|
| Author |
Message |
larcenist
 Group: Members Joined: 25 Feb 2010 Posts: 534 Gold: 1.10 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 1
|
#41 Posted: 25 Jul 2012 11:08 am Post subject: |
|
|
never biedacka kurwo bedziesz podawal pileczki tenisowe bogatym dzieciom, gratuluje kurwiu. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Azure The Psychonaut
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7296 Gold: 0.10 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 16
|
#42 Posted: 25 Jul 2012 12:21 pm Post subject: |
|
|
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#43 Posted: 25 Jul 2012 01:25 pm Post subject: |
|
|
| Scream wrote: |
Ta 20 specjalizacji z czego i tak będą realizowane 2 albo 3, bo nie ma tyle kasy, żeby utworzyć dla jednego gościa jednej specjalizacji i robić mu specjalnie zajęcia. To norma. Dlatego w socjalistycznym systemie szkolnictwa jesteś skazany i tak na wolę większości, a nie na własne predyspozycje.
Nie wiem co się dzieje na rynku pracy dla absolwentów awfu, ale biorąc pd uwagę, że kończy je mnóstwo ludzi, dla wszystkich takiej kolorowej roboty nie będzie, bo to dosyć wąska działka, jeśli chodzi o korzystanie z umiejętności.
|
U mnie jest obowiazek zrobienia jednej specjalizacji na licencjacie i jednej na magisterce, wiec sila rzeczy otwieraja sie grupy, nawet mi sie udalo zrobic instruktora z gimnastyki sportowej, gdzie od ponad 15 lat nie bylo na uczelni ani jednego zawodnika gimnastyki sportowej, to znalazlem ludzi by ja utworzyc. Takze sie da wszystko, ja po licencjacie mam 3 instruktorow, w planach kolejnych trzech i 2 trenerow. Jak mnostwo ? O czym Ty mowisz, na region srednio wychodzi 150 studentow z mgr. Uczelni jest 7 * srednia 150 = 1050 studentow, a policz sobie ile srednio wychodzi studentow socjologii gdzie na 450 uczelni z ok 200 ma ten kierunek i nawet niech srednia bedzie 100 studentow to masz 200 tys dobra przesadzilem 100 uczelni ma socjologie/politologie i 50 srednia daje to 50 tys ;DDD Nikogo bez uprawnien i skonczenia AWFu nie przyjmuja do pracy w klubie sportowym. Odrazu Ci to mowie bo znam ludzi, ktorzy ukonczyli i pracuja w sporcie. Poza tym mowisz o sytuacji jakis wyzszych szkol spierdolenia fizycznego, gdzie sie nie otwieraja grupy, bo nie ma zainteresowania, bo nie ma mozliwosci takiej, specjalnosc "instruktor sportu" to taka rzadkosc na wiekszosci panstwowych uczelniach zawodowych, ze po licencjacie wbijaja na mgr do mnie na AWF by zrobic uprawnienia. Ale ja to kurwa ukroce w tym roku pierdolone smiecie, juz z Dziekanem wstepnie gadalem i upierdole smieci
Co do statusu urzędnika, 13, jesteś podobno kapitalistą i uważasz, że to zajebista sprawa?
|
Co jak co GOT ale z kim nie gadam, to kazdy mi mowi ze praca z dziecmi jest zajebiscie trudna i meczaca. Przy takich zarobkach w panstwowej szkole to ta 13-stka jest uzupelniem finansowym ( bo zarabianie 1500 zl to smiech na sali ) tego jaka odpowiedzialna prace wykonujesz, bo wychowujesz dzieciaki mimo ze to rodzice powinni robic. Odpierdalasz maniane za jebanych niedouczonych nieodpowiedzialnych i niedojrzalych rodzicow.
Owszem jesli sprywatyzujemy szkolnictwo podstawowe i srednie, to ja nie bede zarabial 1500 zl z moimi uprawnieniami tylko 5000 zl + bonusy za inicjatywy sportowe i osiagniecia szkoly w sporcie.
Marketing sportowy? Nie musisz mieć do tego studiów. O technikach marketingowych jest od groma książek, można samemu czytać, a następnie obserwować.
Związki sportowe? Mówisz o czymś takim jak PZPN? heehe wystarczy, że będziesz miał znajomości i bez wielkiej wiedzy się tam wciśniesz.
|
Stary pisalem juz wczesniej MUSISZ zlozyc papier, ze ukonczyles jakiekolwiek studia, bo do takich prac wymagaja wyksztalcenia wyzszego, co by to nie bylo musisz papier dac, a jak widza ze AWF to masz przewage nad wyzszymi szkolami spierdolenia fizycznego lub innego pospolstwa pedagogicznego czy innego darmowego scierwa
Dochodzimy teraz do sedna, żaden zawód nie wymaga dzisiejszych studiów, a praktycznego spojrzenia na znaną teorię. Nie ma tak, że wszystkie uczelnie są chujowe, a AWF to tak zajebista uczelnia, że bez niej się nie obędzie. Problem leży w tym, że uczelnie powinny współpracować mocno z firmami, powinno to polegać choćby na tym, że pracownicy danej firmy będą się udzielać podczas zajęć, także uczelni zapewniać np. dla 30% miejsce pracy, które powinny odbywać się przynajmniej raz w roku przez przynajmniej miesiąc. Nawet jeśli nie zostaniesz w danej firmie nabierasz ogłady i bez problemu odnajdziesz się w innym środowisku. Dlatego szkolnictwo powinno zostać uwolnione i sprzedane w ręce prywatne. Wtedy program studiów będzie dopasowany do potrzeb rynku, a nie oderwany od rzeczywistości. Państwowe szkolnictwo jest dlatego, że państwo wypuszczało absolwentów, którzy zaraz po studiach byli przyjmowani do pracy w państwowych zakładach. Dziś MUSI się to zmienić. |
tak GOT zgadzam sie, ale stary puscilbys dzieciaka do kogos kto nie zna anatomii, ontogenezy dzieci, nie zna sie na pierwszej pomocy i nie zna metodyki prowadzenia zajec, ktory nie ma pojecia o uwzglednieniu obciazen i objetosci zajec, oraz ich intensywnosci przeciez krzywde dzieciakowi mozesz zrobic. Akurat w moim zawodzie to jest wysoce niebezpieczne, ostatnia sprawa, koles zle przyasekurowal dzieciaka, rozjebalo kregoslup 10 lat sprawa w sadzie 2 mln odszkodowania od federacji sportu. Zdazaja sie wypadki mniejsze czesto, a co by bylo jakby kazdy z ulicy mogl nauczac plywac a sam nie umialby plywac. Ok rynek by to uregulowal niewidzialna reka rynku, ale kurwa co chwile bys slyszal, ze jakis gowniarz sie utopil, albo cos sobie uszkodzil.
Na mnie tkwi ogromna odpowiedzialnosc za zdrowie dziecka, bez studiow wyzszych i pojecia o rozwoju dziecka NI CHUJA NIE POPROWADZILBYS poprawnie zajec
Last edited by Ne)V(eR on 25 Jul 2012 01:28 pm; edited 1 time in total _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#44 Posted: 25 Jul 2012 01:30 pm Post subject: |
|
|
| larcenist wrote: | | never biedacka kurwo bedziesz podawal pileczki tenisowe bogatym dzieciom, gratuluje kurwiu. |
i zarabiac takie pieniadze, ze moglbym oplacic twoja matke aby mi sluzyla jako niewolnica do lizania odbytu _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
larcenist

|
#45 Posted: 25 Jul 2012 01:56 pm Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | larcenist wrote: | | never biedacka kurwo bedziesz podawal pileczki tenisowe bogatym dzieciom, gratuluje kurwiu. |
i zarabiac takie pieniadze, ze moglbym oplacic twoja matke aby mi sluzyla jako niewolnica do lizania odbytu |
dream on, niedowartosciowana pryszczata kurwo.
/fake edit; biedacka
sram na twoje awfy i na twoja biedna rodzine, o kurwa. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#46 Posted: 25 Jul 2012 02:41 pm Post subject: |
|
|
| larcenist wrote: |
dream on, niedowartosciowana pryszczata kurwo.
/fake edit; biedacka
sram na twoje awfy i na twoja biedna rodzine, o kurwa. |
pryszczata ? wtf ?
to wypierdalaj tepaku z tego tematu na emigracje lykac szczochy pracodawcow _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Studnia06
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7385 Gold: 15.07 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#47 Posted: 25 Jul 2012 04:43 pm Post subject: |
|
|
od października startuje na wychowanie fizyczne  |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#48 Posted: 25 Jul 2012 04:59 pm Post subject: |
|
|
a kiedy na Gdanskim jest rekrutacja ? _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
larcenist

|
#49 Posted: 25 Jul 2012 05:00 pm Post subject: |
|
|
lubie gdanski trops _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0 Theme and Forum by tramway
|