#1Posted: 08 Jul 2012 04:51 am Post subject: O kurwa, krotka historia z zycia
Budze sie na balkonie i mysle gdzie jest moj kuzwa telefon, ide na podworko, pelen strachu zblizam sie do basenu i znajduje w nim telefon, fajki, buty, koszulke, talerz i lyzeczke
Budze sie na balkonie i mysle gdzie jest moja kuzwa bielizna, ide do sypialni, pelen strachu zblizam sie do mojego lozka i znajduje w nim gumki, podarta bielizne i twoja stara w neglizu.
Budze sie na balkonie i mysle gdzie jest moja kuzwa bielizna, ide do sypialni, pelen strachu zblizam sie do mojego lozka i znajduje w nim gumki, podarta bielizne i twoja stara w neglizu.
lol, lubisz 50letnie kobiety?
muwila ze ma osiemnascie w tym roku......................
#7Posted: 08 Jul 2012 08:10 am Post subject: Re: O kurwa, krotka historia z zycia
ajronmen wrote:
budze sie w telefonie i mysle gdzie jest moj balkon, ide na talerz i lyzeczke, pelen podworka i zblizam sie do koszulki a tam basen i znajduje buty, koszule i fajki
_________________ This user's signature has been disabled
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum