|
| Author |
Message |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#41 Posted: 31 Jul 2012 09:22 am Post subject: |
|
|
| SKILL wrote: |
Przeciez na tym tenisie to ona sie dorobi tyle, ze te 3.6 to tylko bekowe jej sie wyda. |
dzisiaj masz 3 mln jutro mozesz nie miec nic, mozesz w ciagu kilku dni rozpierdolic te miliony, nigdy nie wiesz co bedzie sie dzialo za 5 lat, a co dopiero za 40 lat jak juz przejdziesz na emeryture. A to masz zagwarantowane.
Emerytura sportowca jest z naszych podatkow, bo reprezentuje nas na zewnatrz _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
SKILL
 Group: Members Joined: 22 Sep 2010 Posts: 5135 Gold: 19.80 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 5
|
#42 Posted: 31 Jul 2012 09:33 am Post subject: |
|
|
Smiem watpic w fakt, ze bedzie na tyle glupia ze to wszystko rozpierdoli. _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote] |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#43 Posted: 31 Jul 2012 09:51 am Post subject: |
|
|
wiele sportowcow zamierzchlych czasow skonczylo zbierajac puszki ze smietnika, albo robiac jakas podrzedna robote. Mam takiego jednego tyczkarza byl 5 na Igrzyskach w Montrealu, teraz sprzedaje koszulki z nadrukami, a byl wielokrotnym mistrzem europy, vice mistrz swiata _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
kozakpl
Group: Members Joined: 03 Aug 2010 Posts: 4814 Gold: 7.70
Status: Warn:  Reputation: 10
|
#44 Posted: 31 Jul 2012 10:41 am Post subject: |
|
|
chuj mnie obchodzą jacys nieudacznicy, tylko strongman kurwo i bogacze _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
SKILL

|
#45 Posted: 31 Jul 2012 11:10 am Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | wiele sportowcow zamierzchlych czasow skonczylo zbierajac puszki ze smietnika, albo robiac jakas podrzedna robote. Mam takiego jednego tyczkarza byl 5 na Igrzyskach w Montrealu, teraz sprzedaje koszulki z nadrukami, a byl wielokrotnym mistrzem europy, vice mistrz swiata |
Mimo wszystko LA nie jest tak kasiastym sportem jak tenis, a wiem o tym swoje, uwierz mi. Dodatkowo dochodzi fakt, ze Radwanska jest obecnie aktualnym topem. Moze byc tak jak mowisz, ale wydaje mi sie to watpliwe. _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#46 Posted: 31 Jul 2012 01:45 pm Post subject: |
|
|
tak jak juz mowilem, majac 25 lat nie myslisz o tym co bedziesz robil majac 65 lat, wiele moze sie jeszcze wydarzyc, takze z tych milionow zarobionych mozesz nie miec nic, dlatego po to sa te emerytury _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#47 Posted: 31 Jul 2012 03:32 pm Post subject: |
|
|
radwanskie odpadly, korzeniowski 7, Jedrzejczak 8 i strasznie slaby start w finale oj chyba poza lekka to nie bedzie zadnych medali _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 7936 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 17
|
#48 Posted: 31 Jul 2012 03:50 pm Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | SKILL wrote: |
Przeciez na tym tenisie to ona sie dorobi tyle, ze te 3.6 to tylko bekowe jej sie wyda. |
dzisiaj masz 3 mln jutro mozesz nie miec nic, mozesz w ciagu kilku dni rozpierdolic te miliony, nigdy nie wiesz co bedzie sie dzialo za 5 lat, a co dopiero za 40 lat jak juz przejdziesz na emeryture. A to masz zagwarantowane.
Emerytura sportowca jest z naszych podatkow, bo reprezentuje nas na zewnatrz |
Wiesz, że nie każdy może mieć ochotę, by jakiś tam związek wybierał reprezentanta, na którego chciałby łożyć? Nie każdy ma ochotę w ogóle na to płacić. Ot kolejny socjalistyczny pomysł dla wspólnego dobra. |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#49 Posted: 31 Jul 2012 04:27 pm Post subject: |
|
|
ale emeryture dostaja tylko ci co zdobeda medal, a nie za to ze byli olimpijczykami wtf _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
RoGh
 Group: Members Joined: 28 Jun 2008 Posts: 462 Gold: 0.00 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 2
|
#50 Posted: 31 Jul 2012 05:33 pm Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | radwanskie odpadly, korzeniowski 7, Jedrzejczak 8 i strasznie slaby start w finale oj chyba poza lekka to nie bedzie zadnych medali |
paru zeglarzy dobrze sobie radzi, badmintony tez dzisiaj wygraly, ta od broni pneumatycznej tez ma zdaje sie jeszcze szanse w konkurencji, w ktorej jest podobno mocniejsza, do tego siatkarze nadal sa na papierze bardzo mocnymi kandydatami do zlota czy chociaz do jakiegokolwiek medalu, jest w czym rzezbic
najbardziej zaluje, ze nie mamy obecnie zapasnikow i judokow na miare wielkich zawodnikow chociazby z atlanty, wtedy z samych zapasow bylo 5 medalow, z czego 3 zlote, pamietam jaka euforia byla po 1 dniu olimpiady, kiedy prowadzilismy w klasyfikacji, a i ostatecznie wypadlismy bardziej niz przyzwoicie
nie zeby mnie to jakos strasznie obchodzilo, bo najbardziej troszcze sie o wyniki mateczki rasiji, ale szkoda, ze te dyscypliny, ktore sam uprawialem i zawsze mnie interesowaly najbardziej na olimpiadzie, tak bardzo podupadly w Polsce _____________________ praktykujący katolik |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#51 Posted: 31 Jul 2012 06:01 pm Post subject: |
|
|
ciekawe dzieki komu padaja ? _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
|
#52 Posted: 31 Jul 2012 06:23 pm Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | ale emeryture dostaja tylko ci co zdobeda medal, a nie za to ze byli olimpijczykami wtf |
A co to ma do rzeczy? Nie ważne jakie ja mam na ten temat zdanie, ale ważne jest, że nie wolno nikogo zmuszać do tego by płacił na cokolwiek. |
|
| Back to top |
|
 |
SKILL

