jak mozna sluchac wypocin kogos kto stoi za konstrukcja takich wpisow jak powyzej i sie jeszcze do tego publicznie przyznawac xd? _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote]
ta w żułtym zajęta ale te w białym pewnie wolnee hee młode beztroskie ah przypominaja mi sie wszyskie letnie miłosci:) jak sie brało duperke z piwkiem winkiem papieroskiem na polanke..tam sie galoty ściogało jak żaden rybak niepatrzył..;p to były czasy ..dzisiaj dizeciaki wolą sie poznawać w klubach techno..
2)
buahah nie no niemoge.;]
kiedy do jakiegoś lamusa napisałem ten tekst i niewiedziałem że on sie stanie klasycznym ..
napisany na John Lennon's woll w Pradze w czechosłowacji
Damian Bajda buheheh ... pewnie Bujda..
koles jak nie czaisz tonie wiem czy jestes normalny cyz rudy ?? prosty przekaz "prostota nie prostactwo szacunek budzi" jak mawiał Sokoł i wlasnie o to chodzi, kumaci kolesie a jesli nie kumasz albo sie cos nie podoba to sory ale W P R D .. heh..;]
pozdro dla prawidzuwych )
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum