4ster wrote: | | Barre00 wrote: | | Lazurowe wybrzeze (Anglia) |
wat, francja |
San Trope (Anglia) |
;DDDDDDDDDD
o ty jebany glupi skurwysynu _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
PolskaGurom

|
#17 Posted: 29 Jun 2012 06:26 pm Post subject: |
|
|
| diz4ster wrote: | | PolskaGurom wrote: | | diz4ster wrote: | | PolskaGurom wrote: | | diz4ster wrote: | | PolskaGurom wrote: | | diz4ster wrote: | | PolskaGurom wrote: | | DolczeGabana huj troche reszta propsy. |
No, w Polsce w chuj drogie są markowe ciuchy, a do tego wątpliwej jakości. Ja kupuję t-shirty w Big Starze, zwykły jednokolorowy t-shirt z małym logiem 59 zł ;D A najlepsze jest to, że polaczki na chleb to nie mają ale ubrania markowe to być muszą. |
no, mnie to wrecz przeraza... tutaj sklepy typu gucci, hugo boss, armani exchange itp sa tak 'codzienne' jak w polsce cropp, diverse czy big star, ceny sa smieszne wiec ludzie sie nie pierdola, no nie liczac lowcow cen w primarku aka koszuleczki po 5 funtow ;D |
W Anglii mieszkasz? Ja kończę studia i wykurwiam z tego kraju. _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
PolskaGurom

|
#18 Posted: 29 Jun 2012 06:27 pm Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | PolskaGurom wrote: | | diz4ster wrote: | | Barre00 wrote: | | Lazurowe wybrzeze (Anglia) |
wat, francja |
San Trope (Anglia) |
;DDDDDDDDDD
o ty jebany glupi skurwysynu |
Soruwa, tylko cię cytowałem. _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
diz4ster

|
#19 Posted: 29 Jun 2012 09:25 pm Post subject: |
|
|
| PolskaGurom wrote: | | diz4ster wrote: | | PolskaGurom wrote: | | diz4ster wrote: | | PolskaGurom wrote: | | diz4ster wrote: | | PolskaGurom wrote: | | diz4ster wrote: | | PolskaGurom wrote: | | DolczeGabana huj troche reszta propsy. |
no, mnie to wrecz przeraza... tutaj sklepy typu gucci, hugo boss, armani exchange itp sa tak 'codzienne' jak w polsce cropp, diverse czy big star, ceny sa smieszne wiec ludzie sie nie pierdola, no nie liczac lowcow cen w primarku aka koszuleczki po 5 funtow ;D |
W Anglii mieszkasz? Ja kończę studia i wykurwiam z tego kraju. |
Siedze rok w Londynie, wyjechalem 'na wakacje' dorobic po maturze. Dostalem sie na filologie ang w polsce ale stwierdzilem ze nie rajcuje mnie ten kierunek i wole tu zostac Mam spoko prace, jestem w stanie sie utrzymac + poimprezowac, w przyszlym roku zaczynam tu studia. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Deathray
 Group: Members Joined: 14 Oct 2008 Posts: 8470 Gold: 1.30 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 11
|
#20 Posted: 30 Jun 2012 03:03 am Post subject: |
|
|
| PolskaGurom wrote: | | diz4ster wrote: | | PolskaGurom wrote: | | DolczeGabana huj troche reszta propsy. |
skad wiesz jak z domu nie wychodzisz. a jak wyjdziesz to jedyna wonia jest zapach stolca, ktorego popelniles. |
|
| Back to top |
|
 |
|