|
#53 Posted: 01 Aug 2012 01:13 am Post subject: |
|
|
| RoGh wrote: | | Ne)V(eR wrote: | | radwanskie odpadly, korzeniowski 7, Jedrzejczak 8 i strasznie slaby start w finale oj chyba poza lekka to nie bedzie zadnych medali |
paru zeglarzy dobrze sobie radzi, badmintony tez dzisiaj wygraly, ta od broni pneumatycznej tez ma zdaje sie jeszcze szanse w konkurencji, w ktorej jest podobno mocniejsza, do tego siatkarze nadal sa na papierze bardzo mocnymi kandydatami do zlota czy chociaz do jakiegokolwiek medalu, jest w czym rzezbic
najbardziej zaluje, ze nie mamy obecnie zapasnikow i judokow na miare wielkich zawodnikow chociazby z atlanty, wtedy z samych zapasow bylo 5 medalow, z czego 3 zlote, pamietam jaka euforia byla po 1 dniu olimpiady, kiedy prowadzilismy w klasyfikacji, a i ostatecznie wypadlismy bardziej niz przyzwoicie
nie zeby mnie to jakos strasznie obchodzilo, bo najbardziej troszcze sie o wyniki mateczki rasiji, ale szkoda, ze te dyscypliny, ktore sam uprawialem i zawsze mnie interesowaly najbardziej na olimpiadzie, tak bardzo podupadly w Polsce |
Podupada wszystko bo chlopakom i laskom brakuje doswiadczenia. Glupota jest to, ze PKOL tak zawyza minima, do poziomu, ktorego wiekszosc moze nie osiagnac, a jak juz kogos wysyla, to wysyla go tylko wtedy jesli jest kandydatem do medalu, inaczej szkoda pieniedzy. Tak jest z LA np. Najsmieszniejsze jest nadal to, ze banda smieci na stolkach jest warta wiecej niz sportowcy i zapierdala takich urzedasow milion na olimpiade.
E:\ Chuj wszyscy wijaja w to co chcesz robic ze swoimi piniedzmi. Wypierdalaj smieciu.
Last edited by SKILL on 01 Aug 2012 01:25 am; edited 1 time in total _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#54 Posted: 01 Aug 2012 02:31 am Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | Ne)V(eR wrote: | | ale emeryture dostaja tylko ci co zdobeda medal, a nie za to ze byli olimpijczykami wtf |
A co to ma do rzeczy? Nie ważne jakie ja mam na ten temat zdanie, ale ważne jest, że nie wolno nikogo zmuszać do tego by płacił na cokolwiek. |
rozumiem, ze jakbys mial talent i chcial trenowac sport, to bys wszystko sam oplacal ? powodzenia _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Sisio
Group: Members Joined: 06 Apr 2010 Posts: 1862 Gold: 5.63

