polecam obejrzeć klip, szczególnie, że może w nim wystąpić znajoma wam mordka, emaa hwdp z fartem _____________________ http://www.lastfm.pl/user/Minuta1337
moim zdaniem tardacka idealnie pasuje do biedmunda, to samo spierdolenie genetyczne płynie w ich krwi. Jakby sie polaczyli nie obciążali by przynajmniej swoim skurwieniem innych ludzi _____________________
moim zdaniem tardacka idealnie pasuje do biedmunda, to samo spierdolenie genetyczne płynie w ich krwi. Jakby sie polaczyli nie obciążali by przynajmniej swoim skurwieniem innych ludzi
mowiac o spierdoleniu musialbys spojrzec przede wszystkim na samego siebie, stoisz na rowni z robertem frippem i tardkiem, a to potwierdzaja 3 niezalezne komisje, ktore przeprowadzily ankiete wsrod userow d3jsp. Takze twoje wywody sa gowno warte, idz prosic matke o obiad spasiony gowniarzu z pryszczami na dupie _________________ This user's signature has been disabled
moim zdaniem tardacka idealnie pasuje do biedmunda, to samo spierdolenie genetyczne płynie w ich krwi. Jakby sie polaczyli nie obciążali by przynajmniej swoim skurwieniem innych ludzi
mowiac o spierdoleniu musialbys spojrzec przede wszystkim na samego siebie, stoisz na rowni z robertem frippem i tardkiem, a to potwierdzaja 3 niezalezne komisje, ktore przeprowadzily ankiete wsrod userow d3jsp. Takze twoje wywody sa gowno warte, idz prosic matke o obiad spasiony gowniarzu z pryszczami na dupie
gowno o mnie wiesz smieciu
to nie ja placze na tym forum 200 postow dziennie
PRAWE NAPISAL, ELO _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote]
mowiac o spierdoleniu musialbys spojrzec przede wszystkim na samego siebie, stoisz na rowni z robertem frippem i tardkiem, a to potwierdzaja 3 niezalezne komisje, ktore przeprowadzily ankiete wsrod userow d3jsp. Takze twoje wywody sa gowno warte, idz prosic matke o obiad spasiony gowniarzu z pryszczami na dupie
rzekł paweł bieder biedmund, zyciowe zero ktory gowno osiagnal w swojej nedznej egzystencji _____________________
rzekł paweł bieder biedmund, zyciowe zero ktory gowno osiagnal w swojej nedznej egzystencji
mowi to czlowiek, ktory osiagnal....
NIC
i pierdoli glupoty, zamknij morde wreszcie nie masz wyksztalcenia nie wypowiadaj sie jebany gnomie _________________ This user's signature has been disabled
gowno o mnie wiesz smieciu
to nie ja placze na tym forum 200 postow dziennie
konfrontujac sie codziennie z powaznymi ludzmi, to forum mi daje mozliwosc odetchniecia od rzeczywistosci, gdzie trzeba udawac kogos innego, inaczej latwo stracic prace, chocby to ze nigdy nie mozna rozmawiac o pogladach typu jebac zlodziei z PO i zagazowac gejow. Takze mozesz mi naskoczyc latwy smieciu _________________ This user's signature has been disabled
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum