taka ciekawostka jakies 2-3 lata temu odkrylem empire of the sun i zaraz jakies pol roku pozniej oni sie stali bardzo atrakcyjni dla rozglosni muzycznych
taka ciekawostka jakies 2-3 lata temu odkrylem empire of the sun i zaraz jakies pol roku pozniej oni sie stali bardzo atrakcyjni dla rozglosni muzycznych
huj mnie to obchodzi kurwiu dymany _____________________
Perełka, jedna z lepszych. Przynajmniej płyta IN THE NIGHTSIDE ECLIPSE, reszta ie zyskała u mnie większego uznania. W tym klimacie, ale z mocniejszym efektem brzmi KATAXU HUNGER OF ELEMENTS, co pewnie znasz i zaraz zaczniesz sadzić jakieś wąty heheh
Kurwa nie znam tego, a brzmi w chuj.
Last edited by Scream on 16 Jul 2012 10:02 am; edited 1 time in total
Perełka, jedna z lepszych. Przynajmniej płyta IN THE NIGHTSIDE ECLIPSE, reszta ie zyskała u mnie większego uznania. W tym klimacie, ale z mocniejszym efektem brzmi KATAXU HUNGER OF ELEMENTS, co pewnie znasz i zaraz zaczniesz sadzić jakieś wąty heheh
Kataxu jest dla mnie mało interesujące, więc nie chce mi się na temat nich produkować. Ot polska odtwócza muzyka.
a Aptorian Demon badaj w całości, bo warto. Norwegia w pigule z masą doskonałych motywów. _____________________ NIEWIDZIALNA RĘKA RYNKU, SKURWEWYSYNY
Kataxu jest dla mnie mało interesujące, więc nie chce mi się na temat nich produkować. Ot polska odtwócza muzyka.
a Aptorian Demon badaj w całości, bo warto. Norwegia w pigule z masą doskonałych motywów.
Może i odtwarza tego Emperora, ale robi to z takim efektem, że chce się tego słuchać, przynajmniej dla mnie. A APTORIAN DEMON, jest zajebisty. Kurwa dawno czegoś takiego nie słyszałem. Ostatni raz z nowinek podobał mi się split, Niewelkraien szwabskich kapel, a to kurwa jest lepsze.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum