Play Legend of the Green Dragon Play BNT Play Promisance Play Alien Assault Traders Play Quantum Star Play Some Chess  
   D3jsp RPGRPG   ArcadeArcade   Multiplayer PokerD3Jsp Poker   FAQ/RulesFAQ/Rules  SearchSearch  MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   ChatroomLive Chat   Log inLog in   RegisterRegister 

Nie rozmawiam z nikim
Previous  1, 2, 3  Next

Post new topic  Reply to topic  d3jsp Forum Index -> International Forum -> Polska
View previous topic :: View next topic ::  
Author Message
Tradek

Group: Members
Gold: 0.30
Clan: D3JSP

ca.gif

Status:
Warn:

Post#21 Posted: 23 Jul 2012 09:34 pm    Post subject: Reply with quote

Ne)V(eR wrote:
co kurwa a ty czym sie pochwalisz jebany smieciu ? Smieje sie z was smiecie, ja jestem piekny, zdrowy i zarabiam srednio 60-80zl za godzine jako instruktor, robiac to co kocham, mam hajs, mam wlasne mieszkanie mam wszystko wy kurwy jebane. A wy co kurwy ? Klepiecie w klawiature dostaniecie garba i zawalu serca od siedzenia przy komputerze paskudne kurwiszczeble. Nie dosc ze marne 2,5 zl brutto zarobicie to jeszcze po 8h dziennie A CO ZA LATWE SCIERWO ja sobie siedze i dzieciaki same cwicza, ostatnio 3h spedzilem z 3 grupami dzieciakow po godzinie, poprowadzilem trening 300 zl do reki latwe gowno a teraz wypierdalac gryzc ziemie. Nie wspominajac juz o zleceniach od Adidasa

juz czytam twoje guwniane wypociny smieciu

Group: Banned
Gold: 8.37

pl.gif

Status:
Warn: Banned

Banned

Post#22 Posted: 24 Jul 2012 04:30 am    Post subject: Reply with quote

Tradek wrote:

zamknij morde kazdy ma w chuju twoje wypowiedzi

olabogagfdsg

Gold: 40.00
Clan: E-Drama

lo.gif

Status:
Warn:

Post#23 Posted: 24 Jul 2012 08:18 am    Post subject: Reply with quote

Ne)V(eR wrote:
co kurwa ;DDDDDDDD
ja nie wiem jak mozna WF do Wydzialu Socjologii porownywac, jesli mi powiesz ze jedni i drudzy podobnie produkuja bezrobotnych to smiech irl kurwa, AWF > Wyzsze Szkoly Zawodowe a tym bardziej socjologia i inne scierwo, bez specjalizacji

Wszystko zależy od konkretnej uczelni oraz osobistych ambicji, bo jeśli ktoś jest ogarnięty to odpowiednie umiejętności zdobędzie kończąc jakąś polibudę na wsi, ale fakty są takie, że gros absolwentów AWF-ów (patrząc po znajomych) nie ma nic do roboty poza uczeniem dzieci w jakiś gimnazjach/podstawówkach na prowincji więc nie pierdol, że wszystkie AWFy to są jakieś uczelnie wyjęte z kosmosu i wstawione w Polskę żeby świeciły przykładem.

Last edited by olabogagfdsg on 24 Jul 2012 08:23 am; edited 1 time in total

Scream

Gold: Locked

Status:
Warn:

Post#24 Posted: 24 Jul 2012 12:46 pm    Post subject: Reply with quote

Never przecież wiele osób nie idzie na studia, bo uważa to za stratę czasu. W dzisiejszym świecie to nie ma sensu, czy w Polsce czy za granicą, gdzie progi punktowe są zaniżane np. dla murzynów i papier papierowi nie równy.
Doświadczenie i umiejętności >>>>>>> wykształcenie wyższe. Co ci z papierka jaki będzie miał marek sado tj. zarządzanie?
Back to top
View user's profile Send private message
olabogagfdsg

lo.gif

Status:
Warn:

Post#25 Posted: 24 Jul 2012 02:08 pm    Post subject: Reply with quote

Otóż to. Never też pewnie o tym wszystkim wie, ale jak się pojawi to będzie srał ogniem briggrin .
Ne)V(eR

pl.gif

Status:

Banned

Post#26 Posted: 24 Jul 2012 02:13 pm    Post subject: Reply with quote

olabogagfdsg wrote:

Wszystko zależy od konkretnej uczelni oraz osobistych ambicji, bo jeśli ktoś jest ogarnięty to odpowiednie umiejętności zdobędzie kończąc jakąś polibudę na wsi, ale fakty są takie, że gros absolwentów AWF-ów (patrząc po znajomych) nie ma nic do roboty poza uczeniem dzieci w jakiś gimnazjach/podstawówkach na prowincji więc nie pierdol, że wszystkie AWFy to są jakieś uczelnie wyjęte z kosmosu i wstawione w Polskę żeby świeciły przykładem.

czlowieku ile masz specjalizacji na uczelni ? Jedna do wyboru z 3-5 specjalizacji, ja mam kurwa 20 specjalizacji + specjalizacje trenerskie, menadzerskie + podyplomowki, nigdzie nie masz tylu specjalizacji ja moge miec 15 instruktorow jakbym chcial, to daje mi mozliwosc wiekszego manewru na rynku pracy + moge robic wszystko co jest zwiazane z aktywnoscia fizyczna dzieci i biore za to niemale pieniadze np. moj kolega jest trenerem tenisa, teraz pracuje po prawie 5 godzin dziennie i za kazda godzine dostaje 80 - 120 zl to sobie policz jakie to sa pieniadze + podstawka jako nauczyciel 1500 zl do reki + 13-stka, wolne wakacje, ferie i bony na swieta + status urzednika, gowniarz cie uderzy, laduje w poprawczaku. Jest w chuj mozliwosci, mozesz robic wszystko w branzy sportowej, byle smiecia z wyszej szkoly spierdolenia fizycznego nie wezma, bo do branzy sportowej biora tylko po AWFie, bo to jest jakosc. Mozesz robic w marketingu sportowym, mozesz robic w zwiazkach sportowych, mozesz robic zajecia kurwa co ja ci bede tlumaczyl mozna w chuj rzeczy robic i robisz to co lubisz i co sprawia ci przyjemnosc. Czasem w reklamie wola kogos po AWFie nizeli po marketingu i reklamie, bo generalnie ludzie nie maja pojecia o sporcie. A ze twoi znajomi sa leniwi i im sie nie chce, i nie maja ambicji to juz nie moj problem. Ja sie rozwijam i mam swietlana przyszlosc

DO RESZTY, KTORZY NIE UCZESTNICZA W DYSKUSJI WYPIERDALAC TEPAKI

kozakpl

Gold: 7.70

Status:
Warn:

Post#27 Posted: 24 Jul 2012 02:16 pm    Post subject: Reply with quote

ja pierdole jaka sciana....

pl.gif

Status:

Banned

Post#28 Posted: 24 Jul 2012 02:17 pm    Post subject: Reply with quote

Scream wrote:
Never przecież wiele osób nie idzie na studia, bo uważa to za stratę czasu. W dzisiejszym świecie to nie ma sensu, czy w Polsce czy za granicą, gdzie progi punktowe są zaniżane np. dla murzynów i papier papierowi nie równy.
Doświadczenie i umiejętności >>>>>>> wykształcenie wyższe. Co ci z papierka jaki będzie miał marek sado tj. zarządzanie?

to ze wszystko fajnie mozesz miec doswiadczenie, kursy porobione itd. moj starszy jest z zawodu elektronikiem technikiem, kiedys dostal oferte intratnej pracy w Niemczech przy maszynach, sprzecie audiowizualnym, dla jednej z firm, ktora robi komponenty dla Sony, Panasonica i Sumsunga jako koordynator do spraw jakosci produkcji i technologi.
Niemiecki slabo znal, juz mial brac kursy doszkalajace niemiecki i jechac do Monachium, gdy sie okazalo, ze jak wyslal papiery to zapytali sie o wyksztalcenie wyzsze. Powiedzial, ze nie ma a oni, ze w tej sytuacji jest im bardzo przykro i ze jak skonczy studia wyzsze to niech sie odezwie, bedzie posada na niego czekala. Takze papier jest czyms jak CV skladasz, ktos nie musi patrzec, ale w zapisach musi byc, ze masz potwierdzone wyksztalcenie wyzsze.