Status: Warn:  Reputation: 4
|
#55 Posted: 01 Aug 2012 12:24 pm Post subject: |
|
|
| A sponsorzy to od czego sa? |
|
| Back to top |
|
 |
SKILL

|
#56 Posted: 01 Aug 2012 12:27 pm Post subject: |
|
|
:'DDDDDDDD
Wpierdol sie w kontuzje, taka konkretna. Zobaczymy wtedy, gdzie beda twoi sponsorzy, jak przez rok nie bedziesz dupy ruszac tylko w stolek w domu pierdziec. _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
|
| Back to top |
|
 |
Scream
|
#57 Posted: 01 Aug 2012 04:42 pm Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | Scream wrote: | | Ne)V(eR wrote: | | ale emeryture dostaja tylko ci co zdobeda medal, a nie za to ze byli olimpijczykami wtf |
rozumiem, ze jakbys mial talent i chcial trenowac sport, to bys wszystko sam oplacal ? powodzenia |
| Sisio wrote: | | A sponsorzy to od czego sa? |
O to. Sponsorzy, mają opłacać sportowców. Ty reklamujesz ich produkt, oni bulą na twoje treningi. Jak wygrywasz, to bulą jeszcze więcej. proste.
A państwo niech się trzyma z daleka od cudzych pieniędzy. |
|
| Back to top |
|
 |
Solution
 Group: Members Joined: 20 Mar 2010 Posts: 1393 Gold: Locked
|
#58 Posted: 01 Aug 2012 05:26 pm Post subject: |
|
|
| jestem wielkim entuzjasta biegow, kiedy jakies sprinty? |
|
| Back to top |
|
 |
Hastner
 Group: Members Joined: 25 Feb 2010 Posts: 7739 Gold: 5.10 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 47
|
#59 Posted: 04 Aug 2012 02:02 pm Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | tak myslalem, jestescie zwyklymi smieciami, pierdolonym ignoranckim tworem, ktore powinno sie eliminowac w ramach klasyfikacji zaslug dla spoleczenstwa. Pierdolone pasozyty powinno was sie zagazowac smiecie |
co to ma kurwa do rzeczy
nie nakrecaj sie tak do chuja  |
|
| Back to top |
|
 |
olabogagfdsg
 Group: Members Joined: 31 Dec 2010 Posts: 2314 Gold: 40.00 Clan: E-Drama

|
#60 Posted: 04 Aug 2012 06:42 pm Post subject: |
|
|
| olabogagfdsg wrote: | Czyli niecałe 900 euro? Dla Radwańskiej to pewnie nic.
LOL
jak widzę coś takiego albo gdy widzę 16letnie dziecko z Chin pływające szybciej niż najlepszy mężczyzna po latach treningu to się zastanawiam po jaką cholerę oglądam te wszystkie sporty i dobrowolnie daję się robić w chuja |
no dobra, żadnych spisków nie było - never czaj: http://1045theteam.com/american-tv-neglected-the-saddest-story-in-the-olympics/
kluczowe zdanie: Since the incident, it has come out that the timekeeper for the event was a 15 year old British volunteer.
:DDDDD _____________________ NIEWIDZIALNA RĘKA RYNKU, SKURWEWYSYNY |
|
| Back to top |
|
 |
|