Last edited by Ne)V(eR on 24 Jul 2012 02:18 pm; edited 1 time in total

Ne)V(eR

pl.gif

Status:

Banned

Post#29 Posted: 24 Jul 2012 02:22 pm    Post subject: Reply with quote

kozakpl wrote:

zamknij morde, jestes gowniarzem i zresz to co ci matka zrobi na obiad, wiec stul pysk psie

kozakpl

Gold: 7.70

Status:
Warn:

Post#30 Posted: 24 Jul 2012 02:29 pm    Post subject: Reply with quote

Ne)V(eR wrote:
kozakpl wrote:

zamknij morde, jestes gowniarzem i zresz to co ci matka zrobi na obiad, wiec stul pysk psie

bo nas stac ty kurwo jebana a ty co leszczu z patologicznej rodziny, jutro cos garnka masz wlozyc czy dalej glodowka ty synu kurwy

Gold: 0.60

au.gif

Status:
Warn:

Post#31 Posted: 24 Jul 2012 02:44 pm    Post subject: Reply with quote

o kurwa jaki debil :DDDD

Gold: 0.30
Clan: D3JSP

ca.gif

Status:
Warn:

Post#32 Posted: 24 Jul 2012 03:30 pm    Post subject: Reply with quote

Ne)V(eR wrote:
Tradek wrote:

zamknij morde kazdy ma w chuju twoje wypowiedzi

vice versa ; o

Gold: 0.10
Clan: Polewka Team ; )

Status:
Warn:

Post#33 Posted: 24 Jul 2012 03:46 pm    Post subject: Reply with quote

never ja zarabiam 400 zl dniowki na teniach a ujebalem klase hahahahahahahahahahahah teraz umieraj
Ne)V(eR

pl.gif

Status:

Banned

Post#34 Posted: 24 Jul 2012 03:51 pm    Post subject: Reply with quote

kozakpl wrote:
Ne)V(eR wrote:
kozakpl wrote:

bo nas stac ty kurwo jebana a ty co leszczu z patologicznej rodziny, jutro cos garnka masz wlozyc czy dalej glodowka ty synu kurwy

jeszcze raz ci mowie i to ostatni raz gowniarzu, jesli nie zamkniesz pyska to powiem twojej matce i zabierze ci klawiature wykurwiaj do ksiazek, bo ci wpierdole

Robert Fripp

Gold: 1.80

Status:
Warn:

Post#35 Posted: 24 Jul 2012 11:33 pm    Post subject: Reply with quote

Ne)V(eR wrote:
olabogagfdsg wrote:

czlowieku ile masz specjalizacji na uczelni ? Jedna do wyboru z 3-5 specjalizacji, ja mam kurwa 20 specjalizacji + specjalizacje trenerskie, menadzerskie + podyplomowki, nigdzie nie masz tylu specjalizacji ja moge miec 15 instruktorow jakbym chcial, to daje mi mozliwosc wiekszego manewru na rynku pracy + moge robic wszystko co jest zwiazane z aktywnoscia fizyczna dzieci i biore za to niemale pieniadze np. moj kolega jest trenerem tenisa, teraz pracuje po prawie 5 godzin dziennie i za kazda godzine dostaje 80 - 120 zl to sobie policz jakie to sa pieniadze + podstawka jako nauczyciel 1500 zl do reki + 13-stka, wolne wakacje, ferie i bony na swieta + status urzednika, gowniarz cie uderzy, laduje w poprawczaku. Jest w chuj mozliwosci, mozesz robic wszystko w branzy sportowej, byle smiecia z wyszej szkoly spierdolenia fizycznego nie wezma, bo do branzy sportowej biora tylko po AWFie, bo to jest jakosc. Mozesz robic w marketingu sportowym, mozesz robic w zwiazkach sportowych, mozesz robic zajecia kurwa co ja ci bede tlumaczyl mozna w chuj rzeczy robic i robisz to co lubisz i co sprawia ci przyjemnosc. Czasem w reklamie wola kogos po AWFie nizeli po marketingu i reklamie, bo generalnie ludzie nie maja pojecia o sporcie. A ze twoi znajomi sa leniwi i im sie nie chce, i nie maja ambicji to juz nie moj problem. Ja sie rozwijam i mam swietlana przyszlosc

Back to top
SKILL

Gold: 19.80

bf.gif

Status:
Warn:

Post#36 Posted: 25 Jul 2012 01:24 am    Post subject: Reply with quote

Srednia placa na d3jsp oscyluje w granicach 10 000 - 15 000 zl na reke. ELO CHLOPCY
olabogagfdsg

lo.gif

Status:
Warn:

Post#37 Posted: 25 Jul 2012 07:13 am    Post subject: Reply with quote

:DDDDD
srubokret

Gold: 0.00
Clan: Retardacja

Status:
Warn:

Post#38 Posted: 25 Jul 2012 08:32 am    Post subject: Reply with quote

Fatality wrote:
marian znowu wrociles pijany do domu

low

Kurwa, uwielbiam te dysputy o edukacji i zarobkach na jsp ;DDDD
Back to top
Sisio

Gold: 5.63

pl.gif

Status:
Warn:

Post#39 Posted: 25 Jul 2012 08:57 am    Post subject: Reply with quote

Ne)V(eR wrote:
kozakpl wrote:
Ne)V(eR wrote:
kozakpl wrote:

jeszcze raz ci mowie i to ostatni raz gowniarzu, jesli nie zamkniesz pyska to powiem twojej matce i zabierze ci klawiature wykurwiaj do ksiazek, bo ci wpierdole

akurat ty najwiecej wiesz o ksiazkach, wypierdalaj robic pompki
Back to top
Scream

Gold: Locked

Status:
Warn:

Post#40 Posted: 25 Jul 2012 10:19 am    Post subject: Reply with quote

Ne)V(eR wrote:
olabogagfdsg wrote:

Ta 20 specjalizacji z czego i tak będą realizowane 2 albo 3, bo nie ma tyle kasy, żeby utworzyć dla jednego gościa jednej specjalizacji i robić mu specjalnie zajęcia. To norma. Dlatego w socjalistycznym systemie szkolnictwa jesteś skazany i tak na wolę większości, a nie na własne predyspozycje.
Nie wiem co się dzieje na rynku pracy dla absolwentów awfu, ale biorąc pd uwagę, że kończy je mnóstwo ludzi, dla wszystkich takiej kolorowej roboty nie będzie, bo to dosyć wąska działka, jeśli chodzi o korzystanie z umiejętności.

Co do statusu urzędnika, 13, jesteś podobno kapitalistą i uważasz, że to zajebista sprawa? Marketing sportowy? Nie musisz mieć do tego studiów. O technikach marketingowych jest od groma książek, można samemu czytać, a następnie obserwować.
Związki sportowe? Mówisz o czymś takim jak PZPN? heehe wystarczy, że będziesz miał znajomości i bez wielkiej wiedzy się tam wciśniesz.

Dochodzimy teraz do sedna, żaden zawód nie wymaga dzisiejszych studiów, a praktycznego spojrzenia na znaną teorię. Nie ma tak, że wszystkie uczelnie są chujowe, a AWF to tak zajebista uczelnia, że bez niej się nie obędzie. Problem leży w tym, że uczelnie powinny współpracować mocno z firmami, powinno to polegać choćby na tym, że pracownicy danej firmy będą się udzielać podczas zajęć, także uczelni zapewniać np. dla 30% miejsce pracy, które powinny odbywać się przynajmniej raz w roku przez przynajmniej miesiąc. Nawet jeśli nie zostaniesz w danej firmie nabierasz ogłady i bez problemu odnajdziesz się w innym środowisku. Dlatego szkolnictwo powinno zostać uwolnione i sprzedane w ręce prywatne. Wtedy program studiów będzie dopasowany do potrzeb rynku, a nie oderwany od rzeczywistości. Państwowe szkolnictwo jest dlatego, że państwo wypuszczało absolwentów, którzy zaraz po studiach byli przyjmowani do pracy w państwowych zakładach. Dziś MUSI się to zmienić.
Back to top
19 Members: Guest
Post new topic  Reply to topic  d3jsp Forum Index -> International Forum -> Polska All times are GMT - 4 Hours
Previous  1, 2, 3  Next
Page 2 of 3

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0
Theme and Forum by tramway